Dursun Özbek: "EURO 2024’ün devam ediyor olması transferi yavaşlattı"

euro 2024 yavaşlattı
federasyon seçimleriyle yabancı kararında bir dğeişilklik olur mu heap kitap değişir mi beklendi...
CL maçlarına kadar vaktimzi var...

Samimiyetsiz güven vermeyen bir açıklama daha.

Sadace şunu söylüyorum 2-6-10 mevkilerine üçün beşin hesabını yapmadan bu takıma yakışacak doğru oyuncuları kaliteli oyuncuları alın..tam ne zaman gelirler bilmem ama Yeterki oynayacağımız ilk maça hazır olsun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Sağ bekle orta sahalar (toplam 3 kişi diyorum artık) gelmedi ve ikinci kampa bile yetişmesi şüpheli yalnız Batshuayi'yi iyi bitirdi bizimkiler ben bu kadar çabuk beklemiyordum. Hatta çabukluğu da geçtim orayı bırakıp bize gelmek istemesine ben ihtimal vermiyordum. Burada bir futbol aklı, pozitif bir gelişme var haklarını vermek lazım.

Para var transfer yapamıyoruz

Bahane kabul etmiyoruz sayın başkan

Uçakları indirmeye başlayınız

Almak istediginiz oyuncularin hepsi (A alternatif, B, C, D alternatifi, vs.) Avrupa Sampiyonasina mi katiliyor?

Zannetmiyorum.

Ilk kampa kadar Batshuayi, Oguz Aydin ve bir sag bekin yetismesi bence sart.
Ayni zamanda Zaniolo ile Teteyi elimizden cikarabilsek, iyi olur.

Mevcut kadro kötü degil ama Kaanin durumu anca Avrupa Sampiyonasindan sonra belli olur. Ameliyat söz konusuydu. Dubois ya güvenmiyorum. Sag bek olarak alternatif kalmiyor.

Umarim cimrilik yapipta transferin son gününe kadar bekletmezler bizi. Sampiyonlar Ligine katilmak üc bes kurustan daha önemli.

EURO 2024 biteli 9 gun oldu

Aslan yürekli başkanım sırf yalan söylüyor demesinler diye 34'lük Trippier'i bek diye getirecek.

Yutturduğu yüzlerce yalandan bir tanesi işte.

Geri
Üst Alt