Dursun Özbek: "Belli ki birileri daha sezonun başında işi sıkı tutuyor"

Trabzon yerine daha dişli bir rakip olsa bu hakem ile puan kaybedebilirdik. Direkt çıkıp konuşmak onemli

Dursun Özbek: "Kararları defalarca izledim. 73 yaşındayım 50 senedir maçlara gidiyorum, böyle bir hakem faciasının yaşandığını hiç görmedim. Lütfen Türk futbolunun selameti için şu maçı tekrar izleyin, verilmeyen penaltıları, verilen/verilmeyen sarı kartları tekrar izleyin!”
Dursun Özbek "Belli ki birileri daha sezonun başında işi sıkı tutuyor."

Dursun Özbek "Belli ki birileri daha sezonun başında işi sıkı tutuyor."
Dursun Özbek: "Trezeguet, Sacha Boey'e dirsek atıyor ilk yarıda. Ne hakem farkında, ne VAR, ne AVAR. Denswil Mertens'e tekme atıyor. Atak yapıyoruz, atağı kesiyor lehimize faul veriyor. Ya arkadaş avantaj diye bir şey var. Bu kadar senelik hakemsin! (aq)"

Dursun Özbek: Ya buraya dünya kadar yıldız futbolcu getiriyoruz Görselliğini arttırıyoruz. Futbola doyurmak için elimizden geleni yapıyoruz. Her türlü maliyetine katlanarak insanlara bu zevki vermek istiyoruz futbolun güzelliği içerisinde böyle bir hakem çıkıyor

Bravo baskan konus

Maci izlerken kendimden gectim resmen. Orman cocugu atilla resmen bizi dogramaya and icmis gibiydi

Topcularimizi da sindirdi iyice. Icardi röportajinda hakeme laf cakti zaten

Güzel saplıyor başkan ama bu şerefsizler a. karaoğlan’a ceza vereceğine başkanımıza verirler.
Birileri işi çok sıkı tutuyor demekle çok haklı.

Dursun Özbek: "Trezeguet, Sacha Boey'e dirsek atıyor ilk yarıda. Ne hakem farkında, ne VAR, ne AVAR. Denswil Mertens'e tekme atıyor. Atak yapıyoruz, atağı kesiyor lehimize faul veriyor. Ya arkadaş avantaj diye bir şey var. Bu kadar senelik hakemsin! (aq)"
Dursun Özbek: “Hakem Galatasaray’ı doğramak içinden geleni yaptı!"

Bay Ouzbek adeta taraftara tercüman olmaktadır!

Dursun Özbek: “Her şeye rağmen Galatasaray'ın hedefi belli, bizi bu hedeften kimse çeviremez. Hakemleri de yenmek zorunda kalıyoruz."
Dursun Özbek: "Buraya dünya kadar yıldız futbolcu getirdik. İnsanları futbola doyurmak için elimizden geleni yapıyoruz. Böyle bir hakem çıkıyor, kendini yere atana faul çalıyor. Galatasaray'ı doğramak için elinden geleni yaptı. Atilla Karaoğlan'ı tebrik ediyorum, kendisine verilen görevi yerine getirdi(!)"

Transferler falan hikaye bana bunlarla gel başkanım masaya yumruğunu vur ortadan ikiye ayır bugün çatır çutur katlettiler sahada bizi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt