Dursun Özbek İSTİFA!

istifa etmeli mi ?

• Evet

• Hayir

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Koca takımı birbirine bağlayan Erden Timur muş. Oyuncular isteyerek oynamıyorsa iyi yapıyorlar. Okanada Dursunada müstehak

Fatih Terim falan da olmaz. Sacmalamayin. Bize futboldan anlayan yabanci bir hoca lazim!

Kesinlikle bu gece kelle gitmeli. Lan zaha nasıl oynamaz şu maclarda.

Ne olursa olsun fatih terim gelmesin. Ben o suratı kaldıramam bu yaştan sonra, kalpten giderim

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen bugüne kadar istifa demediysen sorun sende renkdaş
İki yıl gayet başarılı olmuş adam istifa demek de işbilmezliktir böyle bir tane doğru adam bulamazsın. Ama geçen sen 2.yarı ve devamında bu sen yaptıkları artık istifa dedirtir hak etti maalesef.

Geçen yıl ne kadar yabancı yardımcı varsa alayını bir şekilde kaçırdılar. Onlar gittikten sonra ışık hızı ile oyuncuların da performansı düştü. İcardi mertens insan üstü oynamasa sampiyonda olmayacaktır. Okan hoca gitmeli. Şu kadroya futbolu bilen avrupali hoca gelmeli

Geçen sene Dormındu çalıştıran adam boştaysa hemen gelsin başlasın Tuchel gelmez de ikna edilirse o da olabilir.

İki yıl gayet başarılı olmuş adam istifa demek de işbilmezliktir böyle bir tane doğru adam bulamazsın. Ama geçen sen 2.yarı ve devamında bu sen yaptıkları artık istifa dedirtir hak etti maalesef.
Dursun mu başarılı oldu 2 sene yoksa erden timur mu sence renkdas ?

Maaşı neden x6 yapıldı dediğimde hakediyor diyen arkadaşlar sahne sizin

Dursunda onur yokta hocada onur varsa bugün istifa ediyorum kulübün önünü acıyorum demeli

Fatih terime ah uh çeken taraftar bugün son 10 dakika ağzını bile açmadı yazıklar olsun, 2 şampiyonluk mu bu takımın bu armanın değeri

Erden timuru salladınız kenara- üstünü kapattınız .

şimdi o divanınız gün sayacak sizi defetmek için.

OKan hoca sende maşallah 110 M / yuvarlak aylık 10 MİLYON TL maaşla takıl ya rahat rahat.

İstifa etmez de yönetim acilen erden Timur u göreve getirmeli

YAL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt