GSCimbom
Dursun Özbek: "Bize beceriksiz diyorlar" (2015)
Ü

Dursun Özbek: "Bize beceriksiz diyorlar" (2015) Sayfa 3

Ümit Çatar ·

Cevap
123
Okunma
9,8K
Sayfa
3/7
Yiğit yoğurt yeyişinden belli olur. Ayrıca Dursun sen 8 ay eski yönetimde bulunup bi halta yaramamışsın. Beyni olan belli bir ön çalışması yapar, bizi çökertmeye atanmışsın sen bizans gibisin

Dursun Özbek: "Melo'dan ümidi kesmiştik. Bonservisi bedelsiz almaya çalıştılar. Geldi sonra 1 sene oynamak istedi, test ettik onu"

Dursun Özbek: "Melo'yu ben de istiyorum ama kendisi Galatasaray'da oynamak istemiyordu"

Dursun Özbek: "Melo'ya kontratı yaptık ama içimden, 'Ulan bu ne zaman su koyverecek acaba?' diyordum."

Dursun Özbek: "Melo ile kontratı yaptık ama hepimizin içinde bir şüphe vardı."

Dursun Özbek: "Son gün İtalya'dan 500 bin euro faks geldi Melo için. Hayırlı işler dedim. Sonra 1 verdiler. 5 istedim. Getirin dedim.Sonra 5 milyon 200 bin euro karşılığında Melo'yu yolladık."

Arkadaş bu herşeyi özetliyor . Başkan 1. ağızdan söylüyor işde..

Melo diyor tasını tarağını toplamış gitmişdi.

Melodan ümidimizi kesmişdik diyor.

Madem melonun gideceği belli , madem ümidini kesdin neden o zaman 3 yıllık yeni bir sözleşme yapıp menajerine sözleşme bedeli ödedin ? Neden neden neden ?

Aleni bir şekilde itiraftır.

Aleni bir şekilde soygundur !!!

Sözleşmesi devam eden adama sözleşme uzatıp ardından fesih bedeli ile satıyorsan onun altında % 100 bir hırsızlık vardır diye düşünüyorum . Aksine inanmam da çok zor

Dursun Özbek: "Kevin transferinde yoğun bir süreç oldu. Saat gece 12'ye 10 kala Federasyon'a evrakları verdik, 3 kala bilgisayar dondu."

:dispirited:

Dursun Özbek: "Sabri Sarıoğlu'nu göndersek kimi alacağız? Cevabı yok. Burak'ı yollasak yerine kimi alacağız? Yine cevap yok."

Skandal, resmen taraftarla dalga geçiyor. Görürsün 2-3 ay sonra kulüpte neler oluyor.

ciddiyetle ve ön yargısız okudum .. özellikle otel ve sponsor konularında doğru söylediğini düşünüyorum ancak birkaç noktaya takılmış durumdayım.
- senelerce sabri yerine adam bulamadık dedi doğru bulamadık ama bu sene beleş m. pereira'yı da almadınız.
- burak'ı satsak yerine kimi alacağız dedi ..kusura bakma da şampiyonlar ligine direk giden şampiyon takıma forvet bulamıyorsan başkanım demeyeceksin beceriksiz dediler mi de alınmayacaksın.
- mali durum kötü dedi evet kötü. madem öyle neden çöplere para saçtınız ? neden yıldız alacağım diye yazın kuru sıkı salladınız ?
- melo konusunda hak veriyorum kafasında bizi bitirmiş adamla zoraki nikahın anlamı yoktu ama neden yerine adam almadınız ? takımın orta saha direnci yok .
- kevin konusunda haksızsınız trafik kazası laflarınız yalan . yumurta göte dayanmadan işi bitimeniz gerekirdi. sayenizde ite köpeğe rezil olduk.
- hamza konusunda siyaset yapıyorsunuz beğenmiyorsunuz ama adamın kuklalığı kabul etmesi de işinize geliyor.
özetle sizden bir bok olmaz sayın başkan anlaşılan kulubün içine iyice sıçmadan da gitmeye niyetiniz yok . yazık bu taraftara . dün maçımız vardı izlemedim bile.o kadar soğumuşum bu çöp takımdan .özetleri izlerken umut'un keli göründü dayanamadım kapattım .
-

Son düzenleme:
ciddiyetle ve ön yargısız okudum .. özellikle otel ve sponsor konularında doğru söylediğini düşünüyorum ancak birkaç noktaya takılmış durumdayım.
- senelerce sabri yerine adam bulamadık dedi doğru bulamadık ama bu sene beleş m. pereira'yı da almadınız.
- burak'ı satsak yerine kimi alacağız dedi ..kusura bakma da şampiyonlar ligine direk giden şampiyon takıma forvet bulamıyorsan başkanım demeyeceksin beceriksiz dediler mi de alınmayacaksın.
- mali durum kötü dedi evet kötü. madem öyle neden çöplere para saçtınız ? neden yıldız alacağım diye yazın kuru sıkı salladınız ?
- melo konusunda hak veriyorum kafasında bizi bitirmiş adamla zoraki nikahın anlamı yoktu ama neden yerine adam almadınız ? takımın orta saha direnci yok .
- kevin konusunda haksızsınız trafik kazası laflarınız yalan . yumurta göte dayanmadan işi bitimeniz gerekirdi. sayenizde ite köpeğe rezil olduk.
- hamza konusunda siyaset yapıyorsunuz beğenmiyorsunuz ama adamın kuklalığı kabul etmesi de işinize geliyor.
özetle sizden bir bok olmaz sayın başkan anlaşılan kulubün içine iyice sıçmadan da gitmeye niyetiniz yok . yazık bu taraftara . dün maçımız vardı izlemedim bile.o kadar soğumuşum bu çöp takımdan .özetleri izlerken umut'un keli göründü dayanamadım kapattım .
-

Bu kadar uzun yazmana gerek yoktu son cümlen 3-4 aylık dönemdeki herşeyi net açıklamış zaten :)

linuxu denedim hiç sevmedim ara yüzünü..ayrıca diski bile görmüyordu kaç kere uğraştırdı beni... dayanamadım bastım formatı.
Konusu değil ama kimse anasının karnından Windows kullanmayı bilerek doğmuyor :) linux dağıtımlarını da öğrenmeye çalışırsanız öğrenebilirsiniz bence. Bireysel değil de tüm bu tarz zorlukla karşılaşıp cayan arkadaşlara söylüyorum bunu. Yaklaşık 10 seneden bu yana linux kullanıyorum. Ne zaman ve hangi dağıtımı kullandınız bilmiyorum ama masaüstleri son derece gelişti. Gnome, Kde 5, unity, cinnamon Vs.. Linux A ilk geçenler için linux mint cinnamon iyi gelecektir muhtemelen.

Bu bağlamda konudan uzaklaşmamak için de federasyona önerim açık kaynak yazılımlara geçmeleri ?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamin capsizliginin, yalanciliginin, beceriksizliginin, beyinsizliginin siniri yok.
Uefa Galatasaray'a ceza verirse, ben demistim size, gordunuz mu hakli ciktim deyip sevinecek kadarda pislik birisi.

FFP'den korkuyorsun ama, bu takım öyle bir haldeki sezon sonunda puan durumuna baktığında şu form ile Avrupa kupalarına katılma hakkı alması zor. Daha doğrusu direkt alması çok zor.

-

İmzamı atarım . Eline sağlık...

imza_ak1.gif

Göz göre göre bitiyoruz en acı veren yanı herşeyin. Geçmiş olsun bu sezonu başlamadan bitirdik bile esas mesele kaç sezon daha gitti... Battık ama ne kadar derine? Bu yaratık 20 yıl kalsa sonumuz Macar futboluna döner.. Bir zamanlar Puşkaşımız vardı diye anlatırız torun toslağa.

Durum o kadar berbat ki art niyet var diye çok ciddi haklı olabilecek şüpheler var

Geri