Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 12.644
- 9.007
- 988
Erden bey aday olmayacak diye mutlu maalesef başka da düşündüğü bir şey yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Özbek doğru bir başkanlık yapıyor, önemli olan sportif açıdan başarılı olurken değerlerimizi korumak. Ben güncel siyasi çekişmelerin içinde olmamayı, bizi ilgilendirmeyen hukuki davalarin tarafı olmamayı doğru buluyorum. Kişilerin hataları yanlışları olabilir. Karşımızdaki mekanizma da yabancilassak da devlet baba. Suçu olan cezasini çekecek. Galatasaray bizim için her şeyin önünde olmalıdır, ona katkı yapmak da gönülden ve karşılıksız yapmamız gereken şeydir. iyi Galatasarayli Galatasaray 'dan nemalanmaya faydalanmaya kalkmaz. Kendi davasını kendi savunur. Ortada bir pislik varsa o pisligin içerisine Galatasaray atilmamali, Fenerin yaptığı budur, yapılan her pisliğin içerisine o kaadar çok kulüplerini attılar ki, artık her pisliğin içerisine gönüllü atlar oldular. Erden Timur da kendi çöpünü temizler yine gelir Galatasaray 'a katkı sunmaya devam eder. Ortada bir vefasızlık veya yanlış bir yönetim göremiyorum. TFF ile ilişkilerde de aynı şeyi söylerim, TFF başkanı hadsizlik yapıyor olabilir ama şampiyonluklari biz alıyoruz. Hadsizlik yapana haddini bildirme makamı burası değil bence. Onu yapması gereken siyasiler.
konuma Kadıköy yazmasaydın bari
Sapla samanı karıştırmamak lazım. X bir eski yöneticinin kendi ticari vb. olayıyla ilgili kulüp resmi açıklama yapmaz. Bu güne kadar Fatih Altaylı, Rezan Epözdemir, Remzi Sanver hiç biriyle ilgili yapmadığı gibi. Bu yüzden salt Erden Timur savunulmadı vb. eleştiriler bence yanlış. Lakin asıl mesele gerek sosyal gerek ana akım medyada direk Galatasaray adı hedef alınarak yayınlar yapıldı bu süreçte. İşte bu konuda çoktan bir açıklama ve aksiyon alınmalıydı. Bu konuda direk aksiyon alıp Galatasaray markasını koruyamadıkları için eleştiri ve istifası istenmesi doğru olacaktır.