- 19 Şubat 2009
- 22.408
- 3.692
- 2.313
Vardır de Ahmet Bulut bize getirmez. Türkiye hakları onda olduğu için biz de istediği komisyonu ona vermeyeceğimiz için.boyle madde yok bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vardır de Ahmet Bulut bize getirmez. Türkiye hakları onda olduğu için biz de istediği komisyonu ona vermeyeceğimiz için.boyle madde yok bence
Ben geddonun besiktas da oynayacağını düşünmüyorum zaten. Ya da en fazla ocaga kadar kalip yurt dışına transfer olur boyle bir madde avrupa takimlari icin cerez fiyatina transfer olur.Altın tepside fırsat aslında ... 10M sağlam meblağ tabide ne bileyim.
Admirim bu listede TFF’ye Ali’ye lafını çekinmeden söyleyecek birisi var mı? Yani aslında başkanın çıkıp çat çat söylemesi lazım da. Gerçi açıklamaları kim yaparsa yapsın sonuçta başkan/yönetim kararıyla konuşacak o da var ama böyle pısmayacak bir tip, gerekirse susun şikeciler, zamanında bilmem kimlerin peşinden giden tff başkanı vs diyebilecek birisi.Biz sevmiyoruz da Dursun'un kongrede ciddi bir ağırlığı var.
Hayri abey vizyonuna tezat bir post atmışsın kusura bakmaerden beyin verdiği paralar k.burgaza gitmeli. basketbolu kim ne yapsın. (i says)
Hayri abey vizyonuna tezat bir post atmışsın kusura bakma
Sozlukte nickin ne abeywizyonum futbol ile limitlidir ahbap
Sozlukte nickin ne abey