Dursun Özbek: "Erden Timur kardeşim, Sportif A.Ş'de olacak"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1653055898835.png

Galatasaray başkan adayı Dursun Özbek yönetim kurulu listesini divan kurulu başkanlığına teslim etti.

Dursun Özbek: "12 Haziran'ı sabırsızlıkla bekliyoruz, Galatasaray'ın mali bağımsızlığını ve sporda başarı için projelerimiz var. Biz Galatasaraylıyız, bizde sen ben yok sadece Galatasaray var. Biz büyük bir aileyiz."

Dursun Özbek: “Geçmişten aldığımız dersler var, liste her şeyi söylüyor. Deneyimlerle gelecek süreçte Galatasaray'ı yöneteceğiz.”

Dursun Özbek: "Erden Timur kardeşim hakkında bir şey söylemeye gerek yok. Galatasaray'a uzun yıllar hizmet verecek ekibimiz var."

Dursun Özbek: "Erden Timur kardeşim, Sportif A.Ş'de olacak. Kendisi çok deneyimli. Gayrimenkul projelerinin geliştirilmesinde en önde hizmet edecek."

Dursun Özbek: "İnşallah iyi bir süreç olacak ve kazanan Galatasaray olacak."

Dursun Özbek'in listesi:

Metin Öztürk, Cemal Özgörkey, Rıza Morova, Dikran Gülmezgil, Bora Bahçetepe, İsmail Sarıkaya, Eray Yazgan, Levent Yaz, Can Natan, Cansu Ak, Lara Yılmaz, Emir Aral, Mehmet Cibara, Niyazi Yelkencioğlu, Cem Soylu

Erden başkanı inşallah mehmet özbek denen çapsız allahsız kitapsız bezdirip istifa ettirmez

Metin Ozturk'a bak sen, herif 1 aydir bit bit konustu simdi Dursun'un listesine girmis.

Metin Ozturk'a bak sen, herif 1 aydir bit bit konustu simdi Dursun'un listesine girmis.

Çapsız herif. Tam tüccar kafası. Kazanacağı paraya bakıyor bir nevi. Kazanayım da nasıl kazanırsam kazanayım diyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çapsız herif. Tam tüccar kafası. Kazanacağı paraya bakıyor bir nevi. Kazanayım da nasıl kazanırsam kazanayım diyor.

Adam için biçilmiş kaftan.

1- Başkan kendisi değil - işler kötü gidince sorumlu Dursun olacak
2- Mikrofonlarda MÖ yü çok göreceğiz , istediği şovları yapacak mikrofonda
3- yönetime kendi adamlarındanda koydu

kebap

Dursun'u hiç sevmiyorum ama Erden Timur neler yapabilecek merak ediyorum bakalım artık

mehmet cibara ve özgerköye sasırdım ,dursun nasıl ikna etti bunları ,yönetim dagılmazsa ciddi güclü isimler bunlar

Erden Timur’un kalmasına sevindim açıkçası cemal Özgörkey’le erden Timur umut vaadediyor

Geri
Üst Alt