Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 112.678
- 100.099
- 5.238
Topçuna saldırıyorlar sesiniz çıkmıyor. Serçe kadar yüreğiniz yok çıkıp futbolu bu ortama getiren bu insanlar diye hedef göstermeye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolu bu noktaya getiren adam her hafta MHP binasında. Bir cacık olmaz, söylediğinle kalırsın. Koruması neredeymiş, ben bunu sorarım. Bir GS taraftarı da saldırabilir; sonuçta milyon tane ruh hastası var.Topçuna saldırıyorlar sesiniz çıkmıyor. Serçe kadar yüreğiniz yok çıkıp futbolu bu ortama getiren bu insanlar diye hedef göstermeye.
Yav öyle veya böyle olay olmuş kulübün açıklaması yokFutbolu bu noktaya getiren adam her hafta MHP binasında. Bir cacık olmaz, söylediğinle kalırsın. Koruması neredeymiş, ben bunu sorarım. Bir GS taraftarı da saldırabilir; sonuçta milyon tane ruh hastası var.
sen bir kez olsun bunların sebebi şu şahıstır, bu şahıstır. Gs taraftarının ona göre davranmasını bekliyorum diyebildin mi? Anca gitsin yanak okşatsın bizimkiFutbolu bu noktaya getiren adam her hafta MHP binasında. Bir cacık olmaz, söylediğinle kalırsın. Koruması neredeymiş, ben bunu sorarım. Bir GS taraftarı da saldırabilir; sonuçta milyon tane ruh hastası var.