- 6 Eylül 2014
- 93.108
- 64.100
- 4.488
Orta saha bel gibidir. Bel çalışmazsa ileri geri yapamiyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta saha bel gibidir. Bel çalışmazsa ileri geri yapamiyon
En son ne zaman ileri geri yaptınOrta saha bel gibidir. Bel çalışmazsa ileri geri yapamiyon
1hafta önce. Bel onemliEn son ne zaman ileri geri yaptın
terbiyesizEn son ne zaman ileri geri yaptın
PuahahahahahhaahDursun Özbek: "Galatasaray olarak hedefimiz, sadece Türkiye'deki şampiyonluklar değil. Misyonumuz olarak Avrupa'da başarılı olmak zorundayız. Bunun planlamasını yapmamız lazım. Avrupa'daki başarıyı yakalamak için de gereken ekibi, gereken takımı kurmak zorundayız." (sportstv)
Kendini tefeciye kaptırmış sanayici gibi bir yönetim. Hatta gibisi fazla, Galatasaray’ı yasal tefeciye muhatap etmiş yönetim.. bir dönem filan hak etmiyor. Bir an önce gitmeliler..Tesisleşmeyi sen yap bir dönem daha kal hakkındır başkan ama futbolda çağdaş bir yapılanmaya git belirliyeceğin bütçeyi liyakatlı profesyonellere bırak.
BB'den çıkıp daha sonra eğer seçim tarihine kadar kapatmayacaksan denilene göre tekrar yaptığın faktorink ve banka borçları nedir? Keşke taksitli transfer bonservis borcu olsaydı da faizli faktorink borcu olmasaydı. Başarı bunun neresinde?
Ne alaka borç erimesi vsDedigi bütce dogru olsa borcun her gecen gün erimesi gerekir
Ama kur farki ve faiz derken borc artiyor
Son dönem de borc ne durum da tam olarak bilmiyorum ama gecmis dönem de sikintiliydi