Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 saniyesini verip taraftar da tezhurat etmisken iki cumle edemiyor.Erden timur’un ogluyla saha’ya cikmasi güzel bir hareket
Bilmedigimiz konular. Belkide Erden kendisi demistir benim ne zaman cikacagim belli degil, siz orayi satin para/gelir elde edin. Bilmiyoruz, o yuzden elestirmek dogru degil. Sonucta dogrulanmis birsey degil suan.Erden timurun ogluyla sahaya cikiyor sonra adamin locasini satiyor. Böyle bir adam dursun özbek
YA zaten bastan adami satmasindan notu verildi. Simdi bunu yapmis yapmamis ne farkeder ki?Bilmedigimiz konular. Belkide Erden kendisi demistir benim ne zaman cikacagim belli degil, siz orayi satin para/gelir elde edin. Bilmiyoruz, o yuzden elestirmek dogru degil. Sonucta dogrulanmis birsey degil suan.
Sen diyorsun ya "Dursun boyle birisi iste" ben ona ithafen dedim. Kesin bilgi degil sonucta , bosuna adamin gunahini almayalim. Yoksa Dursun kurnaz birisi zaten o ayri, pek de sozune guvenilmez,YA zaten bastan adami satmasindan notu verildi. Simdi bunu yapmis yapmamis ne farkeder ki?
Dogru dedin. Gunahimiz bize yeterSen diyorsun ya "Dursun boyle birisi iste" ben ona ithafen dedim. Kesin bilgi degil sonucta , bosuna adamin gunahini almayalim. Yoksa Dursun kurnaz birisi zaten o ayri, pek de sozune guvenilmez,
Yine saçma sapan maliyetli bol avanta opsiyonlu transferlere yol verirse belimizi bikaç seneye doğrultamayız. Singo gibi 2-3 adam alırsa ayvayı yedik. Parayı doğru harcamalı.