Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GSC HaberDursun Özbek: "Bu kadar sert eleştiri neden var anlamıyorum"
Yurt disi kampi basladi , lig basliyacak 3 hafta sonra
Fenerbahce ve Besiktas sezonu acti onlarin oyunculari birbirleri ile kaynasacak lig baslayana kadar , bizimkiler ancak lig baslayinca birbirlerini tanimaya basliyacak. Bizim nasil olsa macimiza daha var kafasi cok sacma
Zamanında ilk dönemi, forumda konusunun başlığı bile değiştirilmişti. Son döneminde Erden Timur sayesinde başarılar gelince nedense bu kişi de millete Doğan görünümlü Şahin olarak görünmeye başlamıştı. Şimdi gerçekler ile yüz yüzeler.
Sampiyonluk macinda Samsun'dan 4 yedik. Antalya macinda Lang olmasa isler cok kotu yere gidebilirdi. Gecen sene sampiyon oldugumuz kadrodan sayica daha az durumdayiz. 10 numara yok, yedek kanat yok, yedek santrafor yok, yedek stoper yok. Bunlar bir de olmazsa olmaz yani. Utanmadan bir de niye elestiri oluyor diyor. Manyak midir nedir ya....
Bakin bu alenen dalga gecmektir ben her istediğimi yaparım demektir ,ama zerre üzülmüyorum artık genel kurul uyeleri ,tribünlere gidip tepki vermeyenler baş sorumlular
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.