GSCimbom
Dursun Özbek: "Bize beceriksiz diyorlar" (2015)
Ü

Dursun Özbek: "Bize beceriksiz diyorlar" (2015) Sayfa 6

Ümit Çatar ·

Cevap
123
Okunma
9,8K
Sayfa
6/7
Taraftarı "FM oynar gibi taraftarlık olmaz" diye suçlayanlar , FM den bile kötü bir beceriksizlikle takımın ağzına s...çtılar...

Ama asıl trajik olan "Evet hatamız oldu" demek yerine neredeyse ödül beklercesine bir tavır içine girmeleri...

Merak etmeyin size ödülünüzü sizi oraya getiren makamlar verecektir...

Sadece beceriksiz deseler iyi :D daha neler diyoruz ha sen o toz pembe dünyanda uyumaya devam et yakın zamanda kaçmak zorunda kalacaksın yalancı herif.

Levent merak ediyorum bu adam gerçekten bu seviyede ise otelleri nasıl işletiyor. Böyleyse kardeşi patron bu da yancı demek ki.

Aslında belki de kardeşi olacaktı " Ya benim işim var sen takıl kafana göre " dedi buna
Anlam veremiyorum. Ahmet ağabey bu adam kapıda belboy olamayacak kadar vasıfsız biri nasıl patron olmuş anlamıyorum.

Senin suratına tükürüp öyle bir küfür etmek isterdim ki. Bir bilsen neler söylerdim gözünün içine bakarak...

Beceriksizlik istemeden olur hainlik ise kasten. Arada dünya kadar fark var. Siz hain ve yüzsüzsünüz. Ayrıca sülük gibi yapışacaksınız bu kulübe belli, kanını iyice emmeden bırakmayacaksınız bu işin peşini.

Geri