GSC Haber Dursun Özbek: "Bu kadar sert eleştiri neden var anlamıyorum"

Mevzu transfere gelince Dursun başkan;

Dalga geçiyor bir de

Anlamaması imkansız, umursamıyor

Bu adamda alzheimer başlangıcı olabilir.

Ciddi diyorum bu kadar unutkanlık hep tekrarlayan hatalar normal değil

Acaba sezon sonu biter bitmez , sürekli en iyilerini alacağız deyip,4-5 transfer hazır deyip gerçekleşmediği için olabilir mi?
Bir kerede en iyilerini bırakıpta takımımıza faydalı olacak oyuncuları zamanında getirebilsek.

Türk Futbol tarhinine isimlerinizi altin harflerle yazdiracaksiniz bunun fakrinda degil heralde Dursun bey, neredeyse 26 yil önce bir türk takimin bir ilki basarip Ligde üst üste 4 kez sampiyon olmus ve bunca yil sonra kendi rekorunu tekrar egale etmisin ve ayagaina gelen tarihi firsat ilk defa 5 kez sampiyon olacak bir takimin var ve sen ne bu tantana ne bu acele diyorsun, rakiplerin bunu engellemek icin haril haril transfer yapiyor birsekilde daha gücleniyor ve biz bunca zaman bir tane transfer yaptik ve hala en az 5 transfer sart oraya cikip konusuyorsun hic utanmadin mi acaba?

Benim gibi iyimser kalmaya gayret edenler bile en fazla ''Beterin beteri var; bu yönetim ve bu hoca varken, ağır hasar bırakacak yağlı kazıkların duhul olmasındansa, iş ağırdan alınıp geç de olsa doğru hamleler yapılır belki'' diye ümidi az, endişesi bol bekleyiş halinde iseler, şöyle bir durup 5. yıla girerken, geçmişteki bütün yaz ve kış transfer dönemlerini gözden geçirmen gerekiyor olabilir mi muhterem?!..

FB nin gidişatı belli olmaz; ya çıkacaklar, yahut umarım tümüyle darboğaza girip birkaç sezonu daha kaybedecekler. Ancak bu sezon yarışın iki takım arasında kalmayacağı kesin gibi. TS iyi yolda, kadro darlığı sorununu giderecekleri anlaşılıyor; BJK de de yıllar sonra toparlanma emareleri mevcut. Bizdeki gevşeklik devam ederse hüsran kaçınılmaz olacaktır bu defa.

şu kampa transfer ne zaman yetisti acaba en son
Yaşım 39 ben bir tek Sane ile Onyekuru'yu hatırlıyorum. Bir de Capone yetişmişti sanki, tam emin değilim. Temel transferlerin hazırlıkların başladığı güne yetişmemesi bir gelenek aslında, Dursunluk bir şey de değil yani.

Geri
Üst Alt