Video Haber Dursun Özbek: "Icardi ile 1-2 gün içerisinde görüşeceğim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Dursun Özbek: "Icardi'nin Galatasaray'a katkısı çok büyük. Bir nesli Galatasaraylı yaptı. Kendisiyle 1-2 gün içerisinde görüşeceğim. Icardi bizim değerimiz. Onunla yapacağımız görüşmelerin iyi sonuçlanmasını diliyorum."

anlık @Uğur İz :

images.webp

Görüş bakalım.

Çok yanlış vs yazan olacak bende 1 ay öncesine kadar öyle diyordum hatta ama etkisi çok büyük arkadaşlar.

İcardi giderse sıfırdan takım kurmak lazım. 4 seneyi taşıyan adamları bir anda değiştiremezsiniz.

Ama genç isimler çok doğru seçilmeli.

Yıllık 1 milyon+ maç başı
Beğenmezse Arjantin'de yıllık 200bine oynasın

Eger bu yuzden forvet transferi yapilmayacaksa bence -kendisini cok sevmeme + kulube kattiklarindan dolayi cok minnettar olmama ragmen- ayrilmasi daha mantikli.

Simdi Icardi yedek kaldigi icin mutsuz mu? Mutsuz.
Icardi takimin birinci santraforu olabilir mi? Olamaz artik.
Icardi yaz kampinda super fit fizikle geri doner mi? Bugune kadar donmediyse bu saatten sonra hic donmez.
Ciddi bir maas indirimine gitmesini dogal karsilar mi? Belki.
Takima forvet lazim mi? Lazim.

Simdi duygusalligi bir kenara birakacak olursak, kalmasi kalmamasindan daha negatif olur kadro muhendisligi acisindan.

osimhen yine sakatlanırsa görürüm şampiyonlar liginde icardiyi. adamın zayıflaması lazım, çalışması lazım, yedek kaldı diye trip atmaması lazım. 3 sene 10 milyon maaş alıp bunları yapmayan oyuncu 4-5 milyon maaşa düşünce mi çalışmaya başlayacak.

Icardi yi Mata kontenjanı olarak görmek gerek 2 milyondan fazlası yazık günah

İcardi kalsa ses etmem ben. Bilgimiz yedek kaldım diye ortalığı da karistirmadi. İcardi kalsa bile bize bir tane daha forvet oyuncusu gerekiyor. Artık 10 no ozeliklimi olur bilemem. Şu devşirme işinden de vaz geçelim. Mevkisinin adamını alıp, en az 30 maç maks oerformans alacağımız oyuncular olmalo

İcardi kalsa ses etmem ben. Bilgimiz yedek kaldım diye ortalığı da karistirmadi. İcardi kalsa bile bize bir tane daha forvet oyuncusu gerekiyor. Artık 10 no ozeliklimi olur bilemem. Şu devşirme işinden de vaz geçelim. Mevkisinin adamını alıp, en az 30 maç maks oerformans alacağımız oyuncular olmalo
2. forvet olmak istemeyen adamı 3. forvet mi yapacan

hic oynamasın maaş verelim buna kabulüm sakatlık numarası yapsın

Geri
Üst Alt