Dursun Özbek | Başkan

Hoca diye tuttuğunuz "adam"ı ne zaman kovmak istersiniz sayın başkan ? Klüp tarihinde böyle bir imkan sunulmamışken oynanan futbol alınan sonuçlar sadece bizim mi canımızı sıkıyor?

Sayın başkan, takımdaki laubaliliğin ve boşvermişliğin hesabını soramıyorsan ve gerekeni yapmıyorsan o koltukta niye oturuyorsun? Daha neyi bekliyorsun? şampiyonluğun kaçmasını mı?

Hoca diye tuttuğunuz "adam"ı ne zaman kovmak istersiniz sayın başkan ? Klüp tarihinde böyle bir imkan sunulmamışken oynanan futbol alınan sonuçlar sadece bizim mi canımızı sıkıyor?
En iyi ihtimalle yine sezon sonu beklenecektir bu konu için. Eğer yolları ayıracaksak da, şu an yapılmaz. Zaten hocanın sözleşmesi bitiyor sezon sonu.

Bir şekilde işleri toparlayıp şampiyon olursak komple bir değişim bizi bekliyor olmalı. Yok hocama güveniyorum, yok eldeki futbolcular 4 sene üst üste başarılı oldu hikayesi dinlemek istemiyorum. Zaten olamazsak otomatik olarak bunlar gerçekleşecek. Önemli olan zamanı fazla geçirmeden ve inat etmeden sirkülasyonu sağlıklı bir şekilde, futbolcu sevdalığı olmadan profesyonelce bu işleri halledebilmek.

bu futbol ikliminde tfflere karşı bu kadar başarılı olup 3 kere şampiyon olması inanılmaz

Insan bari gündem yaratmak için yabancı hakem ister. Işi gücü bir şeyler satmak.

Dursun da Okan da Icardi'nin, Osimhen'in ve Erden Timur'un 4 yıl önce kurduğu omurganın ekmeğini yedi. Icardi bitti, Osimhen sakat ve Erden Timur'un kurduğu omurga yaşlandı. Dursun'u da Okan'ı da görüyoruz.

Overrated bir başkan ve overrated bir hoca. Bu sezon yine bir şekilde şampiyon olunsa dahi ikisini de bir daha Galatasaray'da görmek istemiyorum.

Erden Timur'un hakkımızı savunmak için yapacağı basın toplantısına çöküp, diyeceklerine müsaade etmemiş, kendisi de hiç bir dişe dokunur şey söylemeden o toplantıyı gasp etmiştir.

Daha basit bir ifadeyle Erden Timur, Galatasaray'ın sesiydi ve kulübün başkanı Galatasaray'ın konuşmasını istememiştir.

Bu adam yeri gelir Galatasaray'ı frenler, durdurur, uçuruma sürükler. Erden Timur sayesinde tekrar gözümüze bir dönem iyi gözüktü, eski dönemleri unutuldu o kadar.

Ayrıca kendini kurtarmak için çok güzel hoca yer, 3-5 geri zekalı muhabire çok güzel ısmarlama haberler yaptırır.

Dursun da Okan da Icardi'nin, Osimhen'in ve Erden Timur'un 4 yıl önce kurduğu omurganın ekmeğini yedi. Icardi bitti, Osimhen sakat ve Erden Timur'un kurduğu omurga yaşlandı. Dursun'u da Okan'ı da görüyoruz.

Overrated bir başkan ve overrated bir hoca. Bu sezon yine bir şekilde şampiyon olunsa dahi ikisini de bir daha Galatasaray'da görmek istemiyorum.
lütfen bu postu kardeşin yazmış olsun.

Erden Timur'un hakkımızı savunmak için yapacağı basın toplantısına çöküp, diyeceklerine müsaade etmemiş, kendisi de hiç bir dişe dokunur şey söylemeden o toplantıyı gasp etmiştir.

Daha basit bir ifadeyle Erden Timur, Galatasaray'ın sesiydi ve kulübün başkanı Galatasaray'ın konuşmasını istememiştir.

Bu adam yeri gelir Galatasaray'ı frenler, durdurur, uçuruma sürükler. Erden Timur sayesinde tekrar gözümüze bir dönem iyi gözüktü, eski dönemleri unutuldu o kadar.

Ayrıca kendini kurtarmak için çok güzel hoca yer, 3-5 geri zekalı muhabire çok güzel ısmarlama haberler yaptırır.

Hainoğlu için arayan kişi ile aynıdır o basın toplantısından önce buna Erden Timur’u frenlemesini isteyen şahış.

Yooo bizzat ben yazdım. Dursun'u da Okan'ı da beğenmiyorum. Galatasaray bunlara rağmen şampiyon oluyor diyorum. Zoruna mı gitti?

ne sen fikrinden vazgeçersin ne de ben.

o yüzden bu konuyu tartışmaya gerek yok

boş ver şimdi bunları. ilaçları alıyor musun?

Geri
Üst Alt