Video Haber Dursun Özbek: "Icardi ile 1-2 gün içerisinde görüşeceğim"

Eger bu yuzden forvet transferi yapilmayacaksa bence -kendisini cok sevmeme + kulube kattiklarindan dolayi cok minnettar olmama ragmen- ayrilmasi daha mantikli.

Simdi Icardi yedek kaldigi icin mutsuz mu? Mutsuz.
Icardi takimin birinci santraforu olabilir mi? Olamaz artik.
Icardi yaz kampinda super fit fizikle geri doner mi? Bugune kadar donmediyse bu saatten sonra hic donmez.
Ciddi bir maas indirimine gitmesini dogal karsilar mi? Belki.
Takima forvet lazim mi? Lazim.

Simdi duygusalligi bir kenara birakacak olursak, kalmasi kalmamasindan daha negatif olur kadro muhendisligi acisindan.

Umarım kabul etmeyeceği bir teklif yapılır, sonra biz teklifte bulunduk taraflar anlaşamadı yollar ayrıldıya döner. Icardi kalacaksa ve bu yüzden de forvet transferi yapılmayacaksa gelecek sene zor geçecek.

Osimhen sakatlanınca köy takımına dönüyoruz.

Kesinlikle gitmeli. Duygusallığa yer yok. Kalırsa dayak yiye yiye, sürüne sürüne maçlar kaybetmeye devam ederiz. Avrupada derbilerde kimse ağlamasın sonra. İlk 11 çıktığı maçlarda rezil olduk. Çünkü hiçbir takım 10 kişi oynamaya dayanamaz. Bize Osimhen'i rahatlatacak, gerekirse çift forvet oynatılacak bir forvet lazım.

Görüş bakalım.

Çok yanlış vs yazan olacak bende 1 ay öncesine kadar öyle diyordum hatta ama etkisi çok büyük arkadaşlar.

İcardi giderse sıfırdan takım kurmak lazım. 4 seneyi taşıyan adamları bir anda değiştiremezsiniz.

Ama genç isimler çok doğru seçilmeli.

Bir anda değişmiyor renktaş. Gomis, Muslera, Mertens nasıl gittiyse Icardi de gitmeli. İyi hatırlanmak için gitmeli.

Hepsi kalsın transfer filan yapmayın para boşa gitmesin bari
Üstat bu arada @Sadri Baykam ilk Arda, daha sonra Dursun başkan için olumlu mesajlar atıyordu. Eski çizgisini son günlerde baya bir bozdu. Yakında Okan Buruk konusunda da geri vites yapabilir. Kendisini sana havale ediyorum.

Güzelce ayrılmalıyız. Üzülerek söylüyorum ki hala duygusal bakıyoruz, ayrılmayı öğrenmeliyiz. Az para da almıyor. Bu iş karşılıklı memnuniyet çerçevesinde misyonunu tamamlamıştır. Galatasaray kadro dönüşümünü ve yenilenmeyi sağlamalı. Kaosu beklemeye gerek yok.

Icardi yerine Barisi fizigi iyi takimlara karsi forvete atan hoca, Icardiyi 3. forvet olarak görür. Önüne bir forvet daha alirsan, iyice mutsuz olur kendisi ve bunu begenmez. Üstüne 3. forvet olan adama 5 milyon maas vermek agir mantiksiz bir hamle olur. Ve 12 yabanci hakkinin 3 tanesini forvete harcamak da ne kadar mantikli olur artik onu hic bahsetmeme gerek yok. +2 saymiyorum bile, cünkü oraya alanin adamlari hoca anca kupada Cankaya FK'ya karsi falan oynatir.

Muhabirler sorsaymis keske tek adamsınız nasil olsa sportif a.s de kimler olacak sportif direktör kim olacak diye

Icardi yerine Barisi fizigi iyi takimlara karsi forvete atan hoca, Icardiyi 3. forvet olarak görür. Önüne bir forvet daha alirsan, iyice mutsuz olur kendisi ve bunu begenmez. Üstüne 3. forvet olan adama 5 milyon maas vermek agir mantiksiz bir hamle olur. Ve 12 yabanci hakkinin 3 tanesini forvete harcamak da ne kadar mantikli olur artik onu hic bahsetmeme gerek yok. +2 saymiyorum bile, cünkü oraya alanin adamlari hoca anca kupada Cankaya FK'ya karsi falan oynatir.
Bu hali ile, seneye daha da kötü olaca fizik olarak, 5 veren yönetime hain derim. Kalacaksa ilk sezon kiralık maliyeti 900 k. idi bize. Artık ederi en fazla 1-2. m. arasıdır. Bu koşulda zaten 3. bir alternatifte almak zorundayız oraya.

Son düzenleme:
Fiziksel sıkıntısı çözmeye niyetliyse kalması mantıklı mevcut hali ile olmaz.

Fiziksel sıkıntısı çözmeye niyetliyse kalması mantıklı mevcut hali ile olmaz.
Şimdiye kadar çözmeyen adam bundan sonra çözer mi sence.

Bence daha da salma ihtimali daha yüksek. Hepimiz biliyoruz ki yazın kampa en geç katılacak kişi olacaktır yine.

2 yıllık sözleşmeyi kapınca kraldi :

1778436006103.webp

Duygusal işlere girişmeyin sayın başkan.

Hem Icardi açısından da çok seviliyorken bırakmak daha iyi olacak. Önümüzdeki sezon nefret objesi haline gelirse saçma sapan iş yapılmış olur.

Bir anda değişmiyor renktaş. Gomis, Muslera, Mertens nasıl gittiyse Icardi de gitmeli. İyi hatırlanmak için gitmeli.

Hepsi 38 yaşında gitti.

İcardi evet sakatlıklar sonrası +2 ekledi belki mevcut atletizmine dahi ama bence 1 yıl daha kalıp sonrasında Torreira ve Sanchez gibi eskiyen yüzler ile birlikte komple değişmeli iskelet.

Belli ki bunu çok yapmak istemiyorlar ben öyle anladım.

Yarım bırakırsak 2001 gibi kalabilir durum.

Orada da Hakan, Arif vs gitti ama eldeki kadroya uygun 2. Forvet alamadık Jardel’in yanına.

İcardi’nin mevcut hali biraz Jardel’e döndü ama hala teknik ve zekası onun dahi üzerinde. Bitiricilik desen 1200 dakika da 14 gol çıkardı adam düşünün. Sakat şişman ve aşırı formssuz haliyle.

Ben olsam senin d yanına genç profil bir forvet alacağız onunla rekabete hazırsan ve maaşını 4 milyon yaptık kabul ediyorsan kal diye teklif yapardım.

Kabul etmezse o zaman yolları ayırırım. Paradan da ziyade planda olmayacağı handikap olamayacağı senaryoyu kabul ediyorsa kalsın.

Alacağımız forvetin ben ondan iyi olacağına uyum olarak inanmıyorum. Yumuşak geçiş ile 750-850 dk ile sezonu tamamlar.

Geri
Üst Alt