Dursun Özbek | Başkan

Erden timurun ogluyla sahaya cikiyor sonra adamin locasini satiyor. Böyle bir adam dursun özbek

Erden timur’un ogluyla saha’ya cikmasi güzel bir hareket
10 saniyesini verip taraftar da tezhurat etmisken iki cumle edemiyor.

Hatta erden timur'un locasinin satildigi konusuluyor. Dogru yalan bilemem.

O yuzden icten bulmuyorum.

Erden timurun ogluyla sahaya cikiyor sonra adamin locasini satiyor. Böyle bir adam dursun özbek
Bilmedigimiz konular. Belkide Erden kendisi demistir benim ne zaman cikacagim belli degil, siz orayi satin para/gelir elde edin. Bilmiyoruz, o yuzden elestirmek dogru degil. Sonucta dogrulanmis birsey degil suan.

Bilmedigimiz konular. Belkide Erden kendisi demistir benim ne zaman cikacagim belli degil, siz orayi satin para/gelir elde edin. Bilmiyoruz, o yuzden elestirmek dogru degil. Sonucta dogrulanmis birsey degil suan.
YA zaten bastan adami satmasindan notu verildi. Simdi bunu yapmis yapmamis ne farkeder ki?

YA zaten bastan adami satmasindan notu verildi. Simdi bunu yapmis yapmamis ne farkeder ki?
Sen diyorsun ya "Dursun boyle birisi iste" ben ona ithafen dedim. Kesin bilgi degil sonucta , bosuna adamin gunahini almayalim. Yoksa Dursun kurnaz birisi zaten o ayri, pek de sozune guvenilmez,

Yine saçma sapan maliyetli bol avanta opsiyonlu transferlere yol verirse belimizi bikaç seneye doğrultamayız. Singo gibi 2-3 adam alırsa ayvayı yedik. Parayı doğru harcamalı.

Bugun 19.05 te adada yeni yonetim tanitimi.

Basladi ada sezonu

Yine saçma sapan maliyetli bol avanta opsiyonlu transferlere yol verirse belimizi bikaç seneye doğrultamayız. Singo gibi 2-3 adam alırsa ayvayı yedik. Parayı doğru harcamalı.

Öyle bir düzen kurdu ki şampiyon olduğumuz sürece çarklar dönüyor ama bir gün şansımız tutmazsa yandık.

Dursun Özbek: "Gelecek dönem hedeflerimiz:"

- 600 milyon euro yıllık gelir
- Deloitte Para Ligi Sıralamasında ilk 15
- 150 milyon dijital takipçi
- Her sezon Şampiyonlar Ligi'nde minimum son 16

Singo kazığından sonra Okan'a olan güveni azalmış ki bu sene transferlerde benim dediğim olacak demiş

Dursun seaways yazmış

20260518_100341.webp

Transfere doğrudan müdahil olmalı ya da bir sportif akıl atamalı ama hiç söylenti yok bundan dolayı doğrudan kendi genç ve iyi oyuncular dışında kimseye yatırım yapmamalı. Lemina, İlkay, İcardi vb. oyuncuları aynı Sneijder'i yolladığı gibi yollamalı yok bu işi Okan hoca ile kankası Kavukçu'ya bırakırsa büyük dolandırılırız.

1779113009961.webp

Recep Tayyip Erdoğan: "Galatasaray’ın bilhassa Avrupa’da elde ettiği başarılar, milletimizin belleğinde çok müstesna bir konuma sahiptir. Türk sporunun uluslararası arenadaki yüzlerinden biri olmaya devam eden Galatasaray’ın başarılarının devamını diliyorum."

Dursun Özbek, yeni dönem Sportif A.Ş’sinde, Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği’nden bir isme görevlendirmeyi tebliğ etti.

Büyük inşaat projeleri ve kulüp kasasına önemli gelirler üzerinde çalışılıyor. (Burhan Can Terzi)

Geri
Üst Alt