Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Yanındaki almanmi getirirken öyle diyordu
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanındaki almanmi getirirken öyle diyordu
o halde mayısa kadar takılsınlar floryada çünkü seçimden sonra 7 sülalesi tesislerin kapısından geçemeyecek.Dursun'un huyudur bu. Önlemi, en hasarsız şekilde atılatılacak zamanda almaz. Her şey yıkılıp viran olduktan sonra hamleyi yapar. Ki o zaman da doğru hamle yapmaz zaten.
Demem o ki ; Derbiden önce olsaydı hoca değişikliği ve Terim gelseydi, belki yine yenilebilirdik ama kesinlikle sahada o rezilliği izlememiş olurduk. Tudor kovulacak mı ? Evet kovulacak. Ama iyice dibe batmamızı bekleyecek önce Dursun.
Sebep ? Çünkü Terim gelirse, Mehmet Özbek tesislere giremez.Mühim olan zaten Mehmet Özbek'in tesislere girebilmesi. Ana önceliğimiz bu.
Dursun yine seçilir iddaaya girenler
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kim gitti aysalmiBir insanın verdiği her karar doğru olamaz elbette ama beceremediğini anladığında gitmesini bilmiştir en azından.
Riva ve floryadan dinozorlara villa taahhüt etti banko seçilirŞampiyon olsak bile kesinlikle seçilmemeli. Seçilmesi bu camianın sonu olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yaglı cıltler ıcın krem onerısınde bulunabılcek kımse yok mu
yardım etsın
tereyagyaglı cıltler ıcın krem onerısınde bulunabılcek kımse yok mu
yardım etsın
Genel kurul baskanin bir donem daha (daha fazlasi degil) devamindan yana
Eskiden aday yok diyordum ama bu kez aday ciksa da dursun devam eder diyorum
Son toplantida aldigim intiba buydu
Yapma Can. Ne rahat birakmasi Allah askina.
Tudor belkide su ana kadar en rahat birakilan ve en cok imkan sunulan hocalardan biri.
Herif gecen sene riekten sonra cok daha kotu gitti. Takimin basinda kaldi. Neymis kendi kadrosu degilmis.
Peki sonra ne oldu. 40 milyon euro harcandi ve cok onemli isimler alindi. Herifin butun istedigi adamlar alindi. Boyle bir transfer donemi pek hatirlamiyorum. Sonra ne oldu. Hic bir buyuk mac kazanilamadi ve o gecen seneki rezil kadronun 14uncu hafta itibariyle aldigi puanla ayni puandasin. Ayrica bu herifin mac icinde sacmaliklari, oyuncularla yasadigi problemleri filan yazmiyorum yoksa bitmez.
Hala neyin zamani ne rahat birakmasi.
Kusura bakma ama bu td bozuntusuyla bok sampiyon oluruz.