Dursun Özbek | Başkan

Sen söv

images-1.webp

Koltuğu kaybetmemek için Galatasaray'dan vazgeçti diyebilir miyiz

Bir çok şey söylemek istiyorum ama kanıtlayamam. Bu durum normal değil

Koltuğu kaybetmemek için Galatasaray'dan vazgeçti diyebilir miyiz
Böyle bir senaryoda, şampiyon olamazsa koltukta oturabileceğine mi inanıyor acaba?

Örneğin her şeyi doğru yapar, gerekli tüm transferleri gerçekleştirir, takımda hiçbir eksik bırakmaz, tamamen sportif nedenlerden ötürü, top kaleye girmediği için şampiyon olamayız mesela, o zaman kimse başkanı suçlayamaz.

Ama millet transfer diye yalvarıyorken, tuhaf tuhaf bahaneler ortaya atıp, yok Eylül falan diyip takımı eksik bırakır ve şampiyonluktan ederse, başkanlığa devam etmesi bence zor. Galatasaray'da bunun örnekleri sayısız kez yaşandı.

Ha "4 sene üst üste şampiyon oldum, beşinci sene şampiyon olmasam ne olacak?" diyorsa, o zaman da camiasını hiç tanımamış bir başkanımız var demektir.

Son düzenleme:
Pek ihtimal vermesem de yarın akşam maça gidenler gerekli tepkiyi argo bir şekilde gösterirler. Her ne kadar Galatasaray başkanlık makamına yakıştıramasam da Dursun sonuna kadar hak etti her türlü şeyi.

Böyle bir senaryoda, şampiyon olamazsa koltukta oturabileceğine mi inanıyor acaba?

Örneğin her şeyi doğru yapar, gerekli tüm transferleri gerçekleştirir, takımda hiçbir eksik bırakmaz, tamamen sportif nedenlerden ötürü, top kaleye girmediği için şampiyon olamayız mesela, o zaman kimse başkanı suçlayamaz.

Ama millet transfer diye yalvarıyorken, tuhaf tuhaf bahaneler ortaya atıp, yok Eylül falan diyip takımı eksik bırakır ve şampiyonluktan ederse, başkanlığa devam etmesi bence zor. Galatasaray'da bunun örnekleri sayısız kez yaşandı.

Ha "4 sene üst üste şampiyon oldum, beşinci sene şampiyon olmasam ne olacak?" diyorsa, o zaman da camiasını hiç tanımamış bir başkanımız var demektir.
ben artık koltukta oturmak için bir şeylerden feragat ettiğine inanmaya başladım. dış etkenler konusu

rehavet, şımarıklık, megalomanlık ne ararsan var. bunun cezasını elbet keser futbol.

Babam hep anlatır dursun başkan ile lisede aynı sınıftalardaymış. Babamın sevgilisi varmış birbirlerini çok severlermiş. Sonra babam dursun başkanın sigara paketlerini sakladığı için okuldan uzaklaştırma almış.
Dursun başkan babama erden sen merak etme sevgiline göz kulak olurum demiş.

Babam okula dönünce bakmış kı sevgilisi, dursun başkanın kolunda. Hayırdır demiş dursun başkan cüzdanını gösterip, güzel kızı zengin adam kapar demiş. Kızla da 4 ay takılıp bırakmış.
Babam sormuş tabi neden 4 ayda bıraktın demiş. Dursun başkanda; 4 her zaman iyidir, 5 sıkar adamı demiş.

Geri
Üst Alt