Dursun Özbek: "Erden Timur kardeşim, Sportif A.Ş'de olacak"

Hadi be Erden Timur, hadi yap şunu ver 10 milyonu çekip al Gedson'u da 30 milyonun taraftarın gönlünü fethet. Koskoca camiamızı rezil kepaze ettiler, Aslan'ı fareye boğdurdular. Gedson yüzünden 3 gün kendimize gelemedik hadi al şu intikamımızı şu Bjk ye hakettiği karşılığı ver. Bizi çoluk çocuğun eğlencesi ettiler gel sağla şu adaleti, fethet gönülleri. Bu fırsatı kaçırma.

Biz sevmiyoruz da Dursun'un kongrede ciddi bir ağırlığı var.
Admirim bu listede TFF’ye Ali’ye lafını çekinmeden söyleyecek birisi var mı? Yani aslında başkanın çıkıp çat çat söylemesi lazım da. Gerçi açıklamaları kim yaparsa yapsın sonuçta başkan/yönetim kararıyla konuşacak o da var ama böyle pısmayacak bir tip, gerekirse susun şikeciler, zamanında bilmem kimlerin peşinden giden tff başkanı vs diyebilecek birisi.

Ya da şöyle diyeyim; transfer, başarı/başarısızlık vs geçtim Dursun yine pısırık kalır mı bu konularda? Bir sene daha 6-7 hafta üst üste Tff tarafından biçilmemizi, yarış dışı bırakılmamızı izleyemem. Buna tepkisiz kalınmasını hiç izleyemem.

Bu arada Dursun’un ağırlığo demişsin o doğru, herif seviliyor baya dinozor tayfa tarafından. Belki evlatları Dursun’un daha fazla başarısız olmasına, ezilmesine izin vermezler. Benim, Dursun’a dair tek umudum o.

Geri
Üst Alt