- 16 Haziran 2010
- 190.914
- 133.663
- 6.478
Dursun Özbek: "Okan hoca ile konuştum. Kendisi ‘yazın hazırlık dönemindeki kampa da gitmeyiz, burada kamp faaliyetlerimizi sürdürürüz’ dedi. Orada yediler içtiler. Takım da artık Florya'ya gitmek istemiyor."
Dursun Özbek: "Süper Lig'de 23 maçın 20'sini kazanan, Süper Lig'de ilk olan takım. Önemli bir başarı. Buna emek veren, teknik kadro ve takımımıza iyi bir alkış rica ediyorum. Perşembe günü, terlerinin son damlasına kadar savaşacaklar ve Avrupa'daki hedefimize ilerlemimizi de sağlayacaklar. Perşembe günü taraftarımızdan ricam, gelsinler tribünde takımımızın yanında yerlerini alsınlar."
Dursun Özbek: "Birçok arkadaşım, futboldaki son dönem gelişmeleri, haddini bilmeyen ve giderek ahlaksızlaşan rakibimiz hakkında konuşmamı beklediğini tahmin ediyorum."

Dursun Özbek: "Hepimizin içinde birikmiş çok şey var, farkındayım."
Dursun Özbek: "Sizden önümüzdeki hafta oynanacak maça kadar sabretmenizi rica ediyorum. Sürekli bizi kışkırtarak, kardeşi kardeşe düşman etmeye çalışan bu projenin oyununa gelmeyeceğim!"
Dursun Özbek: "Dün; TFF Başkanından imzalı bir yazı kulübümüze ulaştı. İştişare toplantısı tertip ediyorlar. Toplantıya katılmam isteniyor. Şimdi mi bu değerler aklınıza geldi! 8 aydır neredeydiniz!"
Dursun Özbek: “TFF’nin davetine katılmayacağım. Şimdi mi belirttiğiniz değerler aklınıza geldi? 8 aydır görevdesiniz. Farkında değil misiniz, Türk futbolunun nereye geldiğinin? Arkadaşlarımla mektubu paylaştım, söylenen ifadelere şüphe ile yaklaştım. Rizespor maçına 1 saat kala TFF, toplantıyı duyurdu. Endişelerimde ne kadar haklı olduğumu gördüm. Asıl amaçları başkaydı. Daha henüz cevap almadan, maça 1 saat kala cevabımız beklenmeden çağrının yapılma sebebini takdirinize bırakıyorum. Zerre samimi olduklarını düşünmüyorum!”
Dursun Özbek: "Sanki derbi ilk kez oynanıyor. İlk yarıda sanki derbi oynanmamış. O zaman bu kardeşlik çalışmaları hiç yapılmamış ama ne zaman sıra Galatasaray'ın sahasına gelince Türk futbolundaki huzur gündeme geliyor!"
Dursun Özbek: "Yüksek sesle tekrarlıyorum; Galatasaray tüm bu olanlara rağmen sahada kazanacak ve şampiyon olacaktır. Kimsenin engel olmasına izin vermeyeceğiz."
Dursun Özbek: “Göstermelik dostluklara ihtiyacımız yok. Samimiyetse her şeye varız. Futbolda dünya markası bir kulübüz, bize yakışan bu olur!”
Dursun Özbek: "Şu anda Bankalar Birliğine olan borç 2.7 milyar TL seviyesinden 1.2 milyar TL seviyesine inmiştir, Florya'dan gelecek parayla kısa sürede bu anlaşmadan çıkacağız."