Dursun Özbek | Başkan

400 milyon € Piyasa degerini geçmişiz

bu galatasaray ı yarattığın için teşekkürler başkanım

Transfer sevdalısı olmadık olmayız da
bu sene büyük bir fırsat vardı önünde.eksikler belliydi kontenjan müsaitti ama her zamanki gibi ellerine yüzlerine bulaştırdılar
Ne gitmesi gereken gitti ne tatmin edici takviyeler yapıldı
Los galacticos da kursan bu külübü dünyanın 1 numarası da yapsan istifa istifa istifa

Ugoçıkvu ve Leipzigden kiralık aldığı stoperle avrupanın en iyi takımını kurdu.

Hedef ŞL! İleri!!

Sifir hazirlikla girdiler transfer dönemine, sakin olun acele etmeyin DK var bilmem.ne diye diye ne oldugu belli olmayan bir lesley ve stoper getirdiler, 10 degilde daha cok 8.5 olan rus geldi, bittik mi degilmi bilmedimiz leao ve laf olsun diye ahmet kutcu vari bir deniz gül transferi ve tabiki yine oyuncu satamadik.

Koskoca camiada şu yönetimi devirmek devrim yapmak çok mu zor. Gittiğiniz günleri görmek için zamanı iple çekiyoruz.

Iskartaya çıkmış transfer tahtasını baya benimsedi. Hayır o kadar bekliyor da az buz paralar da harcamıyor. Sezon biterken düşen takımı kaldıracağına daha da geriye itti.

Tüm sosyal medya hesaplarımdan sana ve yancılarına olan kinimi kusuyorum. Maalesef elimden başka bir şey gelmiyor.

f6f9b449-9f4f-41a2-a21c-3a1bc0a312c5.webp
deacda2e-50e1-45e3-85b0-a14122679794.webp

Devre arası transferleriyle birlikte 9.transfer dönemleri.

Hala acemilik,beceriksizlik had safhada. Elindeki tarihi fırsatı eline yüzüne bulaştırdı. Leao haricinde net 11 oyuncusu diyebileceğimiz bir adam alamadı (Batrakov süreç istiyor). Yaptığı 5 transferin 2 tanesi zaten laf olsun diye kiralama. Biz bu adamlar için mi Eylül ayını gördük ?

Koskoca yaz dönemi alamamak bi yana yaptığın satış yok klübe +10 milyon Euro bile yazmadı o konuyuda beceremediniz.

Sen ve o yönetimin seçildiği güne lanet olsun.

şimdi 2-3 transfer oldu diye rotasyon genişledi diye övgü yapanları 2-3 maç sonra göreceğim burada toplanacaklar, ben şimdi tekrar söylüyorum Dursun Özbek İSTİFA !!

Geri
Üst Alt