GSC Haber Dursun Özbek: ”Galatasaray’ın şu an 400 Milyon Euro bütçesi var”

peki sorum geldi ,hemen sorumu yapicam sonra ustunu kapaticam soz... NEDEN BU TAKIMA BIR TANE INSAN AZMANI 6 NUMARA ALMADINIZ DA BIZI KOYUN GIBI MELETIYORSUNUZ SAYIN OZBEK ....... tesekkur ederim

Ne tesisleşmeymiş arkdaş ya 120 yıldır bitmedi
yüzeysel olarak tesisleşmeden bahsedilir sonra seçim gelir bir dahaki seçim arefesine kadarada arada bir söylenir
Başkada bir şey yok ne yapmayı planlıyorsunuz onu anlatında bari içi dolu konuştuğunuz belli olsun

Dursun Özbek: "Mayıs ayında yapılacak seçimde adayım. Ürettiğimiz projeler var, artık meyve verme seviyesine geldi. Bu projeleri beraber başlattık, inandığımız projeleri tamamlayalım maksadıyla aday olmayı çok önemsedik."

Allah Okan hocamdan da futbolculardan da razı olsun. En büyük pay sahibi onlar. Yoksa Dursun yine bildiğimiz gibi.

Başak geçiyorlar taraftarla yahu başka izahı yok.

sampiyon olursa yine alacak gibi duruyor secimi rakip yok ortada

Dursun Özbek: "Galatasaray olarak hedefimiz, sadece Türkiye'deki şampiyonluklar değil. Misyonumuz olarak Avrupa'da başarılı olmak zorundayız. Bunun planlamasını yapmamız lazım. Avrupa'daki başarıyı yakalamak için de gereken ekibi, gereken takımı kurmak zorundayız." (sportstv)
Puahahahahahhaah

Tesisleşmeyi sen yap bir dönem daha kal hakkındır başkan ama futbolda çağdaş bir yapılanmaya git belirliyeceğin bütçeyi liyakatlı profesyonellere bırak.
Kendini tefeciye kaptırmış sanayici gibi bir yönetim. Hatta gibisi fazla, Galatasaray’ı yasal tefeciye muhatap etmiş yönetim.. bir dönem filan hak etmiyor. Bir an önce gitmeliler..

Galatasaray parasinı yerken yaptığı forsa bak.

BB'den çıkıp daha sonra eğer seçim tarihine kadar kapatmayacaksan denilene göre tekrar yaptığın faktorink ve banka borçları nedir? Keşke taksitli transfer bonservis borcu olsaydı da faizli faktorink borcu olmasaydı. Başarı bunun neresinde?

Tüm taşinmazlarin içinden geçtiniz. Stadı adnan polat yapti sen değillll..

Yaw boyle seyler ulu orta soylenmez. 400'un varsa yeterince paramiz var diyeceksin. 80'e merdiven dayamissin hala koltuk pesinde kosuyorsun.

Dedigi bütce dogru olsa borcun her gecen gün erimesi gerekir

Ama kur farki ve faiz derken borc artiyor

Son dönem de borc ne durum da tam olarak bilmiyorum ama gecmis dönem de sikintiliydi

Yaz sezonunda hatırlatırız bu açıklamayı

Yönetim kötü değil ama eksik. Hakkını verelim Oshimen Icardi vs birdünya yıldız getirdiler öyle yada böyle. Buna şapka çıkartırım. Ama işte eksikler var. Transferi yaptın ama tam yapamadın çünkü hocaya değil sportif akla biraz o işi bırakacaksın. İlk eksiklik iletişim biriminde. İletişim anlamında inanılmaz kötüler. Taraftar bilgilendirmesi bile düzgün değil. İkinci olarak konuşmayı tercih etmeyen kavga etmeyen bir yönetim profili var. Buraya kesinlikle takviye şart 2 - 3 tane cıkıp çata çat hakkımızı savunacak. Taraftarı örgütleyecek ve göz dağı verecek adam lazım. Bir diğer eksiklik ise transferi herşeyi Okana bırakmışlar oda beceremiyo. Sportif tarafla ilgilenen iş bitirici birileri lazım. Transfer işinide Erden Timur gibi yapabilecek birileri. Birde direk futbolcular ile ilgilenen Erden Timur gibi Abdulrahim Albayrak gibi tutkulu biri lazım. Bunları tamamlamazsa yeni dönemde olmamaları daha iyi. Bu eksikleri tamamlarlarsa baya iyi bir yönetim olabilir. Ama hayalimiz Erden Timur başkanlığı o ayrı bişey

Geri
Üst Alt