GSC Haber Dursun Özbek: "Herkes konuşuyor da 10+4 kuralını bilmiyorlar mı?"

Biz 10+4 kuralını biliyoruz sen bilmiyorsun
9 yabancin var diye bunlar klüpte sonsuza kadar kalmak zorunda mı ?
Satarsin vasat olanları yerine daha iyisini alırsın.
Sende o vizyon nerde elalem 24 yabancısı olup 25. Yı alıyor onlara kural yokmu

"Yapmadan bırakmam" cümlesi beni korkuttu biraz.

Elindeki vasatlari çıkarsaydın önce o zaman. Nerde bu takımın sportif direktörü error veriyor bu takım. İlk 11 yaş ortalaması 30 arkadaş bu takım nasıl davar press yapacak bu sene

Sizde fark ettiniz mi ? Bu adamın her demeci Galatasaray taraftarlarını uyutmaya yönelik.

Tıpkı Kılıçdaroğlu gibi kukla çünkü, 10-4 kuralını taraftarına sorabiliyor ama TFF ye ve fenere ve bjk 'ye hiç soramıyor?

TFF 10 gün sonra yabancı sınırını artırsa, Dursun da bizimle birlikte şaşırıp, salağa yatacak çünkü zaten artacağını biliyor. Bile bile camiasını köşe sıkıştırıyor.

Onun için galatasarayın menfaatleri, iktidarın direktifleri kadar önemli değil.

Kendi kafasına göre İcardi'ye teklifte bulunup 2 ay adamın tatilinin bitmesini bekleyip bu cümleyi mi kurmuş gerçekten?

Bir insan ne kadar başarılı olsa da kendine dair olumsuz şeylerin farkında olur. Dursun bey mükemmel olduğunu düşünüyor ama bu dönemde düşeş transfer olmazsa işi zor.

olm çok komik değil mi ya.
33 yaşındaki muhtemelen emekli olacak icardiye sözleşme teklifinde bulunan.
33 yaşındaki leminayla daha 5 gün önce sözleşme imzalayan adam gelmiş yaş muhabbeti yapıyor.
Gülme krizine mi girelim ne yapalım.
Lan bunların yerine belirli iki bölgeye 2 as adam alsan zaten kalanları 23 yaş altı alsan da fark etmez ki.

Vurmaya kalktığı yerle herif daha da dibe batmış haberi yok :asd:

Unutma sakin Dursun Özbek. Her firavunun bir Musa'sı vardır. Burasi kuslarin yuvasi degil, isini salliyana bizde sallariz

Dursun Özbek: "Hadi ilk sene tesadüfen şampiyon olduk, ikinci sezon şansa olduk… Ya arkadaşlar! 4 sezondur şampiyon olduk. Aynı anlayış, aynı yönetim, aynı değerlerle şampiyon olduk."

Kibir bürümüş artık ne kimseyi dinler ne de doğruyu yanlışı ayırt edebilir

Yani sonuç nedir başkan transferler gelecek mi?

Futbol profesoru cikti basimiza. Bundaki guc zehirlenmesi cok kotu. Dursun bu taraftar seni o koltuktan cok kolay indirir. Bak adam gibi transferleri yapma, 3 yenilgi al ve rakiplerden sampiyonluk yarisindan uzaklas ne oluyor. Bu sene sampiyonluk rakibi birden cok olacak. Yani puan olarak uzaklastin mi bir daha yakalayamazsin. Iki takimi yakalamak, tek takimdan cok daha zordur.

Bu kafayla bakkal yönetemezsin normalde ama koca Klüp yönettiriyorlar

Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok bu zihniyet ve tutumla bu takımın başarılı olma şansı yok.
Ben artık bu sene için tamamen ümidimi kestim takımdan geçen sene takımın saha icinde nasıl error verdiğini hepimiz gördük bu takımın sert deplasmanlardan çıkma şansı şu kadro ve oyunla sıfır. Bunlar herkes tarafından bilindiği hâlde hala başkan ekonomiden ve Eylül ayından bahsediyorsa taraftarı uyutma politikası izliyor demektir.
Demem o ki Bu sene Lig masabasinda satılmıştır!

Dursun Özbek: "Hadi ilk sene tesadüfen şampiyon olduk, ikinci sezon şansa olduk… Ya arkadaşlar! 4 sezondur şampiyon olduk. Aynı anlayış, aynı yönetim, aynı değerlerle şampiyon olduk."

Kibir bürümüş artık ne kimseyi dinler ne de doğruyu yanlışı ayırt edebilir
Ali Koç’a ayrı bir başarı madalyası vermek lazım bu kadar vasat bir başkana karşı nasıl şampiyon olamamış

Geri
Üst Alt