GSC Haber Dursun Özbek, Kemerburgaz ve TFF'nin Daveti Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1000118359.webp

Dursun Özbek: "Okan hoca ile konuştum. Kendisi ‘yazın hazırlık dönemindeki kampa da gitmeyiz, burada kamp faaliyetlerimizi sürdürürüz’ dedi. Orada yediler içtiler. Takım da artık Florya'ya gitmek istemiyor."

Dursun Özbek: "Süper Lig'de 23 maçın 20'sini kazanan, Süper Lig'de ilk olan takım. Önemli bir başarı. Buna emek veren, teknik kadro ve takımımıza iyi bir alkış rica ediyorum. Perşembe günü, terlerinin son damlasına kadar savaşacaklar ve Avrupa'daki hedefimize ilerlemimizi de sağlayacaklar. Perşembe günü taraftarımızdan ricam, gelsinler tribünde takımımızın yanında yerlerini alsınlar."

Dursun Özbek: "Birçok arkadaşım, futboldaki son dönem gelişmeleri, haddini bilmeyen ve giderek ahlaksızlaşan rakibimiz hakkında konuşmamı beklediğini tahmin ediyorum."

▪️ Galatasaray Divan Kurulu'ndan "İt ürür kervan yürür sesleri" yükselince...

Dursun Özbek: "Hepimizin içinde birikmiş çok şey var, farkındayım."

Dursun Özbek: "Sizden önümüzdeki hafta oynanacak maça kadar sabretmenizi rica ediyorum. Sürekli bizi kışkırtarak, kardeşi kardeşe düşman etmeye çalışan bu projenin oyununa gelmeyeceğim!"

Dursun Özbek: "Dün; TFF Başkanından imzalı bir yazı kulübümüze ulaştı. İştişare toplantısı tertip ediyorlar. Toplantıya katılmam isteniyor. Şimdi mi bu değerler aklınıza geldi! 8 aydır neredeydiniz!"

Dursun Özbek: “TFF’nin davetine katılmayacağım. Şimdi mi belirttiğiniz değerler aklınıza geldi? 8 aydır görevdesiniz. Farkında değil misiniz, Türk futbolunun nereye geldiğinin? Arkadaşlarımla mektubu paylaştım, söylenen ifadelere şüphe ile yaklaştım. Rizespor maçına 1 saat kala TFF, toplantıyı duyurdu. Endişelerimde ne kadar haklı olduğumu gördüm. Asıl amaçları başkaydı. Daha henüz cevap almadan, maça 1 saat kala cevabımız beklenmeden çağrının yapılma sebebini takdirinize bırakıyorum. Zerre samimi olduklarını düşünmüyorum!”

Dursun Özbek: "Sanki derbi ilk kez oynanıyor. İlk yarıda sanki derbi oynanmamış. O zaman bu kardeşlik çalışmaları hiç yapılmamış ama ne zaman sıra Galatasaray'ın sahasına gelince Türk futbolundaki huzur gündeme geliyor!"

Dursun Özbek: "Yüksek sesle tekrarlıyorum; Galatasaray tüm bu olanlara rağmen sahada kazanacak ve şampiyon olacaktır. Kimsenin engel olmasına izin vermeyeceğiz."

Dursun Özbek: “Göstermelik dostluklara ihtiyacımız yok. Samimiyetse her şeye varız. Futbolda dünya markası bir kulübüz, bize yakışan bu olur!”

Dursun Özbek: "Şu anda Bankalar Birliğine olan borç 2.7 milyar TL seviyesinden 1.2 milyar TL seviyesine inmiştir, Florya'dan gelecek parayla kısa sürede bu anlaşmadan çıkacağız."

Offf florya bir tarafimiza kaçtı. Böyle istemediğimizi söylersek kimseye satamayiz orayı. Kendi malimizi boklamakta üstümüze yok

Bunun iki sebebi olabilir, taşınma olacağı için floryanın bakımsız halde bırakılması veya iş makinalarının filan oraya girip çalışmalara başlaması falandır.

Basliktaki devrik cumle bir yana bunu Dursun'un satisi hizlandiralim mesaji olarak okudum.

Offf florya bir tarafimiza kaçtı. Böyle istemediğimizi söylersek kimseye satamayiz orayı. Kendi malimizi boklamakta üstümüze yok
Orasi satildi zaten oyuncularin gitmek istememesi arazi degeri ile ilgili degil doruk kucuk eski ve yetersiz oldugundan

Cim sahalar berbat sakatliklarin bir coguda bu sahadan kaynakli

İstanbulun gobegindeki arazinin degeri futbolcu yuzunden dusmez merak etme

Ayrica ordan cikman lazim ki ihale yapilsin
Tesisi uzerimize mi yiktirican derdin ne 😀

Tercümesi : Bir an önce kemerburgaza geçip florya ihalesini yapmak istiyorum

Madem çabuk geçmeye okadar meraklıydın biraz fazla işçi tutup hazır hale getirseydin çoktan. Doğalgaz bile bağlamamıştır daha bunlar

Dursun Özbek: "Dün; TFF başkanı imzalı bir yazı kulübümüze ulaştı. İştişare toplantısı tertip ediyorlar. Toplantıya katılmam isteniyor. Şimdi mi bu değerler aklınıza geldi! 8 aydır neredeydiniz!"

Okan buruku kandırıp yaz kampı parasını da cepte tutmuş. Kemerburgazda avusturya iklimi mi var yoksa. Lafa bak

Dursun Özbek: "Birçok arkadaşım, futboldaki son dönem gelişmeleri, haddini bilmeyen ve giderek ahlaksızlaşan rakibimiz hakkında konuşmamı beklediğini tahmin ediyorum."

▪️ Galatasaray Divan Kurulu'ndan "İt ürür kervan yürür sesleri" yükselince...

Dursun Özbek: "Hepimizin içinde birikmiş çok şey var, farkındayım."

Dursun Özbek: "TFF'den gelen mektupa şüpheyle yaklaştım. TFF bu toplantıyı maçımıza 1 saat kala duyurdu. Henüz bizden cevap almadan üstelik. Asıl amaçları başkaydı. Zerre samimi olduklarını düşünmüyorum! Bu toplantının tarafı olmayacağım!"

Dursun Özbek: "TFF'den gelen mektupa şüpheyle yaklaştım. TFF bu toplantıyı maçımıza 1 saat kala duyurdu. Henüz bizden cevap almadan üstelik. Asıl amaçları başkaydı. Zerre samimi olduklarını düşünmüyorum! Bu toplantının tarafı olmayacağım!"
vallahi de aşıgız

Dursun Özbek: "Sanki derbi ilk kez oynanıyor. İlk yarıda sanki derbi oynanmamış. O zaman bu kardeşlik çalışmaları hiç yapılmamış ama ne zaman sıra Galatasaray'ın sahasına gelince Türk futbolundaki huzur gündeme geliyor!"

Geri
Üst Alt