Dursun Özbek: "Galatasaray'ı kurtarmaya geliyoruz"

Levent abi dahil çoğu kişinin tepkilerine hak veriyorum yağlı dursuna en çok lafa edenlerdenim bende hatta kendisi benim gözümde hırsızdır ihraç edilmeliydi fakat bu dönemde Aysal tarzı bir ekip kurulacaksa ozgerkoy gibi erden Timur savcı gibi kişiler varsa ,kardeşiyle istediği gibi çalıp cirpamaz ki zaten çalacak birseyimizde kalmadı sayesinde
Eşref güven veriyor doğru ama.bombos bir adam hiçbir planı yok prestij için başkan oluyor çok belli

nevzAT canlida Asporda bakalım neler dökülecek

Dursun Özbek’in yönetim kurulu listesi:

Erden Timur
Metin Öztürk
Cemal Özgörkey
İbrahim Hatipoğlu
İsmail Sarıkaya
Celal Canoğuz
Osman Kocaman
Dikran Gülmezgil
Rıza Tevfik Morova
Ali Yüce

(Ajans 1905)

Diğer iki adaya bakarsak Dursun Özbek olsun diyecegim hiç aklıma gelmezdi.

Dursun Özbek gibi kurtulacagimiza Burak elmas gibi batalim..
Bu manyak değil miydi uçan kuşa 2.5-3 milyon maaş veren ? B.elmas yönetiminin gomis dışında kötü tek sözleşmesi yok onu da muhtemelen göt korkusuyla aldı küme falan düşeriz diye..
Bugün kağıt üstünde en kötü transferi cicaldauyu bile 5e satabilirsin..
Kim gelirse gelsin mali dengeleri gözetmek zorunda b.elmas kötü hamleler yapmadı kesinlikle bir kumar oynadı tutmadı sonuç olarak bir sezon dışında kaybımiz da olmadı..
En basitinden sırf Cagneye ödenen paralar neredeyse 1 senelik SL gelirini goturmustu bu dursun denen zevat ilk dönem başaramadı ama bu sefer ocagimiza incir agacini diker benden söylemesi.. .
bravo renktas dursuna bakinca insan ister istemez burak kalsin diyor

Burak Elmas veremse Dursun Özbek sıtmadır.

Valla billa felakete giriyoruz... Deli olacağım...
Dursun etrafına eksper kişi toplayıp kulüp yönetebilecek adam değil...
Kendisi desen resmen hırsız

Dursun o kadar adami topladi ama yinede sonunda kardesini yüksek bir pozisyon verir Nepotizm reis

Geri
Üst Alt