Dursun Özbek: "Galatasaray'ı kurtarmaya geliyoruz"

Dursun Özbek gibi kurtulacagimiza Burak elmas gibi batalim..
Bu manyak değil miydi uçan kuşa 2.5-3 milyon maaş veren ? B.elmas yönetiminin gomis dışında kötü tek sözleşmesi yok onu da muhtemelen göt korkusuyla aldı küme falan düşeriz diye..
Bugün kağıt üstünde en kötü transferi cicaldauyu bile 5e satabilirsin..
Kim gelirse gelsin mali dengeleri gözetmek zorunda b.elmas kötü hamleler yapmadı kesinlikle bir kumar oynadı tutmadı sonuç olarak bir sezon dışında kaybımiz da olmadı..
En basitinden sırf Cagneye ödenen paralar neredeyse 1 senelik SL gelirini goturmustu bu dursun denen zevat ilk dönem başaramadı ama bu sefer ocagimiza incir agacini diker benden söylemesi.. .

Bugun sosyal medyada terimi destekleyen hesaplarin cogu dursuna destek veriyor terimle calisma ihtimaline karşı.

Gecmiste zorla gonderilen dursun denilen karikatürü basın kurtarici olarak koyuyor önümüze şuan. Akp ile ülke, dursunla galatasaray kurtulus savasi veriyor. Allah belamizi vermis. Terimi de getirsinler de baskomutan olsun torrentin kurdugu bu takimi ancak o düzeltir

Bu hep böyle çünkü bizim insanımız (spordan çok uzaklaşmak istemiyorum) maalesef koyun. Yazılanı esas sayıp, kendi düşünme gücünü - bir şeyleri tartma gücünü kullanma yetisi olduğunun farkında değil. Bu noktada kafası çalışan çakallar her daim iş yapıyor işte. Bir gün sarı yazar diğer gün kırmızı yazar - bakarsın hep GS'lidir güya.

Terim ismini - bir şahıs olarak GS'nin üzerine koyan adam yarın gelsin fenerlide olur beşiktaşlıda olur. Onlar GS'li falan değil. (Bilerek bold yazdım lafım her Terim'i sevene değil tabii ki. Ben şahsen karakterini sevmem ama başarılarına saygım sonsuzdur)

Dursun'a ben kurtarıcı olarak asla bakmıyorum - bir kişi kurtaramaz büyük bir camianın geleceğini. Ama çalışan bir düzen isimlerden bağımsız bunu başarabilir ya da zeminini hazırlayabilir. Günümüzde en önemli şey devamlılık. Listesindeki isimler Eşref'in üzerine ağır basıyor gibi görünmekte (oy verme hakkım olmadığından kim kimdir detayına anormal araştırmıyorum tabi - ama verecek olsam didik didik ederdim).

Şahsi fikrim de Fatih Terim'in TD olmayacağı ve başka bir göreve karşıda çok istekli olmayacağı yönünde. Muhtemelen baş ağrıtmayacak - maliyet ve trasnfer bütçesi ile şaşırtmayacak Okan gündeme kesin gelecektir.

Dursun Özbek gibi kurtulacagimiza Burak elmas gibi batalim..
Bu manyak değil miydi uçan kuşa 2.5-3 milyon maaş veren ? B.elmas yönetiminin gomis dışında kötü tek sözleşmesi yok onu da muhtemelen göt korkusuyla aldı küme falan düşeriz diye..
Bugün kağıt üstünde en kötü transferi cicaldauyu bile 5e satabilirsin..
Kim gelirse gelsin mali dengeleri gözetmek zorunda b.elmas kötü hamleler yapmadı kesinlikle bir kumar oynadı tutmadı sonuç olarak bir sezon dışında kaybımiz da olmadı..
En basitinden sırf Cagneye ödenen paralar neredeyse 1 senelik SL gelirini goturmustu bu dursun denen zevat ilk dönem başaramadı ama bu sefer ocagimiza incir agacini diker benden söylemesi.. .

Korumak anlamında söylemiyorum zira bende kendisine çok sıcak bakan biri değilim ama Dursun Özbek'in o zaman ki ekibinede bakmak lazım.

GS'nin kol gibi maaşlar ödediği zamanlarda transferlerde - bunların çoğunda Albayrak yok muydu ? (Diagne en güzel örneği Falcao öncesi). Sorumlu hiç bir zaman bir adam değil - kendisiyle beraber çalıştığı ekiptir.

Elmas konusunda katılıyorum - ayrılırken zararı katlayarak gidenlerde var geçmişte. Tek sıkıntı sportif başarının gelmemiş olması,buna bağlı alınan ani kararlar ve medyayı yönetememek oldu onun.

Özetle ben ekibe bakıyorum, en öndeki isme değil. Önyargılı davranma lüksümüz yok - gelen inşallah baze şeyleri başarır ekonomik açıdan. Sportiften daha önemli uzun vadede. Refleks olarak gene futbolcuya para dökersek alırız hadi 1 şampiyonluk ama ekonomik olarak beli kırık bir ülkede borca batmış bir kulübüz şu an. 1 -2 başarıdan çok daha önemli oradan çıkacak işler yapmak.

Yeterki gelecek yönetim taraftara oynamasın .

Taraftarın isteğine para döken yönetimler hep zarar bıraktı - olması gerekeni yapsınlar , bataktan çıkışa bir rota olsun. En önemlisi bu

bu adamı seçtirmemek için elimizden gelen her şeyi yapmak zorundayız. böyle bir şey olamaz. adam yarım kalan işini tamamlayacak.

Bu herifin bir haltı kurtaramayacağı belli ama öbür tarafta ölüm var, bu en azından sıtma bunu biliyorum kendi adıma. Eşref Bey konuştukça darlanıyorum resmen. Adamın söylediği her şey Galatasaray'ı bitirmek üzerine. Olumlu hiçbir şey yok, sıfır. Metin Öztürk'e zaten değinmeye gerek yok, adam daha başkan olmadan s.çtı batırdı. Bu da batırır ayrı konu ama dediğim gibi öbür taraf ölümden beter.

Adayı, floryayı sat. Rivayı üç kuruşa kırdır. Hayvani bi kadro yap, 3 sene üst üste şampiyon yap efsane ol ve arkanda everest gibi borç dağı bırak

özbek dönemindeki transferlerle son dönemdeki basarilar gelmisti, fernando mariano belhanda feghouli ve niceleri, cenk ergüne güveniyorum, sadece su maas olayini düsük tutsunlar güvencim tam.

Mehmet Özcan/Sabah

Süper Lig'de kötü gidişatın ardından kritik bir seçim sürecinden geçen Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor...

Sarı-kırmızılı kulüpte adaylığını koyan, eski başkanlardan Dursun Özbek, 11 Haziran'daki seçime Eşref Hamamcıoğlu karşısında favori olarak görülüyor. Sabah'ta yer alan habere göre; Güçlü bir yönetim listesi oluşturmak için çalışmalara başlayan Özbek'in yol haritası şöyle:

5 Milyar TL'lik kaynak yaratılacak

1- Galatasaray'da Mustafa Cengiz'e iki seçim kaybeden Dursun Özbek'in tekrar başkanlık hayali hiç bitmedi. Daha önceki başkanlığı döneminde startı verilen projeler bir türlü hayata geçmedi ve Özbek, dışarıdan da olsa kulübün mali durumunu takip etmeye, raporlar hazırlamaya devam etti. Kemerburgaz, Mecidiyeköy ve Florya projelerini hayata geçirmeyi hedefleyen Özbek, 5 milyar TL'lik kaynak yaratıp, sarı-kırmızılı kulübü mali açıdan düze çıkarmayı amaçlıyor.

2 - "Galatasaray'ı kurtarmalıyız" diyen Dursun Özbek'in çağrısına, Eşref Hamamcıoğlu ile yollarını ayıran Cemal Özgörkey olumlu karşılık verdi.

3- Camiada herkesin sevdiği ve potansiyel başkan olarak görülen Erden Timur da 11 Haziran'daki seçimde sadece Dursun Özbek'in çatısı altında aktif rol alacağını söyledi.

4- Özgörkey ve Timur'dan sonraki hamle Metin Öztürk oldu. Öztürk, kendisine yapılan birleşme önerisini kabul etti ve kendi ekibinden Rıza Morova, Dikran Gülmezgil ile İsmail Sarıkaya'yı bu yeni oluşuma dahil etti.

Sensibile görevine devam edecek​

5- GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu'nun da Özbek'in listesinde yer alması bekleniyor.

6- Mevcut sportif direktör Sensibile'nin Özbek başkan seçilirse devam etme ihtimali bulunuyor. Onun transfer raporu dikkate alınacak.

7- Fatih Terim isminin Sportif A.Ş.'de düşünülmesi söz konusu.

Okan Buruk'a sıcak bakıyor​

30 Nisan'da seçim gerçekleşseydi ve Eşref Hamamcıoğlu'na karşı Metin Öztürk kazansaydı Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk olacaktı. 11 Haziran'daki seçim öncesi dengeler değişti ve Metin Öztürk ekibiyle birlikte yeni başkan adayı Dursun Özbek'le birleşti.

Okan Buruk'la nisan ayında görüşmeyi gerçekleştiren İsmail Sarıkaya da Özbek'in listesine dahil oldu. Sosyal medyada ise Aralık 2017'de Fatih Terim'i göreve getiren Dursun Özbek'in yeni hocasının yine Fatih Terim olacağı yazılıyor. Ancak Özbek'in de Okan Buruk ismine sıcak baktığı öğrenildi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

özbek dönemindeki transferlerle son dönemdeki basarilar gelmisti, fernando mariano belhanda feghouli ve niceleri, cenk ergüne güveniyorum, sadece su maas olayini düsük tutsunlar güvencim tam.
Maaş mevzusuna çok takılıyor. Geçmişteki gibi 70 milyon euroluk maaş bütçesi imkansız zaten.
Şimdi 30-35 milyon euroluk takım bütçesi ile mecburen herkese 2 şer milyon dağıtamaz.
Ben dursun başkan dan ziyade cemal özgerköy başta olmak üzere kaliteli yönetim kurulu kadrosuna güveniyorum.
Teknik direktör seçimi çok kritik. Terim yanlışını inşallah yapmayız.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2015te EURO 3.15 TL (ağustos)
2022 bugün Euro 16.80 TL

Kısaca o zaman 3 M Euro maaş dediğimiz şey bugünün 1 M Eurosuna denk gelmiyor. O nedenle bugünün kurunu o zamanın Eurosuyla hesaplamayın o konuda.

Geri
Üst Alt