Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.708
- 21.771
- 2.783
#istifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef genel çerçevede camia olarak en büyük sıkıntımız fenerlileşmemiz.Ortada muhalefet de yokki bir Anayasa Profesöründen başka.
Şöyle büyüğüz böyle büyüğüz deyip 1 tane başkan adayı bile çıkaramıyoruz, bu ortamda rahata alışır tabii.
1 tane adam çıktı onu da hemen pasifize ettiler.
Kişisel nefret ifadesine katılmıyorum. Tff başkanı Gs'den özel olarak niye nefret etsin? Umurunda bile olmadığını düşünüyorum. Daha çok talimatları uygulayan bir memur görüntüsü veriyor. O gittiğinde gelen kişi aynı tutuma devam edecek. Daha öncekilerin de yaptığı gibi. Kişiler değişiyor kurumun tutumu aynı.Saha dışında güçsüz oldugumuz konusuna ben pek katılmıyorum oyle olsa ligi domine etmemiz kolay olmazdi hersey 2 duduge bakar. son 10 yilda 6 şampiyonluğumuz var.
Bu sene tff baskaninin kisisel nefretine takıldık ve tff baskanini değiştirecek gücümüzün ve lobimizin olduguna inanıyorum, bunu basarmasi lazim
TFF seçimlerinde Galatasaray olarak mehmet büyükekşi'ye oy atsaydık bu çakma mafya görünümlü lavuk başkan olamayacaktı!!
Guçsuzuz yahu nasil değiliz sahada iyi oldugundan kesmeleri de bir yere kadar olabiliyor takiyorsun 3-4 tane elinden bir sey gelmiyor. Geldigi gibi de yapistiriyor zaten konya, Kocaeli gibi. Bundan baska, tutup kendi kalemize attiracak kadar çozutamazlar ya. Ondan 10 sene de 6 samp varSaha dışında güçsüz oldugumuz konusuna ben pek katılmıyorum oyle olsa ligi domine etmemiz kolay olmazdi hersey 2 duduge bakar. son 10 yilda 6 şampiyonluğumuz var.
Bu sene tff baskaninin kisisel nefretine takıldık ve tff baskanini değiştirecek gücümüzün ve lobimizin olduguna inanıyorum, bunu basarmasi lazim