GSCimbom
GSC Haber Dursun Özbek: "Bir hafta sonra lig başlayacak ortada MHK yok! TFF'de sessizlik hakim!"
Alper Altun

GSC HaberDursun Özbek: "Bir hafta sonra lig başlayacak ortada MHK yok! TFF'de sessizlik hakim!"

Alper Altun ·

Cevap
14
Okunma
512

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Dursun Özbek: "Fikstür her zaman aynı. Zorlu dönemi var, kolay dönemi var. Özellikle bu sene ligde kolay maç yok. Herkes çok iddialı, herkes şampiyon olmak istiyor. Zorlu bir yıl bu sene. Galatasaray için önemi çok büyük bu seneki ligin, üst üste 5. şampiyonluğumuzu almak istiyoruz. Avrupa'da hedeflerimiz büyük. Orada da geçen seneki başarımızın üzerine çıkmak istiyoruz."

Dursun Özbek: "MHK ile ilgili Galatasaray olarak her zaman görüşümüzü belli ettik. Değişmesi yönünde TFF'ye çağrıda bulunduk devamlı. Bu şekilde olmamasını dilerdim. Zamanında değişim olsaydı, bugün hiç ihtiyacımız olmayan kaosa uyanmazdık. Bir hafta sonra lig başlayacak ortada MHK yok! Başkanı tutuklanmış, hakemi tutuklanmış!"

Dursun Özbek: "Bu durumu biz kulüp olarak çok önceden gördük, söyledik. Ben çıktım söyledim, arkadaşlarım çıktı söyledi, kulüpten açıklama yaptık ama kimsenin umuruna gelmedi. Şimdi TFF'de sessizlik hakim! Bir hafta sonra ligler başlayacak. Ne yapacaklarını çıkıp söylemeleri gerekiyor. Bu sessizlik, kaosu daha da büyütüyor. Olaylar giderek köpürüyor! Savcılık ifadeleri ortaya çıktı. Herkes ne olup bittiğini de görüyor. Bütün bunlar olurken, bu liglerde bundan sonra yönetim nasıl şekillenir, bunun ortaya çıkması lazım."

Dursun Özbek: "Lige ara verilip verilmeyeceği TFF'nin alacağı bir karar ama demin ifade ettim, cuma günü maça çıkacağız. MHK başkanı yok, tutuklu! Önemli hakemlerden, MHK'nin önem verdiği, TFF'nin önem verdiği, genellikle derbilerde görev verdiği hakem tutuklanmış, ifadeleri deşifre oldukça, ortaya kimsenin hoşuna gitmeyecek şeyler çıkıyor. Sessizlik hayra alamet değil! Bir an önce olayların netleşmesi gerekiyor. Lige ara verilecekse ara verilir ama tekrar benzer tartışmalara girmemek üzere konunun ele alınması gerekiyor. Sessizliğin kimseye faydası yok."

Liglerin ertelenmesi bizim işimize gelmez ne kadar erteleneceğine bağlı olarak söylüyorum

Kalkıp 1 ay ertelenmesi demek fenerin şl dönüşü yorulacağı puan kaybedeceği maçları ileriye atmak demek

Aman neyse

ulan yenilen hakkimizdan nasil dograndigimizdan bu adamlarin saibeli oldugundan ve uzerine gidilmesi gerektiginden bahsetsene

Geri