Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 11.914
- 1.224
- 1.948
nE olursa olsun Vadi+Kemerburgaz ı bitirsin çekilsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En iyi ihtimalle yine sezon sonu beklenecektir bu konu için. Eğer yolları ayıracaksak da, şu an yapılmaz. Zaten hocanın sözleşmesi bitiyor sezon sonu.Hoca diye tuttuğunuz "adam"ı ne zaman kovmak istersiniz sayın başkan ? Klüp tarihinde böyle bir imkan sunulmamışken oynanan futbol alınan sonuçlar sadece bizim mi canımızı sıkıyor?
Herkes istifa istiyorkene tam zamaniyidi bence ama artik tren kactiHangi momentum usta o?
Kocaeli maçı sonrası mı usta?Herkes istifa istiyorkene tam zamaniyidi bence ama artik tren kacti
lütfen bu postu kardeşin yazmış olsun.Dursun da Okan da Icardi'nin, Osimhen'in ve Erden Timur'un 4 yıl önce kurduğu omurganın ekmeğini yedi. Icardi bitti, Osimhen sakat ve Erden Timur'un kurduğu omurga yaşlandı. Dursun'u da Okan'ı da görüyoruz.
Overrated bir başkan ve overrated bir hoca. Bu sezon yine bir şekilde şampiyon olunsa dahi ikisini de bir daha Galatasaray'da görmek istemiyorum.
Erden Timur'un hakkımızı savunmak için yapacağı basın toplantısına çöküp, diyeceklerine müsaade etmemiş, kendisi de hiç bir dişe dokunur şey söylemeden o toplantıyı gasp etmiştir.
Daha basit bir ifadeyle Erden Timur, Galatasaray'ın sesiydi ve kulübün başkanı Galatasaray'ın konuşmasını istememiştir.
Bu adam yeri gelir Galatasaray'ı frenler, durdurur, uçuruma sürükler. Erden Timur sayesinde tekrar gözümüze bir dönem iyi gözüktü, eski dönemleri unutuldu o kadar.
Ayrıca kendini kurtarmak için çok güzel hoca yer, 3-5 geri zekalı muhabire çok güzel ısmarlama haberler yaptırır.
evetKocaeli maçı sonrası mı usta?
Yooo bizzat ben yazdım. Dursun'u da Okan'ı da beğenmiyorum. Galatasaray bunlara rağmen şampiyon oluyor diyorum. Zoruna mı gitti?lütfen bu postu kardeşin yazmış olsun.
Yooo bizzat ben yazdım. Dursun'u da Okan'ı da beğenmiyorum. Galatasaray bunlara rağmen şampiyon oluyor diyorum. Zoruna mı gitti?
Alıyorum, evet. Alıp ebene veriyorum.ne sen fikrinden vazgeçersin ne de ben.
o yüzden bu konuyu tartışmaya gerek yok
boş ver şimdi bunları. ilaçları alıyor musun?
Alıyorum, evet. Alıp ebene veriyorum.
Sıkıntı yok KARDEŞForumca çok gerginiz