Mahir DONMEZ
Aslan Üye
- 12 Haziran 2009
- 7.700
- 1.974
- 1.918
Galatasaray senin tapulu malın değil. İş bilmeyen beceriksiz adamlarla çalıştığın için tepki alıyorsun. Sen de onlardan birisin. Git Erden Timur'dan af dile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden timur ile taraftar bulusmasi stadin ordaki alanda yapildi.Galatasaray senin tapulu malın değil. İş bilmeyen beceriksiz adamlarla çalıştığın için tepki alıyorsun. Sen de onlardan birisin. Git Erden Timur'dan af dile.
Ağustos sonu eylül başı görcez onlarıfb nasıl yapıyor onlar korkmuyor yada bir bildikleri var tff elinde oynatıp tff bize karşı algısıyla devam ediyorlar
Kimse kusura bakmasın dedikten sonra yapılan bu eleştiriKimse kusura bakmasin ama Dursun Ozbek bayaa kendini beyenmis, ben yaptim yine yaparim kafasinda ve böyle adamlardan hiç hayir gelmez.

Alim tam rahatlamadıysan üzerine bir deDursunun plani varmis.
Oh be rahatladim simdi.
Oha Erden Timur çıkmış yeni duyuyorumErden timur ile taraftar bulusmasi stadin ordaki alanda yapildi.
Tribunde biraz daha organize bile olmadi.
O bile gostermelikti (bence).
Kapali kapilar ardinda sövmüyomusun ustatKüfür istiyor, 100 yaşındaki adama küfür ettirecek bana

Cikti ama beraat etmedi daha maalesef. Onu da atlatacak insallah.Oha Erden Timur çıkmış yeni duyuyorum
Yok yahu, normalde küfür kullanmazdim, 4 senedir ediyorum. Önceden de Galatasarayliydim ama 2 dursun dönemi beni böyle yaptı. Dursun geçmişi geleceği sattı iki dönemde, satış esnasında da göz boyamak için transferlerle oyaladı. Şansına rakipler lesti ve Mustafa Cengiz gibi bir delikanlı çıkmadı karşısına.Kapali kapilar ardinda sövmüyomusun ustat![]()