Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayatında floryaya gittin mi?Offf florya bir tarafimiza kaçtı. Böyle istemediğimizi söylersek kimseye satamayiz orayı. Kendi malimizi boklamakta üstümüze yok
Dursun Özbek: "TFF'den gelen mektupa şüpheyle yaklaştım. TFF bu toplantıyı maçımıza 1 saat kala duyurdu. Henüz bizden cevap almadan üstelik. Asıl amaçları başkaydı. Zerre samimi olduklarını düşünmüyorum! Bu toplantının tarafı olmayacağım!"
Dursun Ozbek: "TFF toplantısına gitmeyeceğim"
Dursun Özbek: "Sanki derbi ilk kez oynanıyor. İlk yarıda sanki derbi oynanmamış. O zaman bu kardeşlik çalışmaları hiç yapılmamış ama ne zaman sıra Galatasaray'ın sahasına gelince Türk futbolundaki huzur gündeme geliyor!"
ben hic bakmadım fener taraftarının yorumlarına onlar ne diyor yabancı hakem olayı için ?Rize maçının başlama vuruşuna 1 saat kala TFF'nin yaptığı açıklama adilik değilse nedir. Her şey ayarlanmış zaten dertleri Galatasaray'ı zor duruma düşürmek ki zaten hemen fenerliler başladı sosyal medyada algı çalışmalarına GS yabancı orta hakem istemiyor diye.
Organize ve amatör kötülüğün kralını yapıyorlar.
Yana yakıla yabancı orta hakem talep ediyorlar.ben hic bakmadım fener taraftarının yorumlarına onlar ne diyor yabancı hakem olayı için ?