Dursun Özbek | Başkan

Topçuna saldırıyorlar sesiniz çıkmıyor. Serçe kadar yüreğiniz yok çıkıp futbolu bu ortama getiren bu insanlar diye hedef göstermeye.

Zamanında ali koç stadımızı basıp stad görevlisini tartaklamıştı dayak yediğiyle kaldı.ne oldu nasıl bir yaptırım uygulandı yok
Erden timur gözaltına alındığında ailesini bile aramadığı adama sahip çıkılmadığına dair iddialar mevcuttu.gelinen noktada yalandır diyemiyorsun.
Kulüpte etik,değer,vefa,güvenlik her şey normun içini boşalttılar.tek dertleri para heriflerin

Topçuna saldırıyorlar sesiniz çıkmıyor. Serçe kadar yüreğiniz yok çıkıp futbolu bu ortama getiren bu insanlar diye hedef göstermeye.
Futbolu bu noktaya getiren adam her hafta MHP binasında. Bir cacık olmaz, söylediğinle kalırsın. Koruması neredeymiş, ben bunu sorarım. Bir GS taraftarı da saldırabilir; sonuçta milyon tane ruh hastası var.

Futbolu bu noktaya getiren adam her hafta MHP binasında. Bir cacık olmaz, söylediğinle kalırsın. Koruması neredeymiş, ben bunu sorarım. Bir GS taraftarı da saldırabilir; sonuçta milyon tane ruh hastası var.
Yav öyle veya böyle olay olmuş kulübün açıklaması yok

sen bir kez olsun bunların sebebi şu şahıstır, bu şahıstır. Gs taraftarının ona göre davranmasını bekliyorum diyebildin mi? Anca gitsin yanak okşatsın bizimki

Geri
Üst Alt