GSC Haber Dursun Özbek: "Bunların bir proje olduğunu daha önce söyledim!"

1.200.000.000 TL yaklaşık 30 Milyon Euro gibi bir para yapıyor.

Sene sonu Florya'ya gerek kalmadan neredeyse çıkabilecek duruma geldik bence.

Zaniolo-15.500.000 Euro
Köhn-5.125.000 Euro
Nelsson-10.000.000 Euro (Roma kullanmazsa da 11-12'ye satabiliriz diye düşünüyorum)

Açıkçası neredeyse şu üç olası satış bile çıkacak alanı sağlıyor gelinen noktada. Ana para düştüğü için faiz yükü de düştü o da var.

Ama sportif geliri burada kullanmak kasa açısından sıkıntı çıkarabilir bize.

Florya'dan gelecek para ile muhtemelen o yüzden bu operasyonu yapacağız.

Bankalar birliği için sermaye artırımından gelecek paranın yetmeyeceği matematiksel olarak ortadaydı. Şimdi floryadan alınacak avansı bekliyorlar. O para bu açığı kapatmaya yeter.
Evet sermaye artışından gelen para yetmediği kesin ortadaydı ancak Florya ihalesinin tarihileri ve sonuçlanacağı durumda ortadaydı. Burada zaten çoğu kişi senin dediğin gibi düşünürken Metin Öztürk çıkıp Divan'da bir dahaki Divan'a kadar BB borcundan çıkmış bir başkan olarak karşınıza gelecek tarzı konuşunca herhalde ekstra bir yerden kaynak bulundu onunla çıkılacak diye düşünüldü normal olarak. Eğer 18'ine kadar çıkıldığı açıklanmazsa olay Metin Öztürk'ün halt yemesi ve yalan söylemiş olması olacak.

pauahuahauaau hani bankalar birliğinden çıkıyorduk : ) rezil yardımcı başkan bide hastaneden çıksın açıklayacak diyerek şakşakladı bunu dimi :D

yabancı hakem konusunda kapıyı kapatmasını hatta daha sert çıkmasını beklerdim birde şu polyanna tavrından yöneticiler sıyrılmalı

Dursun Özbek: "Sermaye artışını yaptık, buradan gelen paranın büyük bir kısmını bu borcu ödemek için kullandık. Bugün itibarıyla 2 milyar 700 milyon TL olan yapılandırmanın 1.5 milyarını ödedik. Şu an 1.2 milyar TL borcumuz kaldı.Kalan kısmı kısa sürede ödeyip Bankalar Birliği'nden çıkacağız."

Puhaha ulan allah sizi bildiği gibi yapsın yav.
1 senedir her ay çıkıp önümüzdeki sürede sürprizimiz var diyerek 15 ay yediniz. 40 milyon euro faiz ödedik.

Bankalar Birliği

Dursun Özbek: "Sermaye artışını yaptık, buradan gelen paranın büyük bir kısmını bu borcu ödemek için kullandık. Bugün itibarıyla 2 milyar 700 milyon TL olan yapılandırmanın 1.5 milyarını ödedik. Şu an 1.2 milyar TL borcumuz kaldı.Kalan kısmı kısa sürede ödeyip Bankalar Birliği'nden çıkacağız."
eveeeet Metin Öztürk beeeeey

divan toplantısında topladığın alkışları al ye bakalııııım.

şimdiden iddaa açıyorum

BB işi için eleştiri yapmaya geldiğinde kürsüye Aydın Özmızrak şişeden merhaba dedikten sonra su içerken kaç GULP sesi çıkar ?

edit: FIŞIRT / FYÜP / GLUK sesleri de adil olması açısından kabul edilecektir.

Son düzenleme:
tff ile yumuşama sinyalleri var gibi sürekli fenerle iş tutanlara karşı umarım böyle aptallık yapmayız
Dünden razı olur bu..O kadar rezillikten sonra açıklamalara bak..
Karşıda o kadar şerefsiz o kadar ciğeri beş para etmez oluşum var ki daha fazla konuşmak istemiyorum.Bu sene şampiyon olalımda sonra konuşulur.

Rivayı yeniden ihale etmeyelim. Zaten hasılat paylaşımı değil mi abi? Şu anki firma almıştır yaptıklarından. İlerde daha değerlenince değerlendiririz orayı. Dursun kenarda.

Florya ihalesi olana kadar bir de faiz eklenir uzerine.
Evet sorun tam olarak bu.

Geçen devre arası transfer yapmadılar çıkıcaz dye. O günden bu yana ne kadar faiz ödedik?

Yaklaşık 1.5 milyar lira yani kalan borçtan daha fazla.

15 Ocak 2025 Galatasaray Kulübü'nde ocak ayı olağan divan kurulu toplantısında Metin rol çalmıştı.

Kocaman bir alkış alalım. Bravo.

Geri
Üst Alt