Dursun Özbek | Başkan

Dursun Özbek İstifa !

Şu takıma baba orta saha almayıp sezonu riske attınız azcık onurunuz, şerefiniz varsa istifa edersiniz.

Secimi kazanmak mi istiyorsun ? Okan Buruku kov hemide bu gece sonra Terime git yalvar 5 Final macimiz kaldi gel hoca sampiyon yap bizi de. Bunu yapmazsan sampiyonlukda gider secimde

Kulübü dingonun ahırına çeviren baş müsebbip
Tepkisizlik kulüp geleneği oldu sayelerinde
Ben de topçu olsam şeyime takmam

Tarihi firsati kacirdi o momentumla okani kovabilirdi, sampiyonluk kacinca karsisina kimi cikarirsan cikar secimi o kazanir.

Fener o kadar bariz kollanıp ısrarla yarışta tutuluyor diye kıçımızı yırttık. Ağzını açıp tek kelime edemedin. Üç senedir yaptığın transferler facia. Hasbelkader bir Osimen var iki senedir onun sayesinde ayaktayız.
Kulüp Icardinin babasının çiftliği oldu. Disiplinsizlik aldı yürüdü. Herşey yolundaymış gibi davranmaktan vazgeçmedin.
Devre arası net bir orta saha bir de forvet yedeği diye yalvardık. Almadın, almak istemedin.
İki lafı yanyana getirip bizi adam gibi tensil edemyorsun.
Zaten sevimsizin tekisin. Defol git.

Geçen hafta ceza sahası dışındaki pozisyona penaltı çalındığında ortalığı ayağa kaldırmalıydın. Ama nerde sende o karakter?

Bir tanede yönetici cikipda demiyorki bu kadar parayi bosuna mi harcadik diye, ben bu kadar vurdum duymaz bir yönetim daha görmedim. Futbolculara Okan buruka bir ayar cekseniz ne olur yani?

Oulai'yi alamadı diye orta saha için para harcamamaya karar veren başkan

ulan burak yılmaz kadar savunmadınız galatasaray'ı çıkıp şöyle 2 kelam edemediniz yazıklar olsun. erden timur size hakkını helal etmeyecek.

Lütfen tüm sezon sustun, allah korusun şampiyonluk gidersede ağzını açma. Kıçı kırık yayıncı kuruluşa dahi meze yaptın kulübü

Valla seneye de başkan kendisi, öyle gözüküyor.

Bu sene şampiyonluk gelmese bile yine başkan seçilecek belli ki. İvedilikle Okan hocayı gönderip yabancı bi hoca getirir, ortalık sakinleşir.

Seneler geçti şu burak yılmazın konuştuğunun 10da biri kadar savunamadınız kulübü.
GSı algılara,iftiralara teslim edip nefret objesi haline dönüştürdünüz.

Geri
Üst Alt