- 29 Ocak 2024
- 8.570
- 7.523
- 643
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her sene sampiyon mu olacagız?
Böyle bir senaryoda, şampiyon olamazsa koltukta oturabileceğine mi inanıyor acaba?Koltuğu kaybetmemek için Galatasaray'dan vazgeçti diyebilir miyiz
Oooo hua hua hua
ben artık koltukta oturmak için bir şeylerden feragat ettiğine inanmaya başladım. dış etkenler konusuBöyle bir senaryoda, şampiyon olamazsa koltukta oturabileceğine mi inanıyor acaba?
Örneğin her şeyi doğru yapar, gerekli tüm transferleri gerçekleştirir, takımda hiçbir eksik bırakmaz, tamamen sportif nedenlerden ötürü, top kaleye girmediği için şampiyon olamayız mesela, o zaman kimse başkanı suçlayamaz.
Ama millet transfer diye yalvarıyorken, tuhaf tuhaf bahaneler ortaya atıp, yok Eylül falan diyip takımı eksik bırakır ve şampiyonluktan ederse, başkanlığa devam etmesi bence zor. Galatasaray'da bunun örnekleri sayısız kez yaşandı.
Ha "4 sene üst üste şampiyon oldum, beşinci sene şampiyon olmasam ne olacak?" diyorsa, o zaman da camiasını hiç tanımamış bir başkanımız var demektir.