GSC Haber Dursun Özbek: "Herkes konuşuyor da 10+4 kuralını bilmiyorlar mı?"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer çalışmaları ve gündemdeki konulara dair açıklamalarda bulundu.

1785308606907.webp

Sabah Gazetesi yazarı Levent Tüzemen'in sorularını yanıtlayan Özbek, sosyal medyadan etkilenmediğini söyledi. Özbek, "Ben sosyal medya baskısından asla etkilenmem ben ne yaptığımı biliyorum" dedi.

Bayren Münih'te forma giyen Jamal Musiala'yla ilgili transfer iddialarını sorulan Dursun Özbek, "Musiala gündemde yok. Böyle gündem yaratıyorlar. Her sene aynı şeylerle karşı karşıya geliyorum. Hep, 'transferler nerede kaldı, ne oluyor' deniyor. Sonuçta transferi yapıp şampiyon oluyoruz 4 yıldır" yanıtını verdi.

"Tabii ki yapacağız transferleri, herkes görecek. Yapmadan bırakmam" diyen Özbek, "Oyuncu araştırmalarımız var, planlamalarımız var. Nasıl yapacağımızı biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bazı yorumlara tepki gösteren Özbek, "Biz doğru bildiğimiz yoldan şaşmıyoruz. Yolumuzda ilerliyoruz. 'Transfer yapmayacağım' mı dedim! Bazıları aynı oyunu sahneye koyuyor, alıştık. Herkes konuşuyor da 10+4 kuralını bilmiyorlar mı? Planlı ilerliyoruz" diye konuştu

Kaynak: Dursun Özbek'ten yorumlara tepki: Herkes konuşuyor da...

fb nasıl yapıyor onlar korkmuyor yada bir bildikleri var tff elinde oynatıp tff bize karşı algısıyla devam ediyorlar

Kameraların karşısına çıkacak yüzde yok cesarette yok..Hala masal anlatıyor.
Taraftarı bilgilerdirmelerr bak.Yalalası tüzemene konuşuyor.

Başkanım suyun ısınıyor haberin olsun. uA bile karşında artık. Taraftarla ilişkin pamuk ipliğine bağlı. Sizin sorumsuzluğunuz yüzünden yaşanacak en ufak olumsuzlukta stada girmekte bile zorluk yaşarsınız. Burası fb değil. 4 sene şampiyon olduysak 5. kez de olmak zorundayız. Yapamıyorsanız, yaşınız, sağlınız el vermiyorsa, biz de keyfinizi bozuyorsak istifa edin. Her defasında sizin tribinizi çekmek zorunda değiliz. Ya işi hakkıyla yapın ya da gidin!

Küfür istiyor, 100 yaşındaki adama küfür ettirecek bana

Açıklamaların tamamını okuyunca pek Dursun Özbek üslubu gelmedi bana. Nereye konuşmuş bu şekilde?

Birakin bu ayaklari yok kurali bilmiyorlarmiymis bilmem neymis.Hakan C Can Uzun Ferdi Kadioglu Ozan Kabak hangisini aldin.Yabanci da gittin 33 yasindaki adamla sozlesme yeniledin.Daha bu sekilde devam edersen o koltukta oturamazsin istersen Beyaz Saray yaptir kulube.

Fener yine en az 9-10 hafta 24 yabancıyla oynar zaten sorun yok onlarda,

Tek planın var, fırsat gelirse diye sonuna kadar beklemek. Gelmezse basarım 40 milyonu 15m luk oyuncuya taraftar susar

Kimse kusura bakmasin ama Dursun Ozbek bayaa kendini beyenmis, ben yaptim yine yaparim kafasinda ve böyle adamlardan hiç hayir gelmez. Kendini ve az çokta Okan hocayi Erden Timur, Icardi, Torreira, Osimhen buralara getirdiler. Kendi dokunuslari hem sahada hem saha disi görünmüyor.

Geri
Üst Alt