Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Özbek: “Çıkıp gidiyordum, dayanamadım geri döndüm geldim. Ayıp ya! Daha 2. haftadayız.”Dursun Özbek: "Buraya dünya kadar yıldız futbolcu getirdik. İnsanları futbola doyurmak için elimizden geleni yapıyoruz. Böyle bir hakem çıkıyor, kendini yere atana faul çalıyor. Galatasaray'ı doğramak için elinden geleni yaptı. Atilla Karaoğlan'ı tebrik ediyorum, kendisine verilen görevi yerine getirdi(!)"
Ne sordu yayına yansımadı orası başkan kızdı amatetikci gazeteci istemiyoruz
bu soruları soranların akreditasyonlarını iptal edin
trezegeye neden faul verılmemıs onu soruyor malNe sordu yayına yansımadı orası başkan kızdı ama
Ilk goldeki torreiranin ayagi basmayi konustu.Ne sordu yayına yansımadı orası başkan kızdı ama
onu sormadıIlk goldeki torreiranin ayagi basmayi konustu.
Dursun Özbek: "İki takım sahaya çıkmış. 5 dakika hakem beklendi. Ne oldu o sırada? Niye bu kadar geç kaldınız? Sizlere soruyorum. Böyle bir sahne gördünüz mü hiç?"Dursun Özbek: “Çıkıp gidiyordum, dayanamadım geri döndüm geldim. Ayıp ya! Daha 2. haftadayız.”
onu sormadı
Dursun Özbek: "Maçı kazandık fakat bunun takipçisi olacağız! Sacha Boey'in çenesine dirsek atıldı, bakalım bir arkadaşın çenesine dirsek atılınca penaltı çalacaklar mı? Mertens'e tekme attılar onun da takipçisi olacağız. Çıkılsın yorum yapılsın!"Dursun Özbek: "İki takım sahaya çıkmış. 5 dakika hakem beklendi. Ne oldu o sırada? Niye bu kadar geç kaldınız? Sizlere soruyorum. Böyle bir sahne gördünüz mü hiç?"
Neyi sordu ki?onu sormadı