GSC Haber Dursun Özbek: "Bu iş çok transferle olsaydı, Fenerbahçe 7 senede 7 kere şampiyon olurdu"

Bu iş transferle olsaydıdan başlayan cümleyi okuduktan sonrasını hiç okumadım.
Adam transfer olsunda ne olursa olsun diyen bir taraftar var zannediyor.Şikecilerin yaptıkları transferlerden daha fazla transfer istiyoruz falan zannediyor.
Adamlar kepaze transfer dönemleri ve alınan oyunculardan sonra işte böyle hiçbir hata yapmamışlar gibi pişkince sözler sarfedebiliyor.
Yat kalk sen dua et erden timura.Birde Galatasaray başkanı olduğuna şükret.
Fbjk nin başına geçsen iki günde gönderirler seni.

Son düzenleme:
Baskın seçim yapıp kaybeden birinin bu şekil ahkam kesmesi baya komik oluyor..

haklı ama transfer sezonunu bu kadroyla kapatırsak -ki ihtimali yok bence- sene sonunu düşünmeden istifa etsin

Haklı falan değil sağ bek yok yav ne anlatıyor.

Geçmiş olsun şu açıklamadan sonra şampiyonluğun gittiği garantilendi.

Adama da kızamıyorum geçmişi belli adamın bile isteye seçtiler

Bu iş 2022 yazında erden timurun yaptığı çok transferle oldu hatırlıyorsan

Okan Hocaya sırtlarını dayamışlar, kafalarına göre takılıyorlar. Nasılsa transfer yapamasalar bile Okan Hoca sorun etmiyor ve bir çözüm buluyor kendi içinde..

Dursun baskanin 5 sampiyonlugu falan var ve acikcasi tecrubesi ile sezgileri bizleri hic yaniltmadi.

Şampiyonluğu sattım de rahatla başkan. Yahu ne saçmalıyorsun sen ? Bizim şu anki durumumuzun rakiple ne alakası var ? Ulan kadro eksik eksik şunu göremiyor musunuz? Futbolcular yorgunluktan mental olarak çöktü. Alternatifsizlikten her maça aynı 11 çıkıyor. Yedek kadromuz kayseri kıvamında, 13 kişiyle 3 kulvarı bırak şampiyonluğu bile alamazsın. 6 puanmış ulan her yeri bağlamış böyle kahpe bir rakibin var bir bakarsın 1 ay sonra lider bile olurlar. Senin transfer yapmadığın her gün adamları daha da motive ediyor. Öyle yada böyle 2 taş gibi stoper 1 ligi bilen 10 almışlar zaten geniş olan kadrolarını iyice rahatlatmışlar. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz ben anlam veremiyorum. Zaten sezona eksik başldın şu durumda olmamız mucize, yap transferlerini al şampiyonluğu gir şampiyonlar ligine 30 m€ paranı al koç'un kucağına at bombayı. Valla bezdim arkadaş bıktım her transfer sezonu aynı bok!

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklı fakat bu durum şu an için geçerli değil çünkü takımımız sayısal olarak eksik, oyuncu yok. Öyle veya böyle antrenör hatası ya da oyuncuyu alanların hatası bir şeyler oldu ve yabancıların yalnızca 7-8 tanesinden faydalanıyoruz oysa 14 yabancımız var, bu durumda yarışmacılığımız kalmıyor. Bundan dolayı transfer şart ve hem de çok acil.

Bu arada erden timur okan buruğu icardi için ikna etmese sezona seferoviç ile devam edilecekti orada şampiyonlugu vermiştik.Ya hafızası kısa mesafe yada ciddi satıyorlar şampiyonluğu.

En az 2 NET hatta 3 oyuncu almamiz gerekiyor

Hem de NET oyuncu olmali..

sokacam fenerine niye her işi onlara göre kıyaalıyoruz kardeşim biz. Mal mal konuşmayı bırakın yeter

Geri
Üst Alt