GSC Haber Dursun Özbek: "Bunların bir proje olduğunu daha önce söyledim!"

Arkadaş tüm paydaşlara seslenmekten bıkmadın mı? Yine mıy mıy mıy mıy... TFF'ye, kurullarına, hakemlere, holdinge, survivorcuya ne zaman çakacaksın?
Sen şampiyonluğu buradan rakibin masa başı oyunlarından dolayı ver de bak bakalım taraftar seni ne yapıyor?

Dursun başkan tıpkı devlet bahçeli gibi bir konumda şu an futbolun yönünü tayin eden keskin ama aynı zamanda ağır açıklamalarda bulunuyor.

herkes önce bir konuşsunn (onlar çakal) ama son sözü ben söylerim (ben kurdum) gibi politika güdüyor çokta haklı..

15 Ocak 2025 Galatasaray Kulübü'nde ocak ayı olağan divan kurulu toplantısında Metin rol çalmıştı.

Kocaman bir alkış alalım. Bravo.

bir halt yedin...
başkan yokluğunda ordaki en üst yetkili olmanın getirdiği bir gaza bu cümleyi sarfettin belki de bilip bilmeden.

o koltuğu boşuna doldurduğunu kanıtladın.

Hatipoğlu ile beraber derhal istifa.

Hatipoğlu yazdan beri olan süreçte bu trasnferde son damlayı taşırdı. (Sportif AŞ de olduğu için)

M.Öztürk pozisyon merakı ve yönetime kendi çevresinden adam sokma merakı ile heme Dursun Özbek listesine katldı kıyamet açıklamaları yaparken, bu hareketleride ne kadar boş olduğunun kanıtı.

Dursun başkanın da akıbeti kendini soktuğu pozisyonda BB çıkışı ve Florya işleriyle tartılacak.

Dikkat ederseniz kesinlikle futbol ve saha içi ile ilişkilendirmiyorum - tamamen yönetimsel görevlerinde sınıfta kalıyorlar.

En azından bizim daha çok ilgilendiğimiz kısımla ilgili - yabancı hakem soruldu - yumuşak değildi... kuşkuluyum dedi ki bu da sıcak bakmayacağımızın sinyali.

gerçi o işte öyle bir yere geldikki iki ucu boklu değnek.

- Yabancı hakemi kabul etsen - şikayet asla edemeyeceksin + ne gelir + ne kadar mamalanır bilmiyorsun
- Yerli istesen bu tff ye bağlı emirerleri var. Ama en azından ülke gündeminde daha çok kıyamet kopar.

En azından bizim daha çok ilgilendiğimiz kısımla ilgili - yabancı hakem soruldu - yumuşak değildi... kuşkuluyum dedi ki bu da sıcak bakmayacağımızın sinyali.

gerçi o işte öyle bir yere geldikki iki ucu boklu değnek.

- Yabancı hakemi kabul etsen - şikayet asla edemeyeceksin + ne gelir + ne kadar mamalanır bilmiyorsun
- Yerli istesen bu tff ye bağlı emirerleri var. Ama en azından ülke gündeminde daha çok kıyamet kopar.
Karşı değiliz diyeceksin, 5 büyük ligden 10 tane hakem ismi vereceksin CL'de maç yöneten; bunlar olursa OK; çer çöp ne idüğü belirsiz hatta MAÇ ÖNCESİ EFT KABUL ETMEYECEK hakem istemiyoruz diyeceksin bu kadar basit.

Karşı değiliz diyeceksin, 5 büyük ligden 10 tane hakem ismi vereceksin CL'de maç yöneten; bunlar olursa OK; çer çöp ne idüğü belirsiz hatta MAÇ ÖNCESİ EFT KABUL ETMEYECEK hakem istemiyoruz diyeceksin bu kadar basit.
baba 2 hafta var maça

o hakemlerin allahbilir ne kadar sürelik programları zaten bellidir otelinden yolculuğuna kadar.

o kalibrede hakem gelmez derbiye .

zaten yabancı orta hakem muhabbetinin TEK ama TEK olayı derbide ayrıcalık kasmak parayla. yabancı gelip yönetip gidiyor hiç bir sonucu olmadan.

he önümüzdeki sezon için diyorsanda asla ama asla becermeezler o işi planlayıp programlamayı. bu TFF sadece amaçlarına hizmet edenlere gider.

33 milyon dolar daha odenirse cikiliyor bankalardan. Toplam bankalar birligi borcu 3 milyar Tl. Osimhen icin istenen 2.5 milyar Tl

Geri
Üst Alt