Barbaros Aslann
Cezalı
- 4 Haziran 2023
- 198
- 61
- 73
Trabzon yerine daha dişli bir rakip olsa bu hakem ile puan kaybedebilirdik. Direkt çıkıp konuşmak onemli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baskan net alkollu bu arada
Dursun Özbek "Belli ki birileri daha sezonun başında işi sıkı tutuyor."Dursun Özbek: "Kararları defalarca izledim. 73 yaşındayım 50 senedir maçlara gidiyorum, böyle bir hakem faciasının yaşandığını hiç görmedim. Lütfen Türk futbolunun selameti için şu maçı tekrar izleyin, verilmeyen penaltıları, verilen/verilmeyen sarı kartları tekrar izleyin!”
Kolaya viski katmıştır
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dursun Özbek: "Trezeguet, Sacha Boey'e dirsek atıyor ilk yarıda. Ne hakem farkında, ne VAR, ne AVAR. Denswil Mertens'e tekme atıyor. Atak yapıyoruz, atağı kesiyor lehimize faul veriyor. Ya arkadaş avantaj diye bir şey var. Bu kadar senelik hakemsin! (aq)"Dursun Özbek "Belli ki birileri daha sezonun başında işi sıkı tutuyor."
Dursun Özbek: “Hakem Galatasaray’ı doğramak içinden geleni yaptı!"Dursun Özbek: "Trezeguet, Sacha Boey'e dirsek atıyor ilk yarıda. Ne hakem farkında, ne VAR, ne AVAR. Denswil Mertens'e tekme atıyor. Atak yapıyoruz, atağı kesiyor lehimize faul veriyor. Ya arkadaş avantaj diye bir şey var. Bu kadar senelik hakemsin! (aq)"
Dursun Özbek: “Her şeye rağmen Galatasaray'ın hedefi belli, bizi bu hedeften kimse çeviremez. Hakemleri de yenmek zorunda kalıyoruz."Dursun Özbek: “Hakem Galatasaray’ı doğramak içinden geleni yaptı!"
Dursun Özbek: "Buraya dünya kadar yıldız futbolcu getirdik. İnsanları futbola doyurmak için elimizden geleni yapıyoruz. Böyle bir hakem çıkıyor, kendini yere atana faul çalıyor. Galatasaray'ı doğramak için elinden geleni yaptı. Atilla Karaoğlan'ı tebrik ediyorum, kendisine verilen görevi yerine getirdi(!)"Dursun Özbek: “Her şeye rağmen Galatasaray'ın hedefi belli, bizi bu hedeften kimse çeviremez. Hakemleri de yenmek zorunda kalıyoruz."