Dursun Özbek Döneminde Engelsiz Aslanlar 9 Yıl Aradan Sonra Şampiyon Olamadı!

takima baktim da ligde 12-2 ve avrupada devam ediyor
sadece bjkye yenilmis 2 kere o da yakin skorla
sikayet edecek bir durum yok bence
amator bi brans olmasi lazim ve 600 bin eurolardan bahsediliyorsa bir sikinti var bu iste

yonetici ne demis bakalim:

nuff said.
move along
CLOSE THREAD

Muhtemelen yönetimin yalanlarını bana sayıyorsun.
Yasin Yıldırım Sedat hoca ile görüştüğünü dillendirmiştin dün. Söyle bakalım neler aktarmış kendisi.

@Yasin Yıldırım Sedat hoca ile görüştüğünü dillendirmiştin dün. Söyle bakalım neler aktarmış kendisi.

kadroda 8-9 yabanci vardi 2'ye indi lafinin yalan oldugunu mu zannediyon
amator subede bu kadar yabanci olmasi ahmakca bir vaziyet
ahmakca vaziyetlerden haz aliyorsan sana iyi gunler dilerim

kadroda 8-9 yabanci vardi 2'ye indi lafinin yalan oldugunu mu zannediyon
amator subede bu kadar yabanci olmasi ahmakca bir vaziyet
ahmakca vaziyetlerden haz aliyorsan sana iyi gunler dilerim

Sedat İncesu'nun yönetim ile aynı görüşte olduğunun muhtemelen koca bir yalan olduğunu söylüyorum. Bundan önce diğer branşlarda söylenen yalanlar gibi.

Ahmakça vaziyet hiç dokunulmasa hem engellileri spora kazandıracak hem de şampiyon olacak takımın durup dururken içine edilmesi. Bütçesi ne ki bunların sen onu da kısıyorsun?

Ayrıca 8-9 yabancı vardı da biz mi görmedik? Maksimum 5 yabancımız vardı bizim.

Sedat İncesu'nun yönetim ile aynı görüşte olduğunun muhtemelen koca bir yalan olduğunu söylüyorum. Bundan önce diğer branşlarda söylenen yalanlar gibi.

Ahmakça vaziyet hiç dokunulmasa hem engellileri spora kazandıracak hem de şampiyon olacak takımın durup dururken içine edilmesi. Bütçesi ne ki bunların sen onu da kısıyorsun?

Ayrıca 8-9 yabancı vardı da biz mi görmedik? Maksimum 5 yabancımız vardı bizim.

ICINE EDILMEMIS KI
sadece bjkye 2 mac kaybetmis ligde diger herkesi yenmis
avrupada devam ediyor
jesus christ

Yasin Yıldırım Sedat hoca ile görüştüğünü dillendirmiştin dün. Söyle bakalım neler aktarmış kendisi.
Sedat hoca ile görüşmedim, takım menajeriyle görüştüm. Takımımızdaki yerlilerin maaşları ödenmediği için Bjk'ye kaptırdığımızı, sonra bu durumdan faydalanmak isteyen Bjk, ligde yabancı sınırlaması önerisi verdiğini ve federasyonun da bu öneriyi kabul ederek Bjk'nin ekmeğine yağ sürdüğünü belirtti. Bu durum üzerine takımın yabancılarını (Filipski ve Luzinski) ligde oynatmak için güçlükle Türk pasaportu alındığını ve takımın 5 as oyuncusu + 2 de kadın oyuncu olmak üzere 7 kişiyle maçlara çıktığımızdan bahsetti.

Sedat hoca ise defalarca yönetimden destek istemesine rağmen gereken desteğin verilmediğini burda hepimiz biliyoruz zaten.

Zaten ligde Bjk ve Galatasaray dışında orta seviyede bile takım yok. Geçtiğimiz senelerde şampiyon olurken, Bjk de ardımızdan 2. oluyordu. İki maçta da 40-50 sayı fark atıyorduk.

Ligde iki yenilgimiz var, ikisi de Bjk'ye az farkla. Ama bu başarı değil. Her sene ikiye katladığımız takıma 2 maçta da yenilmek başarısızlıktır. Burda oyuncuların ve Sedat Hoca'nın en ufak suçu yok. Suçlu olan, sadece şampiyonluklarda meydana çıkan yönetici bozmalarında. Bu takımın 2009-2012 arası 2. formaları bile yoktu. Bu şube hep üvey şube olarak kaldı.

Bjk'yi tebrik ederim hakettikleri için değil şampiyon oldukları için. Şampiyonluğu hak eden, sezon başından beri 7 kişiyle savaşan aslanlara ve Sedat Hoca'ma da hem tebrik hem de teşekkür ederim.

Bu konuda eleştirmeye gerek yok.Önemli olan şubenn devamının sağlanması.Şubeyi kapatırlarsa atış serbest.

eskortcu ambargo koydugumuz subeleri de kuruttu,yaglı suratina iseyim dursun

Gerekli cevap verilmiş artık ben karışmıyorum.

olm
adamin soyledigiyle senin soyledigin farkli
maaslar odenmedi diye adamlar bjkye kacmis diyor
aradim googledan maaslar odenmiyor diye ocak 2015ten haber var
dursun yonetiminin butceyi kismasindan daha buyuk bir sorun belli ki
senin tek soyledigin sey butceyi niye kistilar butceyi niye kistilar
sonra gelip gerekli cvp verilmis falan tesekkurler bu isten anlayan adami cagirdigin ve soyledigin seyi duzelttirdigin icin. good work

olm
adamin soyledigiyle senin soyledigin farkli
maaslar odenmedi diye adamlar bjkye kacmis diyor
aradim googledan maaslar odenmiyor diye ocak 2015ten haber var
dursun yonetiminin butceyi kismasindan daha buyuk bir sorun belli ki
senin tek soyledigin sey butceyi niye kistilar butceyi niye kistilar
sonra gelip gerekli cvp verilmis falan tesekkurler bu isten anlayan adami cagirdigin ve soyledigin seyi duzelttirdigin icin. good work

sn. Cund yıldım artık.

Ocak 2015'ten beri haber varsa var. Ben de biliyoum sorunun yıllardır olduğunu, 3 yıldır primlerin ödenmediğini. Ama işte 1 yıldır hangi yönetim başımızda bizim? Kimi suçlayacağım yani? Zaten maaşı ödenmeyen takımın bütçesini kısıyorsun ki iyice boka sarsın. Aferin Dursun mu diyeyim?

Neyin tartışmasını yapıyonuz dursunun malliklarindan birisi. Adamin yöneticilik kabiliyeti bu işte daha amatör şubeye bile sahip çıkamıyor biz futbolda başarı bekliyoruz.

Gelir gelmez sictigi iki branş futbol ve tekerlekli basketbol. Seneye erkek basketbolu da batıracak teker teker sıradan takım olacak hepsi.

bu adam galatasarayın tarihindeki en büyük tehdittir ve galatasaray düşmanıdır bunu kuru kuruya söylemiyorum bütün branşlardaki takımların gidişatı ve ekonomik durumlara baktığımızda birşeyler sabote ediliyor birileri tarafından bu apaçık ortada.

Geri
Üst Alt