GSC Haber Dursun Özbek: "Herkes konuşuyor da 10+4 kuralını bilmiyorlar mı?"

Galatasaray senin tapulu malın değil. İş bilmeyen beceriksiz adamlarla çalıştığın için tepki alıyorsun. Sen de onlardan birisin. Git Erden Timur'dan af dile.

Galatasaray senin tapulu malın değil. İş bilmeyen beceriksiz adamlarla çalıştığın için tepki alıyorsun. Sen de onlardan birisin. Git Erden Timur'dan af dile.
Erden timur ile taraftar bulusmasi stadin ordaki alanda yapildi.

Tribunde biraz daha organize bile olmadi.

O bile gostermelikti (bence).

Biz biliyoruz sen biliyor musun? Biliyorsan Lemina’yı neden uzattın?

Sende kadronun değişim değişim diye bağırdığını bilmiyor veya görmüyor musun? Birileri de mi söylemiyor. Duygusal davranış sergileyip/şov yapıp veya da popülizm yapacağım diye olmayan koordinasyonun da ne kadar aciz durumda olduğunu gösterdin. Olmayan şeyi varmış gibi bile gösteremediniz yav. Hocan eldeki kadroya güven veremiyor, hep transfer bekliyor. Haberin olsun.

Kimse kusura bakmasin ama Dursun Ozbek bayaa kendini beyenmis, ben yaptim yine yaparim kafasinda ve böyle adamlardan hiç hayir gelmez.
Kimse kusura bakmasın dedikten sonra yapılan bu eleştiri

Sağdaki orçun soldaki bu post :asd:

AISelect_20260729_112940_Chrome.webp

Sen nasıl bir varlıksın ya.

Hain herif düş bu kulübün yakasından.

Mayıs'ta 5 oyuncu göndermen lazımken 75 gün İcardiyi bekle ondan sonra pişkin pişkin kural de plan de, taraftarı aptal yerine koyuyor

Dursun Özbek tarzı değil bu cümleler. Bu minvalde konuşmuştur ama levent tüzemen kendi cümleleri ile kaleme almıştır ya da söylemiştir... her neyse... musiala gündemde yok elit oyuncu kural sebebiyle gündemde yok... Kim var peki? Kim içşn bekliyor teknik ekip de taraftar da... şimdilik yine sesimi çok çıkarmayacağım ama gelenlerden sonra ağzımı sağlam açacağım... bunun için mi bekledik diye...

Şahsım adına konuşuyorum... atıyorum musiala fernandez gibi oyuncular gelecekse bekleyeyim onları... ama lesley gibi ne olduğu belli olmayan oyuncular gelecekse gün sonunda bu kadar beklemenin hiç bir anlamı yok... zaten o oyuncuları temmuz başında da alırdın. Kusura bakmayın artık... git bari en azından yerli bir iki oyuncu al da sayısal olarak artışa git... o da yok o da yok...

Kapali kapilar ardinda sövmüyomusun ustat :asd:
Yok yahu, normalde küfür kullanmazdim, 4 senedir ediyorum. Önceden de Galatasarayliydim ama 2 dursun dönemi beni böyle yaptı. Dursun geçmişi geleceği sattı iki dönemde, satış esnasında da göz boyamak için transferlerle oyaladı. Şansına rakipler lesti ve Mustafa Cengiz gibi bir delikanlı çıkmadı karşısına.

Eskisinden daha profesyonel bir de. İlk iş Erden'in omuzlarına basıp taraftarı kazandı, ikinci işi adayı yaptırıp bastı pilavı şarabı kurulu kazandı. Arka planda 3-30a sattı herşeyi. Son vurgun olarak şu inşaat isinide ihale edip sivisma derdinde. Taraftarin ağzına bal çalmaya gerek yok artık. Ödemeleri sonraki yönetimlere sallamak için 330 gündür bonservis verdirmiyor, aradığı oyuncuları da cebinden çıkmayacak şekilde kiralık sonradan ödemeli yaptırmaya çalışıyor. Önüne de kukla hamzayi almıştı zamanında, şimdi de okani almış. Yancilari da iyi tutmuş, kardeşiyle sömürüyor. Oyunculara da ağır sözleşmeleri bastı. Gelende belini dogrultamayacak. Gel de sövme

dursun başkanımın çekemeyenleri düşmanları nasıl da kuduruyorlar

Yine boş beleş konuşmuş başkanımız kuralın bu şekilde olduğu uzun zamandır belli zaten neden transfer yapamadınız buna göre o kadar beceriksiz ama bir o kadar da şanslı insanlarsınız 4 senedir her transfer sezonunda aynı terane işi beceremiyoruz demiyorlar sonra son 1-2 güne gereksiz paralar veriyorlar transfer yapacağız diye kaç aydır ne yapıyordunuz bu takımın eksikleri geçen seneden belliydi zaten her sene aynı bahaneler beceriksiz herifler.

Biz 10+4 kuralını biliyoruz sen bilmiyorsun
9 yabancin var diye bunlar klüpte sonsuza kadar kalmak zorunda mı ?
Satarsin vasat olanları yerine daha iyisini alırsın.
Sende o vizyon nerde elalem 24 yabancısı olup 25. Yı alıyor onlara kural yokmu

Geri
Üst Alt