Dursun Özbek | Başkan

Sevmedim karşı aday çıkmamasını...

Dursun Özbek son 4 yıl şampiyon yaptı vs tamam ama ben güvenmiyorum bu herife nedense...

Sedat Artukoğlu

Adam mehmet ali aydınlar'ın CEO su. olurda aydınlar fb başkanı olursa ne olacak acaba?

Allah allah enteresan

4 sene üst üste şampiyon olmuş
Şlde son 16 yapmış
Osimenleri getirmiş
Gelirleri arşa çıkarmış
Antrenman tesisi yapmış,salon inşaatının startını vermiş

Ali koç ve saran gibi adamları mideye indirmiş

Dursun aydın özbek hiç tebrik edilmiyor,savunulmuyor hatta nefret ediliyor gitsin deniliyor

Şımarıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nankörlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Süreyya hanım'ın muhteşem değişimi gibi bir yönetim ile bu defa tersten rekor kırmaya geliyor, koca camiada şunun karşısına bir tane aday çıkmadı puh sizin sıfatınıza.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah allah enteresan

4 sene üst üste şampiyon olmuş
Şlde son 16 yapmış
Osimenleri getirmiş
Gelirleri arşa çıkarmış
Antrenman tesisi yapmış,salon inşaatının startını vermiş

Ali koç ve saran gibi adamları mideye indirmiş

Dursun aydın özbek hiç tebrik edilmiyor,savunulmuyor hatta nefret ediliyor gitsin deniliyor

Şımarıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nankörlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Futbolcuyu transfer olacakken rakip takıma transferi için araya giren spor bakanına rağmen çok başarılı. Sane gibi iki transfer daha yapılacak en az. Bizimkiler şampiyonlar liginin hem sahadaki tadını aldı, hem de gelir olarak tadını aldı.

Futbolcuyu transfer olacakken rakip takıma transferi için araya giren spor bakanına rağmen çok başarılı. Sane gibi iki transfer daha yapılacak en az. Bizimkiler şampiyonlar liginin hem sahadaki tadını aldı, hem de gelir olarak tadını aldı.
Tüm engellemelere rağmen fbnin kollanmasına rağmen başarılı bir de

Neymiş hakkımızı bazen koruyamıyomuş,demek ki o an motivasyonları yoktu koruyamadılar insanız olmayabilir

Bu şımarıklık ve nankörlükten başka bir şey değil 4 sene şampiyon yapan adama başkan maşkan değilsin çekiliyo bu düpedüz saygısızlıktır

Inanilmaz balli bir adam, buda bir gercek.

Sen Kerem Aktürkoğlu'nun Türkiye de Galatasaray'dan başka kulupte oynamaz kuralına fenerbahçen için onay verdin ya benim için o gün bittinnn.

Bizi karşı kıyıdan ayıran en büyük kısımlardan biri camia çehresi. Bu holdingciler gelip gidiyor ama karışan eden yok ki, o güruh içinde varsa yoksa para veren olsun da gerisi önemli değil. Bizde ise mekanizma çok daha farklı kollardan işliyor ve hepsini dengede tutmak zorundasın. Bunu yaparken de herhangi bir şekilde taraftar veya genel kurul sana yanlışını doğruya çevirtmek zorunda bırakıyor. Yani yara bandı görevi ve ihtiyacı dozunda aşılanıyor. Dursun Özbek bu son döneminde ( bariz hata ve eksiklikleri elbet var ) bu al-ver politikasını baya iyi yönetti/yönetiyor. Tabii bu önümüzdeki sene büyük bir sınav var. Sürdürülebilirlik açısından önemli bir eşik.

İlk geldiği yıllarda da baya sallardım da, 4 yıl üst üste şampiyon olabileceğini vs. hiç hayal edemezdim. Umudunu kaybedenler varsa, umut var arkadaşlar.

Jupp Derwall, "Türkiye Anıları" kitabını başkanımızın aynı isimdeki yeğeninin antrenman esnasında kalp krizi geçirip ölmesi hikayesi ile başlatıyor. Okurken duygulandığım 2 kitaptan biridir.
Galatasaray'ın elinden tuttuğu Alucralı Dursun, Galatasaray'a karşı tüm vefa borcunu ödemiştir.

son 2 yıldır tarihimizin en iyi başkanı diye buraya yazdığımda taşlayıp sezon içerisinde "şampiyonluğu sattı" gibi ahlaksızlığa varan açıklamaları yapanlar dün en çok şampiyonluğu kutlayanlardı. Kutlayın çünkü başka Galatasaray yok bu hepimizin ama merhameti elden bırakmayın zira merhametini kaybeden insan, dünyayı değil önce kendi içini yoksullaştırır.

1778404126105.webp

Bir taraftar olarak yönetiminle beraber umrumda değilsiniz.Çok şükür gerçekleri görüyoruz.Dursun özbek gibi adamın karşısına adam çıkaramayan genel kuruldan ne hayır gelir ki.Ne olacak istedikleri gibi başkan bulmuşlar niye seslerini çıkarsınlar.Adaya yatırıma devam.
Taraftarın çoğu Galatasarayım ne kadar büyük bir klüp oldyğunun farkında bile değil.Kerameti çok büyük oranda bunlarda sanıyorlar.Hala Galatasaraylılıkla alakası olmayan sırf reklamın kralını yapmaya gelmiş adamları savunuyorsunuz.

Jupp Derwall, "Türkiye Anıları" kitabını başkanımızın aynı isimdeki yeğeninin antrenman esnasında kalp krizi geçirip ölmesi hikayesi ile başlatıyor. Okurken duygulandığım 2 kitaptan biridir.
Galatasaray'ın elinden tuttuğu Alucralı Dursun, Galatasaray'a karşı tüm vefa borcunu ödemiştir.

son 2 yıldır tarihimizin en iyi başkanı diye buraya yazdığımda taşlayıp sezon içerisinde "şampiyonluğu sattı" gibi ahlaksızlığa varan açıklamaları yapanlar dün en çok şampiyonluğu kutlayanlardı. Kutlayın çünkü başka Galatasaray yok bu hepimizin ama merhameti elden bırakmayın zira merhametini kaybeden insan, dünyayı değil önce kendi içini yoksullaştırır.

Ekli dosyayı görüntüle 322382
Hataları var hatta çokça var. Keşke kendisinden çok daha iyi biri çıksaydı da o olsaydı başkan. Lakin kendisine çalıyor, GS'yi sattı gibi hakaret edenler ayıp ediyor. GS'nin haklarını koruyamıyor, GS'yi iyi temsil edemiyor gibi eleştirileri bence hak ediyor ama hakaretleri hak etmiyor.

4 sene değil 14 sene üst üste şampiyon da olsa başta kendi olmak üzere yönetimleri tarihimizin en ezik, korkak, ses çıkarsa bile sadece güldüren kimsenin sallamadığı kişileridir.

Geri
Üst Alt