Dursun Özbek: "Cumhuriyet'in 100'üncü yılını biz de alacağımız kupaların sayısıyla taçlandırmak istiyoruz"

bunun videosu var mı yav - gözümü sürekli forumda tutamıyorum arkada açar dinlerim

Konaklamaları tekrardan fatura edip sonra hacze gelecek. Kendi kendine onaylayıp rezil edecek koca Klübü. Bu başkan olacağına başkansız devam edelim daha iyi

Sarı kırmızılı kulüpten 20 milyon Euro alacağı bulunan eski başkan Dursun Özbek, 6 Aralık 2019 tarihinde kulübün taşınır ve taşınmaz tüm varlıklarına haciz koydurdu. Özbek, bu girişimini Galatasaray yöneticileriyle borç yapılandırması konusunda görüşmeler yapan Bankalar Konsorsiyumu'na da bir yazıyla bildirdi.14 Ara 2019

Sarı kırmızılı kulüpten 20 milyon Euro alacağı bulunan eski başkan Dursun Özbek, 6 Aralık 2019 tarihinde kulübün taşınır ve taşınmaz tüm varlıklarına haciz koydurdu. Özbek, bu girişimini Galatasaray yöneticileriyle borç yapılandırması konusunda görüşmeler yapan Bankalar Konsorsiyumu'na da bir yazıyla bildirdi.14 Ara 2019
Olur mu ya. Kahraman dursun, erdeni de aldi ekibe coşacaklar.

Dursun Özbek: "Lütfen 11 haziranda okul bahçesinde olun.' Hem birbirimizi görüp bayram havasını pekiştirelim hem de kuvvetli iradeyi sandıklara yansıtalım. 12 haziran'da pilavımız var zaten dolayısıyla 2 bayramı bir arada kutlarız."

Dursun Özbek: "Cumhuriyet'in 100'üncü yılını biz de alacağımız kupaların sayısıyla taçlandırmak istiyoruz. O manada çalışmalarımız sürüyor. Taraftarlarımız da hem 100'üncü yılı hem de Galatasaray'ın başarılarının yılı olarak kutlayacağız."

Herkes biliyor arkadaşlar geçmişi - eldeki durum bu.

Burak - istifalar haykırıldı burda aylarca
Eşref - Bundan olmaz
Metin Öztürk - hehehe
Dursun - geçmişi var

çıkmıyor başka isim işte ne yapacağız birinden biri olacak.

edit: bayılalım unutulaım demiyorum, coşalımda demiyorum. GS'yi önce düşünüp en başta desteğimiz kim seçilirse seçilsin olması lazım. başka türlü şu havadan kurtulamayacağız.Destekten kastım - negatif düşünmeyip , gidişatı izlemek yani

Geri
Üst Alt