Dursun Özbek | Başkan

Trabzon baskani haric kimsenin agirligi yok zaten, bir o herifin sozunu dinliyor mevcut TFF baskani.
aynen dogru gerci o ts baskanıda agırlıgı olan biri degil koç dönemi gördük ama hacıosman kendi şehri oldugu icin onlarla arayı bozmak istemiyor
bizimkiler icin hep söylüyorum ts ile arayı iyi tutmalıydı bu hacıosman dönemınde bazı kararları ts üzerinden aldırabilirdik
şu an koç olmadıgı icin steveni filan taktıgını sanmam hacıosmanın

hadi hitabet yetenegin yok, hadi 4 cümle basa basa kurma kabiliyetin yok, hadi son 3 sene her yapilani aklinda tutma hafizan yok. hepsini anlarim. O zaman bu yetenekleri olan, makine gibi her yalani arkalarina tikayacak birini getirsene be adam...

Haftaya sanirim divan toplantısı var ,normalden kalabalik olmasını bekliyorum ,bakalim yillar sonra muhalefet olacakmi oradaki tepkiler bize yol gösterir

Derdini bir de Fransızca anlat bakalım belki kaale alınırsın frankofon Dursun. Monakoda kokteyllerde başkancılık oynamasını biliyorsun, monşer takılıyorsun ya hani.

Bakınız konuşmayı yeni sökmüş sıradan bir galatasaraylı bile bundan daha fazla takımının hakkını savunur.

Bir yandan sessizliği rahatsız ediyor ama, öteki taraftan da bu işler kavgayla bağırmayla olsaydı, Ali Koç her sene şampiyon yapardı Fenerbahçe'yi.

Sene sonu yine şampiyon biz olacaksak, sessizliğini eleştirmeye gerek yok. Sonucu belirleyecek yegane şey, şampiyonluktur.

Benim bildiğim dursun Özbek bu lafların altında kalmaz. 4 tane sağlam transfer yapıp şampiyon yapar takımı. Değil mi sayın başkan?

İki kelimeyi bir araya getiremeyen çakma mafya bozuntusuna karşı bakalım dönünce bir cevabın olacak mı göreceğiz ? Gerekirse siyasetle mi bu işin üstüne gidersin bilmem ama bu şerefini sevdiğiminin modelini o koltukta oturtmayacaksın. Yoksa seçimde oturduğun koltuktan kaldırılan sen olursun.

Şebinkarahisarspor başkanı degulsin Galatasaray baskanisin! Milyonlarca taraftarin var! Nasil korkmuyor bizden bunlar! Ibo dediklerink agzina tikayacaksin! Gucumuzu buyuklugumuzu gostereksin ya da defolacaksin!

1765283677864.webp

Senin Adını Bu Kulübün tarihinden sileceğiz!

Ömrümde senin kadar pısırık bir adam görmedim. Galatasaray'ı, kendi pısırıklığına ve korkaklığına daha fazla alet etmeden defol git artık!.

Bir yandan sessizliği rahatsız ediyor ama, öteki taraftan da bu işler kavgayla bağırmayla olsaydı, Ali Koç her sene şampiyon yapardı Fenerbahçe'yi.

Sene sonu yine şampiyon biz olacaksak, sessizliğini eleştirmeye gerek yok. Sonucu belirleyecek yegane şey, şampiyonluktur.

Bak işte burada yanılıyorsunuz. Ali Koç saha dışında başarısız bir başkan değildi. Aziz yıldırımdan bile daha etkiliydi lobi ve hakemler konusunda.

Ali Koç transfer beceriksizliği ve fb'nin kronik loser oluşunun gazabına uğradı. Fb hiçbir dönemde Ali Koç'un başkan olduğu dönem kadar kollanmadı. Adam kendi şirketinde çalışan bir kadını MHK başkanı olarak getirdi. Bundan daha ötesi var mı ?

Buna rağmen İcardi, Torreira, Osimhen, Barış ve Sanchez gibi oyuncular sayesinde Winner kimliğimizle şampiyon olduk.

Bu ülke bağıranın haklı olduğu bir ülke. Bağıracaksın. Gerekirse ortada hiçbir şey yokken bile hakem diyeceksin, TFF diyeceksin, MHK diyeceksin yayıncı kuruluşa ayağınızı denk alın diyeceksin.

Biz her maç TFF ve hakemlerini yenmek zorunda değiliz. Bu Yüzden DURSUN ÖZBEK acilen seçime gitmeli ve aday olmamalı! 4 yıldır sahada ve saha dışında ezilmediğimiz konu kalmadı. Adamlar derbide geldi stad müdürünü dövdü yahu!

DURSUN ÖZBEK İSTİFA!

Bu adam bizim haklarımızı falan koruyamaz geçin. Haziranda mutlaka seçim olmalı ve Galatasaray'ı bu leş kargalarından koruyacak kudretli bir yönetim işbaşına gelmelidir. Cümle kurmayı bile beceremeyen bir adamdan bu camiaya başkan olmaz

Illa forumdan birini başkan seçmemiz gerekse ben Uğur Iz admini isterdim. Tıpkı Ekrem Imamoglu gibi karadenizli ve dik duruslu idealleri olan adama milyon eurolar ver yine de yolundan dönmez..

Alper admin için aynı şeyi söyleyemem çünkü o zaten euro kazanıyorrr

Sizce neden hic tepki vermiyor? Neden cekiniyor ? Yani is hayatinda zorluklar mi olur diye bir tepki veremiyor ?

Sizce neden hic tepki vermiyor? Neden cekiniyor ? Yani is hayatinda zorluklar mi olur diye bir tepki veremiyor ?
Var bi pislik valla. Galatasaray'ımız geçmişte de aciz bırakılmak istenmişti ama hiçbir zaman böyle duruş bozukluğu yasamamisti. Başta kavukcu olmak üzere derhal istifa etmeliler. Köyün köpeği her zaman böyleydi. Geçen sene de böyleydi. Biz olması gereken değiliz. Çıkıp yazılı olarak yabancı hakem istemedi. Gerçekten ben bu yönetimi görmek istemiyorum. Galatasaray'ımızın hakkını gerçek manada savunan kişiler lazım

Geri
Üst Alt