Dursun Özbek: "Hoca değişikliği söz konusu değil"

aysalpran.JPG
Yanındaki almanmi getirirken öyle diyordu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun'un huyudur bu. Önlemi, en hasarsız şekilde atılatılacak zamanda almaz. Her şey yıkılıp viran olduktan sonra hamleyi yapar. Ki o zaman da doğru hamle yapmaz zaten.

Demem o ki ; Derbiden önce olsaydı hoca değişikliği ve Terim gelseydi, belki yine yenilebilirdik ama kesinlikle sahada o rezilliği izlememiş olurduk. Tudor kovulacak mı ? Evet kovulacak. Ama iyice dibe batmamızı bekleyecek önce Dursun.

Sebep ? Çünkü Terim gelirse, Mehmet Özbek tesislere giremez. :) Mühim olan zaten Mehmet Özbek'in tesislere girebilmesi. Ana önceliğimiz bu.
o halde mayısa kadar takılsınlar floryada çünkü seçimden sonra 7 sülalesi tesislerin kapısından geçemeyecek.

Dursun yine seçilir iddaaya girenler

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbolun dünü yoktur yarınına da ben sıçayım. Güzel futbol pls artık mümkünse. Taktik de olsun maktik de bam bam da hepsini istiyorum ben. Bknz Terim-Aysal sezonu TT Arena ilk maç.

yaglı cıltler ıcın krem onerısınde bulunabılcek kımse yok mu
yardım etsın

Genel kurul baskanin bir donem daha (daha fazlasi degil) devamindan yana

Eskiden aday yok diyordum ama bu kez aday ciksa da dursun devam eder diyorum

Son toplantida aldigim intiba buydu

Genel kurul baskanin bir donem daha (daha fazlasi degil) devamindan yana

Eskiden aday yok diyordum ama bu kez aday ciksa da dursun devam eder diyorum

Son toplantida aldigim intiba buydu

5 sene içinde satılacağız o zaman. Çok dayanmaz kulüp ve umarım satılır da.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yapma Can. Ne rahat birakmasi Allah askina.

Tudor belkide su ana kadar en rahat birakilan ve en cok imkan sunulan hocalardan biri.

Herif gecen sene riekten sonra cok daha kotu gitti. Takimin basinda kaldi. Neymis kendi kadrosu degilmis.

Peki sonra ne oldu. 40 milyon euro harcandi ve cok onemli isimler alindi. Herifin butun istedigi adamlar alindi. Boyle bir transfer donemi pek hatirlamiyorum. Sonra ne oldu. Hic bir buyuk mac kazanilamadi ve o gecen seneki rezil kadronun 14uncu hafta itibariyle aldigi puanla ayni puandasin. Ayrica bu herifin mac icinde sacmaliklari, oyuncularla yasadigi problemleri filan yazmiyorum yoksa bitmez.

Hala neyin zamani ne rahat birakmasi.

Kusura bakma ama bu td bozuntusuyla bok sampiyon oluruz.

Haklı olduğun yerler var,özellikle kendi kadrosunu kurup büyük maçlarda başarısız olması gibi ama mesela Bjk maçındaki hatası neydi takımın hallaç pamuğu gibi dağılmasını onun sağladığını düşünmüyorum takım cidden çok tuhaf,Bazen futbolcuları çok şişirdiğimizi düşünüyorum Mariano-Ndiaye-Belhanda falan resmen büyük maçlarda bizi yakıyor çok eziliyorlar tuhaf bir şekilde ilk yarı ortada bir maç geçiyor Muslera bi hata yapıyor tabiki yapmaması gerekiyor ama o golü yedikten sonra takım nasıl bu kadar dağılır ilk yarıki disiplin nasıl yok olur takımda çok bariz bir uyumsuzluk oluyor bu maçlarda Anadolu maçlarında daha kompakt oynuyoruz mesela.Tudorun yetersizliği kadar takımın yapısıda bizi bu maçlarda zorluyor diye düşünüyorum.Kadro sanıldığı kadar matah değil derken bunu kast ediyordum Mariano-Maicon-Fernando-Gomis diyorsun onlar bile siniyor hepsi Tudorun kabahati değil.Ayrıca bu sene son saniyeye kadar şampiyonluk şansımız sürecek bundan nerdeyse eminim Tudorun çaylaklığı ve takımdaki eksiklere rağmen çok mümkün şampiyonluk.

iyi bir alternatif varsa yollar ayrilmali aksi takdirde kalmali

kim gelirse gelsin bundan daha iyi diye herseyi planlarsak gereksiz yere çok büyük risk almis oluruz

Oyuncularin nasilsa td ve yonetim elestiriliyor diye salmalari esas cezalandirilmasi gereken birinci detay

bu sekilde oynayan bir belhandaya td ne yapsin .. hatadir alinmasi ama alinmis , ne yapmak lazim faydalanmak icin bilemiyorum

belhanda 3,350 aliyor , yasin 0,943 .. boyle bir sey olabilir mi

Hem şampiyon olamayıp hemde dursun tekrar seçilirse gelecek baya karanlık olur.Umarım düzgün bir aday çıkar karşısına ama pek sanmıyorum.

Hala teknik taktik hata diyor yaw.
Takımın pili bitti sezon başı temposunu yakalamak imkansız. Çok kilit transferler lazım, ligin ikinci yarısı çökme ihtimalimiz bihayli yüksek.
Derbileri kaybetmek umurumda değil korkak oynamasını yediremiyorum. Fikstür avantajımiz var sivamadan dönün yanlisinizdan olan arsalardan gelen paralara olacak.

XT1033 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt