Dursun Özbek | Başkan

Bu işin affı yok, gi-de-cek-si-niz

20260222_221112.webp

Bence camia içerisinde oldukça seviliyor ve haklı görülüyor.

Kendisi için hiçbir başkanın yapmadığı transferleri harcamaları yaptı, bu takım şampiyon olmazsa suçlusu yönetim değildir algısı var.

gerçekten dogru bizde eskiden seçimlerde mutlaka aday cıkardı hatta 3 4 secimli yarışlar olurdu özellıkle muhalfet mutlaka güclü bir aday cıkarırdı ,ne olduda bu herife biat etmeye başladı bütün genel kurul ,yahu ufacık eleştiri bile yok ,hiç masumane gelmiyor bana bunlar

Karşısına yine Turgay, Eşref gibiler falan çıkarsa yine seçilir.

O yüzden mutlaka güçlü figürler gerek. Yoksa yine bu sümsük herife kalırız.

Sosyal medya da çok güçlüyüz. Hem kendi yönetimimiz hem iktidar sosyal medyayı yakından takip ediyor. Her Galatasaraylı hiç olmadığı kadar sosyal medyaya yüklenmeli. Ya adalet gelecek, ya bu başıboş köpeklere kalacak meydan.

Başkan seni severim ama çok pasifsin. Kendini korumak için Galatasaray'ı sattığını düşünmeye başlıyorum. 76 yaşında adamsın zaten, alayınızın a. diye başla ilk basın toplantısına.

Ortada muhalefet de yokki bir Anayasa Profesöründen başka.

Şöyle büyüğüz böyle büyüğüz deyip 1 tane başkan adayı bile çıkaramıyoruz, bu ortamda rahata alışır tabii.

1 tane adam çıktı onu da hemen pasifize ettiler.
Maalesef genel çerçevede camia olarak en büyük sıkıntımız fenerlileşmemiz.
Yahu adamlar kulübün sahibi ali koçu öyle ya da böyle defetti
biz bu herifi göndermeyi geçtim karşısına aday bile çıkartamıyoruz

Saha dışında güçsüz oldugumuz konusuna ben pek katılmıyorum oyle olsa ligi domine etmemiz kolay olmazdi hersey 2 duduge bakar. son 10 yilda 6 şampiyonluğumuz var.
Bu sene tff baskaninin kisisel nefretine takıldık ve tff baskanini değiştirecek gücümüzün ve lobimizin olduguna inanıyorum, bunu basarmasi lazim

Saha dışında güçsüz oldugumuz konusuna ben pek katılmıyorum oyle olsa ligi domine etmemiz kolay olmazdi hersey 2 duduge bakar. son 10 yilda 6 şampiyonluğumuz var.
Bu sene tff baskaninin kisisel nefretine takıldık ve tff baskanini değiştirecek gücümüzün ve lobimizin olduguna inanıyorum, bunu basarmasi lazim
Kişisel nefret ifadesine katılmıyorum. Tff başkanı Gs'den özel olarak niye nefret etsin? Umurunda bile olmadığını düşünüyorum. Daha çok talimatları uygulayan bir memur görüntüsü veriyor. O gittiğinde gelen kişi aynı tutuma devam edecek. Daha öncekilerin de yaptığı gibi. Kişiler değişiyor kurumun tutumu aynı.

TFF seçimlerinde Galatasaray olarak mehmet büyükekşi'ye oy atsaydık bu çakma mafya görünümlü lavuk başkan olamayacaktı!!

TFF seçimlerinde Galatasaray olarak mehmet büyükekşi'ye oy atsaydık bu çakma mafya görünümlü lavuk başkan olamayacaktı!!

Orada oylar Galatasaray menfaatleri için atılmadı ki. Biri istedi adam seçildi. Görüyoruz yaşananları. Nasıl fenerasyon başkanı emir alıyor ise dursunda emir alıyor ama Galatasaray için değil başkalarının menfaatleri için emir alıyor.

Dolayısı ile bundan bir şey beklemeyin. Dün gördük işte. Yüzünde gülücükler ile oradan buraya yemeğe koşuyor. Arada mikrofon görürse 2 cümle zar zor kurup laf söylüyor. İcraati bu kadar işte.

Ben hala gelemedim kendime, çocuklar bugün okula bir karış suratla gittiler. Adamın umurunda değil.

Guçsuzuz yahu nasil değiliz sahada iyi oldugundan kesmeleri de bir yere kadar olabiliyor takiyorsun 3-4 tane elinden bir sey gelmiyor. Geldigi gibi de yapistiriyor zaten konya, Kocaeli gibi. Bundan baska, tutup kendi kalemize attiracak kadar çozutamazlar ya. Ondan 10 sene de 6 samp var

Geri
Üst Alt