Dursun Özbek | Başkan

Hadi senin başkan olarak hitabet gücün vs yok. İnsan yönetimine bir tane şöyle adam akıllı konuşmasını, gerektiği yerde ayar vermesini bilen birini almaz mı ?

Sen Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük sivil toplum kurluşundan birini temsil ediyorsun.

Dursun Özbek'in başkanlığı zaten rezalet, yönetimi ondan daha da rezil.

Dursun Özbek doğru bir başkanlık yapıyor, önemli olan sportif açıdan başarılı olurken değerlerimizi korumak. Ben güncel siyasi çekişmelerin içinde olmamayı, bizi ilgilendirmeyen hukuki davalarin tarafı olmamayı doğru buluyorum. Kişilerin hataları yanlışları olabilir. Karşımızdaki mekanizma da yabancilassak da devlet baba. Suçu olan cezasini çekecek. Galatasaray bizim için her şeyin önünde olmalıdır, ona katkı yapmak da gönülden ve karşılıksız yapmamız gereken şeydir. iyi Galatasarayli Galatasaray 'dan nemalanmaya faydalanmaya kalkmaz. Kendi davasını kendi savunur. Ortada bir pislik varsa o pisligin içerisine Galatasaray atilmamali, Fenerin yaptığı budur, yapılan her pisliğin içerisine o kaadar çok kulüplerini attılar ki, artık her pisliğin içerisine gönüllü atlar oldular. Erden Timur da kendi çöpünü temizler yine gelir Galatasaray 'a katkı sunmaya devam eder. Ortada bir vefasızlık veya yanlış bir yönetim göremiyorum. TFF ile ilişkilerde de aynı şeyi söylerim, TFF başkanı hadsizlik yapıyor olabilir ama şampiyonluklari biz alıyoruz. Hadsizlik yapana haddini bildirme makamı burası değil bence. Onu yapması gereken siyasiler.

Günaydın arkadaşlar biraz geç oldu ama olsun..
Siyasetmiş korkuymuş falan palavra..
Hala bu adam napsın ne yapabilir falan diyenler var.Size kocaman bir yuh arakadaş yuhh..

Bu adamın Galatasaraylılıkla alakası yok.Reklamın kralını yapmaya gelmiş kendini tatmin eden sözde bir Galatasaraylı.Bunu görmemek için kör olmak lazım.İşte bu bağlılık olmayınca yaptıklarıda normal.Ben aksi bir tutum zaten beklemiyordum.
Sıkıntı bundan sonra başlıyor..
Erden gibi bir adamı yiyen bu zihniyetten adam gibi başkan ve yönetim çıkmaz.Ben ümidimi kaybettim.
O genel kurulun önünde oturan geberilkler ölünde kurtulalım sizden.
Daha genç olan üyeler ulan bir taneniz çıkıp konuşmaz mı bunlara had bildirmez mii.Koca klüpde nerede böyle adamlar arkadaş.Seçimden seçime mi çıkıyorsunuz piyasaya..

Unutmayın Dursun Özbek ve yönetimi GS için beka sorunudur

Her bir fikri hür, vicdanı hür GS'lı bu yönetimi göndermek için uğraşmalıdır

Bu artık olmak veya olmamak meselesidir

Dursun Özbek doğru bir başkanlık yapıyor, önemli olan sportif açıdan başarılı olurken değerlerimizi korumak. Ben güncel siyasi çekişmelerin içinde olmamayı, bizi ilgilendirmeyen hukuki davalarin tarafı olmamayı doğru buluyorum. Kişilerin hataları yanlışları olabilir. Karşımızdaki mekanizma da yabancilassak da devlet baba. Suçu olan cezasini çekecek. Galatasaray bizim için her şeyin önünde olmalıdır, ona katkı yapmak da gönülden ve karşılıksız yapmamız gereken şeydir. iyi Galatasarayli Galatasaray 'dan nemalanmaya faydalanmaya kalkmaz. Kendi davasını kendi savunur. Ortada bir pislik varsa o pisligin içerisine Galatasaray atilmamali, Fenerin yaptığı budur, yapılan her pisliğin içerisine o kaadar çok kulüplerini attılar ki, artık her pisliğin içerisine gönüllü atlar oldular. Erden Timur da kendi çöpünü temizler yine gelir Galatasaray 'a katkı sunmaya devam eder. Ortada bir vefasızlık veya yanlış bir yönetim göremiyorum. TFF ile ilişkilerde de aynı şeyi söylerim, TFF başkanı hadsizlik yapıyor olabilir ama şampiyonluklari biz alıyoruz. Hadsizlik yapana haddini bildirme makamı burası değil bence. Onu yapması gereken siyasiler.

konuma Kadıköy yazmasaydın bari

Hala sapla saman karıştırılıyor. Galatasaray mevcutta kendisi ile ilgili olmayan hukuki ve yargıda olan bir konuda resmi açıklama yapmaz. Daha önce hiç yapmadı bundan sonra da başkanın kim olduğu fark etmeksizin yapmayacak ve yapmamalı.

Sapla samanı karıştırmamak lazım. X bir eski yöneticinin kendi ticari vb. olayıyla ilgili kulüp resmi açıklama yapmaz. Bu güne kadar Fatih Altaylı, Rezan Epözdemir, Remzi Sanver hiç biriyle ilgili yapmadığı gibi. Bu yüzden salt Erden Timur savunulmadı vb. eleştiriler bence yanlış. Lakin asıl mesele gerek sosyal gerek ana akım medyada direk Galatasaray adı hedef alınarak yayınlar yapıldı bu süreçte. İşte bu konuda çoktan bir açıklama ve aksiyon alınmalıydı. Bu konuda direk aksiyon alıp Galatasaray markasını koruyamadıkları için eleştiri ve istifası istenmesi doğru olacaktır.

En azından taraftarı ve camiayı birleştirecek, Galatasaray'ın son 10 yılda neferi olmuş birine yapılan haksızlığa ses olacak bir açıklama yapabilirdi, ondan sonra taraftar vs. alır yürürdü,

fakat kendisi malum partili olduğundan dolayı belki bu operasyonu destekliyordur da, şaşırmam.

Yargılanacaksın diyen ünlüsü, TV'lerde algı yapan avukatı, imalar yapan yargı üyesi, algıcı ve çamur atan sözde trol gazetecileri, şeref yoksunu sosyal medya trol ordusu bunlarla ilgili hala bir aksiyon yok, aksiyon planıyla ilgili bir açıklama yok. Galatasaray markasını korumakla ilgilenilmiyorsa ilgilenecek birisine bırakmak lazım.

İstifası için tüm baskı kurulmalı, bu takım sıradan bir yönetimle hatta hocasız bile şampiyon olur, şampiyonluk mücadelemize zerre olumlu katkıları olmadığı gibi gitmelerinin bir zararı da olmaz

Geri
Üst Alt