Dursun Özbek | Başkan

bundan yaklaşık 1,5 sene önce bizim patronla olan ahbaplıklarından dolayı dursun başkan çalıştığım kuruma ziyarete gelmişti.

o zamana kadar hep kamera karşısında vs. gördüğüm için hakkında pekte olumlu düşüncelerim yoktu ki hala eleştiriyorum.

o gün konferans salonunda kendi yaşantısıyla ilgili anılarını felan anlattı ve o vakitten sonra kendisine büyük saygı duymaya başladım.

ayrıca hitabeti de kameralardaki kürsülerdeki gibi değildi, baya baya kendini dinleten birisi aslında. oldukça babacan tavırlara sahip, herkesle kucaklaşan, hiç egosu olmayan bir insan.

ayrıca anlatısında gs'ye karşı olan duyarlılığının sadece takımla alakalı olmadığını hissettim.

o gün iyiler daima kazanır sloganının gerçekten bize çok yakıştığını düşündüm.

bir yanda kalbi katran bağlamış, egoist bir yalı çocuğu diğer yanda ise giresun'daki abilerinin yardımıyla okulunu okuyan ve herşeyi tırnaklarıyla kazıyarak kazanmış gerçekten "ağabey" denilebilecek bir insan.

yanlışı hatası illa ki olur ama başkanın gerçek bir galatasaraylı ve iyi bir insan olduğuna eminim.

Tebrikler büyük başkan

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim gibi balik hafizali bir insan bile,ilk baskanlik donemin de yaptiklarini zor unutur.Sirf bu yuzdun hicbir zaman tam isinamadim ve guvenmiyorum.Yinede gsmiz icin yaptigi yapacagi her olumlu is icin kendisine tesekkur ederim.

İsminin yanında başkan yazmasından hicap duyuyorum.
Stadı bile yeni sezona hazır edememiş beceriksiz herifler
Transfer desen 1 tane bonservissiz adam dışında elde bişey yok.ligin başlamasına 10 gün kalmış muslera ve mertebsin yeri dolmuş değil.daha önce de söyledim bunlarda bu kafa oldukça transferin son günü deli gibi kaleci arayacaklar.
İş taraftarı söğüşlemek oldu mu hiçbir fırsatı kaçırmıyorlar.taraftar iyi kötü günde maddi manevi desteğini fazlasıyla gösteriyor.ama iş kendilerine gelince 0 icraat

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

2018 yılında kendiyle alay ettiğim postlara bakınca, büyük ayıp etmişsiz....
giphy.gif

Geçen sezondaki aynı kadroyla devam eden büyük başkan 🤣
UCL'de başarı da bekliyordur bu 😅

Alp yalmandan beri butun başkanları biliyorum lakin bu herif kadar hem inanılmaz şanslı ve 4 ayak üstüne düşen ama gs markası ve armasininda bu denli edildiği rencide edildiği başka dönem olmamıştır Canaydın donemi dahil

Dünya üzerinde hiçbir insan yaşarken efsane olmaya bu kadar yaklasmamistir.

Önümüzdeki günlerde doğru adımları atarsa hayattayken heykeli dikilir.

Yapması gereken sadece 5 şey var:

1. Donnarumma, Sacha Boey ve Singo'yu mutlaka almak
2. Bissuma ile defansif İlkay ile ofansif orta sahayı yedeklemek
3. Kerem Akturkoglu transferine girerek keremle masaya oturmak. kereme 10 milyon Euro yıllık teklif etmek ve sözleşmede her gece barış ve icardi gozetiminde bir şişe viski çekmeyi şart koşmak. (İçki tercihi degisebilmekle birlikte karar yetkisi icardi'de olacaktir)
4. Değirmenin suyunu arayan Ali koc'u değirmen taşına sapladigi striptiz direğine bağlayarak boğa heykeli önünde döndürmek.
5. Kemerburgaz'da yapılması planlanan altyapı tesisleriyle stadın yanina yapilacak Spor kompleksini bu sene tamamlamak.

Sonradan aklıma geldi. Mümkünse başkan olduğu senelerde kulübe en az 3 kupa sokmak. Türkiye kupası ve sl kupası aynı sayılacaktır.

Hadi Nur yüzlü başkanım görelim seni.

Geri
Üst Alt