Dursun Özbek | Başkan

bu herif ve çetesini en basından beri eleştirenleri not alın birde savunanları not alın yarın öbür gün gerçek yüzleri ortaya cıktıgında ,maddi olarak yaptıkları pislikleri ortaya cıktıgında

bu herif ve ailesini savunan tüm gs üyelerine herkes tükürür enazından.

Paralar nerde calindi mi? Ozbektepeye mi gitti? Yoneticilere mi yurutuldi? Kimse nihe aciklama yapmiyo? Ya sen nasil bir hainsin ulan yagli surat deynce kiziyolar bide banliyolar ama oyle degil misinnvallahi billahi tam dayakliksin bide otelci olcan yanak oksatarak otelci olursun sen anca kurnaz koylu

TJK taraftarı FİKO PARALAR NEREDE demişti , bizim taraftar pikniğe sucuk yemeye gidiyor.

en son 2015 yazında hamzalı cüneyt tanmanlı rezalet trans sezonunda sinirlendiydim diye hatırlıyom

bi gün biri sabri maxiden iyi diyodu öbür gün diğeri transfer yaparsak umut üzülür diyodu ertesi gün jem paul dünyanın en iyi ortasahası falan

Grosskreutz rezilliği
Sneijder’le kötü veda
5’lik Cuesta’yı 8’e almak
Doue işini bozup Jelert almak
Icardi’yle kötü veda
Oğuz ve Aral’ı rakiplere bırakmak
Son gün Uğurcan’a 36 milyon
75’lik Osi’yi 80’e almak

Şampiyon oluyor diye yaptıklarına göz yumulan başkanın bize maliyeti. Jelert tutmadı diye alınan Frankowski ve Singo maliyetleri gibi dolaylı etkileri yazmadım bile.

Görünce aklıma geldi bakır kaplar oldukça sağlıklı deniyor bulunamıyorsa da çelik kullanın diyorlar ama bakır en iyisi sanırım, İngiliz kraliyet ailesinin mutfağını anlatan bir şeye denk gelmiştim mutfaktaki tavalar vs hep bakırdı mesela

Üyelerin buyuk çoğunluğu kendisinden ve cetesinden nefret ederken en muhalif bile biat eder hale geldi, kendi istegi olmadan koltugu bırakmayacak gibi fenere diyoruz ama esas dikta rejimi bizde oluştu tabi bunda taraftarın payida cok büyük

Hadi diyelim vasıfsız genel kurulda sende daha iyi bir isim çıkmayacaktı.
Yahu Galatasaray gibi üç beş tane nokta kaliteli transfer yaptığında şampşyonluğun en büyük adayı olan bir klüpde başkan olmuşsun..
Yapacağın iş çok basit.bu klübün haklarını çatır çatır koruyacaksın.O hissi duyguyu taraftara vereceksin.Bunu kendin yapamıyorsan konuşmayı beceremiyorsan doğru bir yönetim oluşturup bunu yaptıracaksın.transfer sezonu boyunca taraftarı şeffaf bir şekilde bilgilendireceksiniz.
Transfer için doğru bir komite oluşturacaksın.İşi bilen adamları getirceksin..Çalışmaları erken yapacaksın.

Ama işte basit diyoruz ama olmuyor.Çünkü adam sözde Galatasaraylı.Bu kadar ince düşünmez.Ahbap çavuş ilişkisiyle yönetim oluşturdu.Bunun için önemli olan O klotukda ne kadar kalırsa o kadar iyi. Hiçbir noktada fark yarattıkları yok olmasıda mümkün değil..
Dört sene şampiyon olmuş başkan olarak bu kadar tepki yemesinin başka açıklaması yok.

Yok kardeşi yok cenk ergün yok o yok bu..
Çık srkadaş bu suçlamalara cevap ver.sen çıkmıyorsan yöneticilerin aydınlatsın bu durumu.Yok arkadaş adamın umrunda değil.Belkide bu isimler bu olayın içinde hiç yok.Ama adamın umrunda olmayınca bunada tepki vermez..Adamın önceliği Galatasaray değil.Bakmayın süslü cümlelere sevinçlere.

Görünce aklıma geldi bakır kaplar oldukça sağlıklı deniyor bulunamıyorsa da çelik kullanın diyorlar ama bakır en iyisi sanırım, İngiliz kraliyet ailesinin mutfağını anlatan bir şeye denk gelmiştim mutfaktaki tavalar vs hep bakırdı mesela
Eskiler hep bakır kullanılırmış targutay da sağlıklı mı değil mi bilemiycem hatta kalaysız oldu mu ya da kalayı döküldü mü bu bakır denilen maden çok çabuk oksitlenip yeşil küf yapar ve bu küf insanı zehirler diye biliyorum

Hatta ben de şöyle bişey duymuştum osmanlıya ilk domates geldiğinde domates olgunlaşıp kırmızı olduğunda değil yeşil ve daha olgunlaşmamışken yenir ve genelde turşu olarak kullanılırmış, sebebi de domatesin olgunlaşıp kırmızıya döndüğünde insanı zehirlediğine inanılırmış daha sonra bu zehirlenmenin bu yeni sebzeden değil de bakır kaplardan olduğu anlaşılmış, malum domates asiditesi yüksek bir yiyecek olduğundan özellikle sağlıklı kalaylanmamış bakır kaplarla temas ettiğinde çok çabuk oksitlenme meydana getiriyordu herhalde, neyse kısaca suçu domatese atmışlar ama zehirleyen bakır küfüymüş

Ne kadar aslı var bilmiyorum ama bu da böyle bi bilgidir

Özellikle yemek pişirmede döküm demir ya da toprak kaplar bence en iyisi, tabi sunum platformu olarak ise sağlıklı bir materyal olduğu müddetçe tercihe bağlı artık

Tüm alacaklarini ödendi belgesi UEFA verebilmrk icin cidden 25 milyon euro kredi cekilmismi? Öyke bir durum varsa biz ne halt yemeye transfer bekliyoruz? Paralar nerde? Haluk Levente mi kaptirdiniz?

Bunca başarıya rağmen taraftarın çoğunluğunun nezdinde Burak Elmas tan bile kötü başkan

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haluk yureklinin söylediği iddialar cok vahim ve kimsede yalanlayamadi ,kardesi ile birlikte neler çeviriyorlar kimse soramiyor bile

Bu ve avanesinin bir an önce o koltuktan indirilmesi lazım. İndirilsin ki arka planda neler dönüyor neler oluyor, bütün pislikler açığa çıksın. Şu olan bitenler normal değil.

küfür etmeye bile değeceğini düşünmediğim birine küfür edip ceza almak istemem o yüzden susuyorum

Geri
Üst Alt