GSCimbom
Dursun Özbek: "Bize beceriksiz diyorlar" (2015)
Ü

Dursun Özbek: "Bize beceriksiz diyorlar" (2015)

Ümit Çatar ·

Cevap
123
Okunma
9,8K
Sayfa
1/7
Dursun Özbek: "Daha üç aylıkken bizim hakkımızda yorum yapıyorlar. Beceriksiz, başarısız diyorlar. 3 yılı bitireyim, öyle değerlendirin."

Dursun Özbek: "Real Madrid yönetimiyle yemek yedik. Perez'e kaç senedir bu kulübü yönetiyorsun dedim, 17 sene olmuş..."

Dursun Özbek: "Biz Real Madrid'e para kazandırmaya çalışıyoruz, futboldan anlamıyoruz dediler. Futboldan anlayan Butragueno var sadece."

Dursun Özbek: "Kevin'la daha önceden görüşüyorduk. Bonservis bedeli biraz daha düşsün diye son güne kaldı"

Dursun Özbek: "Ben kendi işimde bu kadar pazarlıkçı bir insan değilim, Galatasaray bana emanet ve geleceği için çalışıyorum."

Dursun Özbek: Telles, Bruma, Melo gibi adamları gönderdik. Hiçbirisi gidip imza atmadı, faks ile çözdüler. Kevin illa buraya gelecek dendi.

Dursun Özbek: "00:00'a 10 dakika kala, federasyon ve FIFA hattı dondu. O gecikme konfirmasyonu 48 saniye geciktirdi.

Dursun Özbek: "Dosyaların kopyalar ve asılları var. Arada 5 tane kopya olan imzasız dosya gitmiş, çok da önemli olmayan dosyalar."

Dursun Özbek: "Trafik kazası gibi bir mevzu. Kimse kaza yapmak istemez, ama başımıza geldi."

Dursun Özbek: "Ben hala Sneijder'in Inter'den olan transferinin bonservis bedelini ödüyorum.."

Dursun Özbek: "Kevin bizim için önemli bir transfer. İlk yarıda da, ŞL'de de oynatmak istiyoruz. Mağdur olan taraf futbolcu.."

Dursun Özbek: "Real Madrid, Manchester United bu işi bilmiyor mu yani? Onlarda da aynı sorun yaşandı. Bizi eleştirenler bunlara da baksın."

Dursun Özbek: "Dortmund'un itirazı yok, Galatasaray'ın yok, futbolcunun yok.. Sıkıntı 48 saniye gecikme.."

Dursun Özbek: "İmzaların eksik olduğu taraf var doğrudur, ama asıl mevzu gecikme. Konfirmasyonun 00:00'ı 48 saniye geçmesi."

Dursun Özbek: "Melo konusu, Galatasaray yönetiminin bir başarı öyküsüdür."

Dursun Özbek: "Melo sezon bitince tasını tarağını toplayıp gitti. Burada misyonunu tamamladığını ve gitmek istediğini defalarca söyledi."

Dursun Özbek: Melo bu yıl kalsaydı maç başılarla 5 milyon ödeyecektik.

Dursun Özbek: "Melo'dan ümidi kesmiştik. Bonservisi bedelsiz almaya çalıştılar. Geldi sonra 1 sene oynamak istedi, test ettik onu"

Dursun Özbek: "Melo'yu ben de istiyorum ama kendisi Galatasaray'da oynamak istemiyordu"

Dursun Özbek: "Melo'ya kontratı yaptık ama içimden, 'Ulan bu ne zaman su koyverecek acaba?' diyordum."

Dursun Özbek: "Melo ile kontratı yaptık ama hepimizin içinde bir şüphe vardı."

Dursun Özbek: "Son gün İtalya'dan 500 bin euro faks geldi Melo için. Hayırlı işler dedim. Sonra 1 verdiler. 5 istedim. Getirin dedim.Sonra 5 milyon 200 bin euro karşılığında Melo'yu yolladık."

Dursun Özbek: "110 senedir Galatasaray Melo ile mi oynuyor kardeşim?"

Dursun Özbek: "Futbolcular gelir gider, yerlerine başkaları gelir. Turgay Şeren mi oynuyor hala kalemizde."

Dursun Özbek: "Sabri Sarıoğlu'nu göndersek kimi alacağız? Cevabı yok. Burak'ı yollasak yerine kimi alacağız? Yine cevap yok."

Dursun Özbek: "Sabri'nin yerine oyuncu almak için 30 milyon euro harcamışız 10 senede. Buna rağmen sürekli Sabri oynamış.

Dursun Özbek: "Melo'yu klonlamak da mümkün olmadığına göre onun yerine başka bir oyuncuyu monte edip başarılı olmaya çalışacağız."

Dursun Özbek: "İyi bir teklif gelse de Muslera'yı satmam. Niye satayım? Şu an benim takımım şampiyon takım. Bu takımın omurgasını tutuyoruz"

Dursun Özbek: "Muslera'nın gidip Onur Kıvrak'ın geleceği haberleri yalan"

Dursun Özbek: "Galatasaray yaşlı bir takım. Bunu kabul ediyoruz. Etmesek nüfus kağıtları ortada zaten."

Dursun Özbek: "Önce falancayı transfer edeyim de göze hoş gözüksün arada kaynasın diye bir düşüncem yok. Göz boyamak benim jargonumda yok."

Dursun Özbek: "UEFA, 2009'da bu büyüyen futbol ekonomisi içinde kara para girip çıkmalarını engellemek için koyduğu bazı kriterleri var."

Dursun Özbek: "Bu kriterler sarih iken, dönemin yönetimleri bu kriterleri umursamıyor."

Dursun Özbek: "Galatasaray, 2011-12'de €12M zarar etmiş. 2013-14'te $61.6M zarar. 60'a yakın futbolcu alınmış. İsimleri okusam bilmedikleriniz var."

Dursun Özbek: "Zapata.. .Duydunuz mu adını? Culio, Misimovic, Burdisso, Ontivero, Hajrovic, Pandev, Adili. 60 isim var. 61 milyon dolar zarar."

Dursun Özbek: "2011-2014 yıllarında 3 yıllık süreçte toplam zarar €97M. UEFA izliyor haliyle. Senin gidişatın iyi değil diyor."

Dursun Özbek: "UEFA gelmiş sen hababam transfer yapıp, zarar açıklıyorsun, bizi de kaale almıyorsun dedi Ünal Aysal ve yönetimine"

Dursun Özbek: "Ergin Ataman çok iyi bir Galatasaraylı, Türkiye'nin yetiştirdiği ender koçlardan birisi. Ekrem Memnun ile birlikte."

Dursun Özbek: "Galatasaray koçu olarak Milli Takım'a hizmet etmesi bizim için bir prestijdir. Bu federasyonun tasarrufu..."

Dursun Özbek: "Geçmişte izlediğim tribünde Beşiktaş, Fenerbahçe derbilerinin tadı hala damağımdadır. Deplasman yasağının kalkması lazım."

Dursun Özbek: Hesap kitap yaptık, lanse edildiği gibi bir getirisi olmadığını gördük."

Dursun Özbek: "Dünyada futbol ekonomisi içinde birçok insan bozulabilir, değişebilir ama Hamza Hamzaoğlu kadar pırıl pırıl birini tanımadım"

Dursun Özbek: "Hakemlerden ben de şikayetçiyim. Şimdi çok gündeme getirmek istemiyorum. Tekrar etmemesini diliyorum."

Dursun Özbek: "Taraftarlar maç öncesi tabutlara bayrak giydirir gezdirirlerdi. Şimdi olsa döverler, gezdiremez kimse."

Dursun Özbek: "Ben Kadıköy'e gitmek, Aziz Yıldırım'ı da Arena'da ağırlamak isterim"

Dursun Özbek: "Aziz Yıldırım ve Fikret Orman ile yan yana gelip fotoğraf çektirmeye, bir araya gelmeye hazırım"

Dursun Özbek'in Habertürk'te katıldığı program sona erdi.

Dursun Özbek: "Servet Yardımcı ricada bulundu, şimdi biz sahaya çıkınca negatif bir hava oluşur, birlikte çıkalım lütfen dedi."

Dursun Özbek: "Bu bana sıkıntı olur, başımı ağrıtır dedim. Abdurrahim, abi kulun olayım Servet Bey'le birlikte podyuma çık diye rica etti."

Dursun Özbek: "Sponsorluk konusunda Yandex önce bize geldi, reddettik."

Dursun Özbek: "GS TV'nin şifresiz olması için Digiturk ile görüşme halindeyiz."

Dursun Özbek: "Şampiyonluk kutlmasında podyumu yapanlar 'burası herkesi taşımaz' dedi. 2 başkan çıkalım dedik, herkes hemfikir oldu."

Dursun Özbek: "Duygun Başkan, 'bacaklarım ağrıyor, çıkamayacağım' dedi. O zaman ben de çıkmıyorum dedim."

Dursun Özbek: "Yaptığımız otel tamamlanınca kemiksiz $150M gelir getirecek. Her yıl da $5M kira geliri var."

Dursun Özbek: "33 bin kombine, 230 bin de yeni sezon forması sattık. Pazarlamada hiçbir sıkıntı yok."

Dursun Özbek: "Yönetime gelince mağazaları kendime bağladım. Zarar eden mağazalar kâr etmeye başladı, kârı da amatör branşlara aktarıyoruz."

Son düzenleme:
3 yili bitirince neler olacagini görüyoruz da o yüzden defolup gitmenizi istiyoruz iste. Siz bu kulübün basinda bir sene bile kalsaniz en az 2 senemiz kaybolacak.

Bir senemiz simdiden gitti bile.

Kevin olayini aciklamasi tam bir komedi. 10 dosyadan sadece 5'i imzasiz gitmis ama sorun gecikmeden dolayiymis imza ile alakasi yokmus. Ulan nasil piskin piskin anlatiyor birde ya. Yalanci baskan. Sponsor isi tamam puruzler filan var diyordu yazin basinda simdi hala imza atilacak diyor.

Bu ileri zekalı 3 sene bu kulübün başında kalabileceğini sanıyorsa hala gerçekten iltihaplar beyninde çıkmış demektir.

Bir transfer taraftarı olarak dimdik buradayım gururluyum. Forumdaki satılmış ultraprimalardan da parçalı görünümlü şikebahçelilerden de değiliz hamdolsun...

ulan ne yalanci herif cikti bu pislik ? sen 5 milyon getir dedin, onlar da 5 milyon 200 getirdi ? ozaman biz niye Melo ya da arti bedel vererek yolladik ? Sen 5 Milyon diyorsun yillik verecektik melo ya, sözlesmeyi yeni yapan da yine sensin. Hic bir isin dogru degil, hepsi yalan. Nekadar Galatasarayli oldugun da belli, evet Zapatayi biliyoruz daha !

Hala aynı şeyler. Tamam haklı olduğun taraflar var da kardeşim taraftarı karşınıza almayın, çocuk kandırır gibi kandırmaya kalkmayın. Şunu da kabul edin ki sponsor, transfer konularında sınıfta kaldınız.
Biz bu takım bu kadroyla yürümez diyoruz, siz takımı daha da zayıflatıp kârdan bahsediyorsunuz. Melo olayını ilk günden çözecektiniz. Telles gitti alternatifi var mı belli değil. Hadi kanayan yaramız sağ bek olsun, e hani sağ kanat, forvet, Melo'nun geçmişte takıma kattığı sertliği verebilecek bir oyuncu?

Futbolu hiç bilmeyen biri bile üç maç Umut'u izlesin kapı dışarı eder. Dünyanın her yerinde feda, küçülme yoluna gidilirken yüksek maaşlar aşağı çekilir, genç isimler takıma monte edilir. Biz ne idüğü belirsiz Jem, futbolunun son demlerindeki Bilal ile yola devam ediyoruz. Yahu aldığı paranın 40'ta birini verememiş sakatlık müptelası, form tutması asırları bulan Hamit'ten bile kurtulamamışsınız daha doğrusu aklınızın ucundan geçmemiş daha ne diyelim.

Ne güzel ŞL'ye tek takım gidip çatır çatır para kazanıyorduk, şimdi 2. olabilecek miyiz bu bile şüpheli, hatta AL'yi bile kaçırabiliriz bu oyuncu, antrenör ile.

İşin özü dürüst olun taraftara karşı, beceriksizliğinizi kabul edin ya o koltuktan inin ya da işi çekip çevirebilecekleri yanınıza alın.
Antrenör diye biri var, yetersizliği ispatladı ama efendidir 3 kupanın hatırı var, takımı kurup iyi bir kimya yakalarsa ne ala dedik. Kamp öncesi oyunculara antrenman çizelgesi verip hazır gelin dememiş, kampta ne çalıştırdığı belli değil. Takım ne oynuyor kimse bilmiyor. Olmadık 11'ler sahaya çıkıyor. 85 dakika değişiklik yapmak için bekleniyor vs.
Bu böyle gitmez...

Geri