Dursun Özbek: “Galatasaray, bugün mevcut gayrimenkullerini satsa bile yine de borcunu kapatamıyor”

Riva satılınca borçlar kapanacak, üstüne para bile kalacaktı
Bugün devlet bile $ ile iş yapıyorken TL ile gelir paylaşımı yaptılar
Aradaki fark kimlerin cebine girdi
Stat ism hakkına dedik döviz arttığı anda bedava anlaşma diye, burada bile vayy efendimciler hemen müdahale ediyor
Uzun süredir her gelen kulübün mallarına çökmek için geliyor
Göreceksiniz Floryayı da ederinin çok altına satıp farkı cebe atacaklar
Sözüm bu yönetime değil, kim gelse yemek için geliyor
Riva'nın ilk halinde Florya dahildi o şekilde olsaydı borçlar kapanmış oluyordu. Ama Florya haddinden ucuza gitmiş olacaktı.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben 4 büyük takimdan birinin borcunu kapatigini zor görürüz diye düsünüyorum.

Detayları çok bilmiyorum abi ama deli bir arazi gitti orada ama hala borç batağında gibiyiz, hiç bir rahatlama olmadı yani
Ekonomik olarak Fb, Bjk'den daha iyi durumdaysak bunun sebebi orası. FB'de cebinden 100 milyon dolar veren Ali Koç olmasına rağmen. Daha da rahatlatabilirdi ama yanlış işler yaptı o zamanki yönetim.

Bu kadar bos yorumun yzildigi bir ortamda Dursun Ozbek bile bize fazla.

Klişenin usagi olmus insanlar. Okumadan mal mal yorum yapip, zavallı tatminler yasiyorlar, yazik gercekten.

Adam bu gayrimenkulleri satarsak borcumuz bile karsilamiyor diyor. Halbuki Floryadaki araziyi buyutup proje halinde satmak vb projeler kulube 6 milyar civarinda bir para birakacak diyor.

Ozetle secimden once anlattiklariyla sonra anlattiklari ayni.

Dursun Ozbekten zerre de hazzetmezdim Erden Timurla yonetime gelene kadar, onu da soyleyeyim.

İyi ve dogruyu yapmaya calisanlara biraz destek olalim ozetle.

Geri
Üst Alt