GSC Haber Dursun Özbek: "Hocamızın belirlediği isimlerle görüşmelerimiz çok önceden başlamıştı"

Seni göndereceğiz dursun yanlış ata oynadın

Fatih hocanin lafını çaktı herif la

Adsız.webp

Erden Timur'la ilgili açıklamayı şöyle okudum.

Eksiklerimiz belli. Hocamızın belirlediği isimlerle görüşmelerimiz çok önceden başlamıştı. Hocamızın talebi doğrultusunda ben ve Abdullah kardeşim çalışıyoruz. Yaz döneminde çok başarılı olduk. İnşallah bu ara transfer döneminde de eksiklerimizi kapatırız."

Vay be cok önceden konusulmaya baslamis ama ortada kimse yok. Yaz dönemi cok mu basarili olduk?
Osimhen zaten tandik isimdi cok büyük rakamlar ödendi, singo icinde cok fazla bonservis ödedik daha hayrini görmedik. Ugurcan iyice kalecide olsa degerinin iki kati bonservis verildi. Ilkay beklenen katkiyi daha vermedi, sane sezon basi kötü baslayip sonra iyi oynamaya basladi, Osimheni saymazsak sirf Sane transferi iyi cikti.

Transfer demeci 2 sene onceki kasim ayinda " bek 1 2 gune inecek" gibi bir sey demisti, isin ucu auriere mi ne gitmisti

taraftar sosyal medyada kendisine ana avrat sövmese ultraslan istifaya çağırmasa adını bile anmazdı

“Galatasaray Başkanı olarak ziyaret ettim” dedi zaten. Yani kulüp içindeki baskıyla gitmiş yanına yoksa bağlı olduğu tayfa gibi sevinmiştir.
Adam olsaydı abilik yapıp hemen yanına giderdi.
Zaten futbolculara ve Okan hocaya da paylaşım yapmalarına engel olmuş.

Yönetim istifa!

Lan 30 30 herkese verdin bi zahmet sahada olsun zaten

Başkan Dursun Özbek, "Yel kayadan ancak toz alır." sözünün farklı noktalara çekilmesi hakkında bir açıklama yaptı.

Dursun Özbek: "Benim açıklamamdan sonra algı yaratmaya çalışmasınlar. Bizi birbirimize düşürmeye kalkmasınlar. Galatasaray taraftarıyla üyeleriyle oyuncularıyla teknik heyetiyle sevenleriyle bir kaya gibidir. Birlikte en zor zamanları geçtik, yine geçeceğiz. Bu sözleri çarpıtmaya çalışmaları bile amaçlarını göstermektedir. Boşuna uğraşmasınlar, Galatasarayın yolu şampiyonluktur."

Geri
Üst Alt